2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

😔😔😔
Canım çok üzüldüm ama şöyle düşün seni umutsuzluğa düşürecek bir konuşma yapmamış doktorun. Bir daha çocuk sahibi olamazsın dememiş. Bir dahakine ilaç başlayacak inşallah sağlıklı hamileliğin olacak. Nasibi yokmuş dünyada,ne desek ne yapsak boş. Cennette seni bekleyecek.

İnşallah canım artık rabbimin gücüne gitmez inşallah da çocuk falan istemiyorum olmuyor yani benim vücudum anne olabilecek güce sahip değilmiş kendimi yormanın bi anlamı yok eşimde çok yıprandı ona da yazık bana da 😞

Aay kızlar göğüslerim kocaman tıpkı hamilelik zamanı gibi, testlerim negatif 😁 vucduma çok sinirliyim resmen oyun oynuyor, bı heyecanlandirmalar falan 😂 Perşembe regl ile taçlandiracak, bundan sonra belirti aramicam psikolojik olarak gogus buyurmuymus ya cidden sinirlendim 😅

Kuzum gecmiş olsun kürtajdan korkma hiç..sen bundan sonra hamile kalınca hemen iğnelere başla bu kadar bekleme canım..bak benim göbeyim kalçam mosmor..gerci bazen bu kadar iğne yapsan bile olmayınca olmuyor ama yinede önlem amaçlı et.Birde çok çok gençsin hamile kala biliyorsun çok şükür..bunları düşün ve hiç moralini bozma.Allah yardım etsin hepimize🙌🏻🙌🏻

Amin canım .. rabbim sizin bebeklerinize sağlıklı uzun ömürler versin. Napsak boş zaten şu saaten sonra . 7 +5 olması gerekirken 5+6 da kalmış dönülmez burdan galiba

Aay kızlar göğüslerim kocaman tıpkı hamilelik zamanı gibi, testlerim negatif 😁 vucduma çok sinirliyim resmen oyun oynuyor, bı heyecanlandirmalar falan 😂 Perşembe regl ile taçlandiracak, bundan sonra belirti aramicam psikolojik olarak gogus buyurmuymus ya cidden sinirlendim 😅
benm yaklaşık 2 senedir hiç göğüs agrısı şişmesi vs olmazdı adet öncesi bu ay oldu ama bu sabah negatif :)

""stresin başlı başına üremeyi durdurduğuna dair bi makale okumuştum ( stres halinde vücut kortizon hormonu üretirmiş bu hormonda hayatım tehlikede modunu açarak sadece yaşama fonksiyonlarını yerine getirir diğer şeyleri kendi kendine durdurmuş üremede dahil)""

SEVDIGIM bı yazı kızlar

Kaçıncı günün canım belki daha yerlesmemistir senin :) benim 3 gün kaldı olsa çıkardı diye düşünüyorum:)
yumurtlamayı bilmiyorum canım ama önceki döngülerime göre yarın 26. gün olmam gerek
dün akşam eve gelince test yaptm hafif silik görmüştüm yada bana öyle geldi :) bu sabh yağtığımda çıkmadı
bekleyeceğiz artık

Allahım başka büyük dertlerle sınamasın. O kadar üzgünüm ki. kelimeler kifayetsiz kalıyor böyle zamanlarda. 🥺 Başka bir doktora mı gitsen acaba. Bu kesin sonuç mu? Keşke yanlış değerlendirmiş olsa.

Bende öyle umut edip beklemek istedim
Belki dedim yani duyur görülür bi şekilde . Başka doktora da gitmeyi düşünüyorum bakalım nolcak 🤲🏻

Benım akıntım en basından berı hıc dınmedı desem 😂 hep genelde cok ıslağım devamlı 😂
İlk 8-9 haftaya kadar kasık agrısı cok olabılıyor doluluk ağırlık agrı hıssı
Benim de çok akıntım var 🙈 karnım da ağrıyor bazen çekiliyor böyle birşeyler oluyor 🙈
İnşallah canım 🥰 sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun
amin kuzum inşallah 🙏
Ben git doktora gel dediyse. Bi görsün rahat edin. Kıymetli gebelik kuzum seninki kaç ay bekledin. Hiç riske atma.
Gitcem kuzum 🙏

Evet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesin 😞🥺 diğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac @melisaa93 @beyons L A L L A L
Çok geçmiş olsun kuzum 😔😔 İnan çok üzüldüm. Rabbim en doğrusunu bilir demekten başka çaremiz yok. Üzülme lütfen. Başka doktora da git mutlaka

Back
X