2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Evet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesin 😞🥺 diğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac @melisaa93 @beyons L A L L A L
Çook ama çoook üzgünüm 😭seni o kadar iyi anlıyorum ki bende ilk duyduğum da dünyam başıma yıkılmıştı sadece bağırarak ağlamak istemiştim ama Allah'a sığındım verende o alanda o dedim isyan etmek istemedim Rabbim tekrarını yaşatmasın ☹️ ne söyleyip içinin ateşini söndürebilirim bilmiyorum kelimeler kafiyezsiz kalıyor 🥹 seni seviyoruz hep yanımdayız bunu unutma 💜

yok abı ya bu doktorlar neden bu kadar kaba??
bıraz daha ınce dusunemezler mı
kuretaj basıt bı ıslem kuzum genel anestezi altında. ben cesaret edemedim anestezi almadan sade o bolge uyusmadan yaapamazdım. dualarım senınle ve herkesle. rabbım hayırlı bır evlat nassip etsin bize hayırlısı ile kucagımıza aldırsın ne diyelim o gunlerime donmus gibi oldum
ama ssoyle dusun balım.. daha kotusu de olabilirdi rabbim senı korumus... bana da dr ilk dedıgı buydu ama aklnda kalmasın ıstersen baska doktora da git

Evet canım şükür bu kadarına diyorum daha kötüsü olabilirdi eşim de başka doktora da gidelim ondan sonra karar veririz dedi düşüncem bi kaç gün daha sonra kadar veririm yapcak birşeyim yok

Back
X