- Konu Sahibi Afratafrac
- #13.101
bende düğündeydim yandık ya :)Sorma ya şuan bile yanıyoruz babam geldi az önce adam baygınlık geçiriyordu nasıl serinleteceğim bilemedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende düğündeydim yandık ya :)Sorma ya şuan bile yanıyoruz babam geldi az önce adam baygınlık geçiriyordu nasıl serinleteceğim bilemedim![]()
Buca da mı oturuyorsun sende yoksabende düğündeydim yandık ya :)
Sağlık olsunBelliydi kuzum one falan yazıyordu tuhaftı. Güven olmuyor. Ya da kimyasaldı beta düştü.
Şu an bu duyguları yaşaman çok normal. Kendine biraz zaman tanı. Söylemesi kolay biliyorum sen şu an bu kafada değilsin belki ama böylesi senin için daha hayırlı demek ki. 9 ay karnında taşıyıp kucağına alamamak var, hasta çocuk dünyaya getirmek var, Allah korusun çocuğu doğurup sonra hasta olan anneler var. Var da var bunları hepimiz duyıyoruz görüyoruz. Beterin beteri var. Sen içini ferah tut. Benim çok var böyle tanıdığım düşük yaptıktan sonra hamile kalıp sağlıklı bebek dünyaya getiren. Sen içini ferah tut. Şükür ki hamile kalabiliyorsun. Allah doktoruna ilacına denk getirsin.İnşallah canım artık rabbimin gücüne gitmez inşallah da çocuk falan istemiyorum olmuyor yani benim vücudum anne olabilecek güce sahip değilmiş kendimi yormanın bi anlamı yok eşimde çok yıprandı ona da yazık bana da![]()
Çok ama çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunAay inşallah güzel haberlerini alırız canım dualarim seninleben bir ay 19-20. Gün gibi yumurtluyorum bir ay 26-27. Günü buluyor uzun olan ayda da sanki yumurtam kalitesiz de hamile kalamayacakmisim gibi hissediyorum. En azından bu ay mudehale edeyim de geriye çeksin benimkini de
Spreyde bir fıs 3 damlaya eşit oluyor ve vitamin değeri yüksek 1000 ıu oluyorsprey olunca etkisi daha fazla mı oluyor bilemedim canım
Bir fıs 3 damlaya eşit oluyor 1000 ıu değerdekini almalısınız siz bebekler için 400 ıu çocuklar için 600 ıu değer vermek gerekiyorBana sprey Ocean Vitamin d 3 yazmış ama bana 1 defa fıskırt dedi anlamadım 1 damlayla nasıl faydasını görücem
Şu an bu duyguları yaşaman çok normal. Kendine biraz zaman tanı. Söylemesi kolay biliyorum sen şu an bu kafada değilsin belki ama böylesi senin için daha hayırlı demek ki. 9 ay karnında taşıyıp kucağına alamamak var, hasta çocuk dünyaya getirmek var, Allah korusun çocuğu doğurup sonra hasta olan anneler var. Var da var bunları hepimiz duyıyoruz görüyoruz. Beterin beteri var. Sen içini ferah tut. Benim çok var böyle tanıdığım düşük yaptıktan sonra hamile kalıp sağlıklı bebek dünyaya getiren. Sen içini ferah tut. Şükür ki hamile kalabiliyorsun. Allah doktoruna ilacına denk getirsin.
Şu ev sahiplerinin de kalbine merhamet versin bu nedir ya
Amin canım benim inşallahÇok ama çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunRabbim senin de isteyen herkesin de gönlüne göre versin inşallah
seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de hep öyle hissediyorum sanki yumurtam kalitesiz gibi geliyor hep. Herkes 13-14 yumurtluyor vay anasını diyor insan bir de şeye imreniyorum adet olunca tekrar yeni bat ne olacak hemen bilenler oluyor ya ben hemen bilemiyorum çünkü ne zaman yumurta olursa ona göre tarih verebiliyorum
Cnm çok üzüldümEvet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesindiğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac @melisaa93 @beyons @Belisimm
ay aynı ben :)) 2 gündür ağrım var mesala adet olacakmışım gibi bekelyip görücezBen de silik gördüm sonra göremedim bugün kuruma çizgisi var ya da yok belki de ben uyduruyorum ama tutmadı benim bence bu ay sadece göğüslerime çok şaşkınım aşırı şişti![]()
çanakkale ben düğüne geldik izmireBuca da mı oturuyorsun sende yoksa![]()
Bana da bunu verdi kuzum 1000 mg olanı. Dil altına 1 fiş günde bir kere kullanıyorumBana sprey Ocean Vitamin d 3 yazmış ama bana 1 defa fıskırt dedi anlamadım 1 damlayla nasıl faydasını görücem
Evet evet benim de bugün hafif sol yumurtalıkta ağrı var bır de belim çok ağrıyor hayırlısı olsun bakalım:)ay aynı ben :)) 2 gündür ağrım var mesala adet olacakmışım gibi bekelyip görücez
Hıııı anladım. Oralar nasıl sıcak mı burası gibiçanakkale ben düğüne geldik izmire
Ben kullandım. Kısaca anlatayım, ben gün içerisinde günlük ped olmadan duramazdim. 3-4 ay önce fitil antibiyotik falan vermişti doktor onları kullandım akıntı azaldı ama günlük kullanmayı birakamamistim. Yağı aldıktan sonra akıntı da olsa ped takmicam dedim öyle de yaptım. Çok az hala var ama ben açıkçası daha çok akıntının vermiş olduğu koku için de kullanmak istedim. Baya etkili o konuda. Ama zamanla akıntı tamamen gider mi bilemiyorum.Kızlar nioli yağını kullanıp da sonuç alan var mıydı sanki birileri alacaktı bundan?
sıcak sıcak izmir kadar olmasada :)Hıııı anladım. Oralar nasıl sıcak mı burası gibi
Canım canım Allah ellerinden tutsun ve bu süreci kolayca atlat inşallahEvet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesindiğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac @melisaa93 @beyons @Belisimm
Ulan ev sahibim.......""stresin başlı başına üremeyi durdurduğuna dair bi makale okumuştum ( stres halinde vücut kortizon hormonu üretirmiş bu hormonda hayatım tehlikede modunu açarak sadece yaşama fonksiyonlarını yerine getirir diğer şeyleri kendi kendine durdurmuş üremede dahil)""
SEVDIGIM bı yazı kızlar