2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kızlar size bir şey soracağım. Gebelik öğrendikten sonra progesteron baktıran var mı? Doktorum bana baktırdı. Sonuçtan sonra da güzel çıkmış oh oh iyi dedi. Sağlıklı dedi. Sonra 2 kere daha beta baktırdı oda normal. Şimdi işte yarın kese için çağırdı. Bu progesteron bakılınca ne demek oluyor?

Kızlarrrr yine bir soruyla geldim. Bu ay 16 temmuzda regl oldum demek ki 2 temmuzda yumurtladım diye düşünüyorum. Yani adetin 14.günü yumurtlayıp 28.günü regl oldum. Buraya kadar her şey okey çünkü hep 28 günde bir olurum. Ancak bir önceki ay adetin 10.günü testte pik görüp 24 günde de adet olmuştum. Acaba sadece o aya özel bi şey miydi çünkü hiç şaşmaz. Şimdi de elimde sadece 2 tane ovu testim var. Sizce hangi gün yapsam? Şu an adetin 9.günündeyim
Benim yumurtlama günlerim değişir. İki test azmış canım ya. Bilemedim. Ben en az 5 gün takip edip öyle buluyorum yumurtladığım günü

Kızlarrrr yine bir soruyla geldim. Bu ay 16 temmuzda regl oldum demek ki 2 temmuzda yumurtladım diye düşünüyorum. Yani adetin 14.günü yumurtlayıp 28.günü regl oldum. Buraya kadar her şey okey çünkü hep 28 günde bir olurum. Ancak bir önceki ay adetin 10.günü testte pik görüp 24 günde de adet olmuştum. Acaba sadece o aya özel bi şey miydi çünkü hiç şaşmaz. Şimdi de elimde sadece 2 tane ovu testim var. Sizce hangi gün yapsam? Şu an adetin 9.günündeyim
canm sadece o ayada özel olabilir her ay aynı günde yumurtlamıyoruz zaten senin şimdi aklın karıştı tabi gene 10. gün mü olur 14. günmü :) bence sen bir dolu bir boş devam et ovu testide yapma :))

Bu konu çok karışık kuzum. Kullandığın ilaçtan yediğine kadar değiştirir bence

Bende öyle umut edip beklemek istedim
Belki dedim yani duyur görülür bi şekilde . Başka doktora da gitmeyi düşünüyorum bakalım nolcak 🤲🏻
Tüm kalbim seninle. Hatta buradaki tüm kızlar da öyle. Dua ediyoruz senin için. Yalnız değilsin ve yine bahar gelecek, yüreğinde çiçekler açacak 💕

Benim de adetlerim düzenlidir hep ama 7. Gün yumurladığımda oldu 14. Gün yumurtladığımda oldu. Kızların dediğine katılıyorum yediğiimiz içtiğimiz, ilacımız, hava herşey etkiliyor

Tüm kalbim seninle. Hatta buradaki tüm kızlar da öyle. Dua ediyoruz senin için. Yalnız değilsin ve yine bahar gelecek, yüreğinde çiçekler açacak 💕

İnşallah canım bizimde bir gün kapımızda mimik ellerinde çiçeklerle evlatlarımız bekliyor olcak buna inanıyorum 🤲🏻

canm sadece o ayada özel olabilir her ay aynı günde yumurtlamıyoruz zaten senin şimdi aklın karıştı tabi gene 10. gün mü olur 14. günmü :) bence sen bir dolu bir boş devam et ovu testide yapma :))
Ayyynen kuzum ya kafam çok karıştı ama bence o aya özel bi şeydi çünkü her zaman 28 günde bir oluyorum demek ki 13-14’te yumurtluyorum. Zaten bi dolu bi boş kesin devam hatta halimiz olursa o günleri peşpeşe yapıcam😂

Kızlar hepinize teşekkür ederim tek tek yazamadım . Bide ev sahibi çıkmamızı istiyor ev arıyoruz bu kadar derdin için de . İyiki varsınız mutlu olduğumuz da da üzüldüğümüz de beraber olmak burda bana güç veriyor . Sizleri seviyorum ♥️🥹
Kuzum benim. Allahım bu sıkıntılı günlerinizde size en kısa zamanda çok daha iyi bir kapı açsın inşallah. Allahım sıkışık olan kim varsa tez zamanda yardım etsin. Barınma o kadar büyük bir sorun oldu ki. Resmen lüks oldu.

Benim yumurtlama günlerim değişir. İki test azmış canım ya. Bilemedim. Ben en az 5 gün takip edip öyle buluyorum yumurtladığım günü
Ya bi de ovu testi yapmaya ilk o ay başladım 10.günde de görünce şok oldum keşke başlamasaydım dedim😂 her gün dolu ya da bi dolu bi boş geçiricem bu haftayı. Akıntı falan görürsem de öylesine yaparım testi artık

Back
X