- Konu Sahibi Afratafrac
- #13.081
Bu ay rahatlamaya karar verdim. Yarın doktora gidcektim gitmeyecem. Kendim sakince bi kaç ay daha akışına bırakmak istiyorumSenin çişine de el attım heralde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay rahatlamaya karar verdim. Yarın doktora gidcektim gitmeyecem. Kendim sakince bi kaç ay daha akışına bırakmak istiyorumSenin çişine de el attım heralde![]()
canım akşam yaptıgın testle sabah yaptıgın testin markası aynımıydı bide sen hep derdin regl öncesi leke olur leken varmıyumurtlamayı bilmiyorum canım ama önceki döngülerime göre yarın 26. gün olmam gerek
dün akşam eve gelince test yaptm hafif silik görmüştüm yada bana öyle geldi :) bu sabh yağtığımda çıkmadı
bekleyeceğiz artık
En iyisi hiç aklını oraya verme gerekirse buraya girme başka şeylerle oyalamaya çalışBu ay rahatlamaya karar verdim. Yarın doktora gidcektim gitmeyecem. Kendim sakince bi kaç ay daha akışına bırakmak istiyorum![]()
beni tanıyan biri :)) evet leke olurducanım akşam yaptıgın testle sabah yaptıgın testin markası aynımıydı bide sen hep derdin regl öncesi leke olur leken varmı
Senin adına çok üzüldüm inşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik yaşar evlatlarını sağ salim kucağına alırsın canım Allah yardımcın olsun Allah' bol sabır versinEvet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesindiğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac @melisaa93
beyons
L A L
e artık coğumuz birbirimizi tanıyoruz aylardır beraberiz kader arkadaşı oldukbeni tanıyan biri :)) evet leke olurdu
leke gelmesi gereken günde nokta gibi geldi tamam olucak dedim sonra devamı gelmedi birgün sonra tekra nokta gibi geldi böyle olunca test yaptm ama bugun leke düne göre bir tık fazla ve ağrım var
test markaları farklı akşam yaptığım albi marka sabahki biri erken gebelik biride artimed di
Ayy yok kız babam geldi de adam sıcaktan fenikmiş onunla ilgilendim
Sorma ya şuan bile yanıyoruz babam geldi az önce adam baygınlık geçiriyordu nasıl serinleteceğim bilemedimkonuyla alakasız ama hafta sonu ne sıcaktı izmir buca :))
Çook ama çoook üzgünümseni o kadar iyi anlıyorum ki bende ilk duyduğum da dünyam başıma yıkılmıştı sadece bağırarak ağlamak istemiştim ama Allah'a sığındım verende o alanda o dedim isyan etmek istemedim Rabbim tekrarını yaşatmasın
ne söyleyip içinin ateşini söndürebilirim bilmiyorum kelimeler kafiyezsiz kalıyor
seni seviyoruz hep yanımdayız bunu unutma
Çok teşekkür ederim çiçeğim yaiyiki varsınız tek tek okudum hepinizin yazdığını moral oldunuz inşallah bir gün hepimizin yüzü Güler . Mükemmel anneler oluruz . Herşeyi burda öğrenip sizinle paylaşmak o kadar iyi geliyor ki inşallah bunu da aşıcam
![]()
Şimdi 3 tane oldu infolic, inositoldu galiba bir de prowomeniçinden seçip beğenip alayım o zaman
![]()
Evet canım şükür bu kadarına diyorum daha kötüsü olabilirdi eşim de başka doktora da gidelim ondan sonra karar veririz dedi düşüncem bi kaç gün daha sonra kadar veririm yapcak birşeyim yok
Tamam arada bak ilk oraya düşünüyor sonuçAyy yok kız babam geldi de adam sıcaktan fenikmiş onunla ilgilendimbaktım aşkım sonuç çıkmamış daha
![]()
Coştu bu ev sahipleri bu aralarKızlar hepinize teşekkür ederim tek tek yazamadım . Bide ev sahibi çıkmamızı istiyor ev arıyoruz bu kadar derdin için de . İyiki varsınız mutlu olduğumuz da da üzüldüğümüz de beraber olmak burda bana güç veriyor . Sizleri seviyorum![]()
Tamam kuzum sağolTamam arada bak ilk oraya düşünüyor sonuç![]()
Ben de silik gördüm sonra göremedim bugün kuruma çizgisi var ya da yok belki de ben uyduruyorum ama tutmadı benim bence bu ay sadece göğüslerime çok şaşkınım aşırı şiştiyumurtlamayı bilmiyorum canım ama önceki döngülerime göre yarın 26. gün olmam gerek
dün akşam eve gelince test yaptm hafif silik görmüştüm yada bana öyle geldi :) bu sabh yağtığımda çıkmadı
bekleyeceğiz artık
Yumurtalamayi öne mi çekiyor canımArttiriyorum omepa q10 + gonamax![]()