- 13 Aralık 2022
- 7.832
- 7.506
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #13.041
Valla bende çok heyecanlandım ay hadi inşallah yaaaÇok heyecan yaptım şuan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende çok heyecanlandım ay hadi inşallah yaaaÇok heyecan yaptım şuan![]()
Çook ama çoook üzgünümEvet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesindiğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac @melisaa93 @beyons
L A L
Dua et kuzum korkuyorum ama kimyasal yaşadım diyeValla bende çok heyecanlandım ay hadi inşallah yaaa![]()
Ben yapmıcam çiçeğim beklicemHayırlısı olsun kuzum inşallah vardır dur bakalım yarın sabah tekrar test zamanı![]()
Normal canım daha çok var gününe korkmaDua et kuzum korkuyorum ama kimyasal yaşadım diyegerçi daha 5 gün var normaldır herhalde böyle silik olması
Var var belli
Aa kuzular yazdım ya ben dün adet oldumNıyede adetmı oldun yoksa?test yaptınmı bugun
Kuzum ben dün adet oldum. Test yanılttı biziSen hamile değil miydin? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Ben buraya bakarak yaptım:
Canım ben bekliyorum adetimi 6 gün var herhangi birşey yok sadece bugün hafif kasık ağrım oldu vitamin içtim acaba erken mi adet göreceğim dedim ama hemen geçti bekliyorum bakalım hayırlısı olsunGüzel kızlarım sizler ne alemdesiniz Bat larınız yaklaştı
R Renklibiri00 @Holifera20 @melegim can @nurzdmrr @merve933 @cans16 @Seapearly @Soren05 @turuncummm
hngi markaAa kuzular yazdım ya ben dün adet oldumtest yanılttı bizi almayın o testten
Bulunduğun yerin devlet hastanesine gir s yada bana söyle adını sana link Atıcam ordan gir ilk oraya düşünüyor2 güne çıkar herhalde bakıcam devamlı telefondan
İyi sabır valla ben kuduruyorumBen yapmıcam çiçeğim beklicem![]()
Aa gormedım canm malesef tum konusmaları takıp edemıyorumAa kuzular yazdım ya ben dün adet oldumtest yanılttı bizi almayın o testten
dimiii dimiiii inşallah kuzum çok sağolNormal canım daha çok var gününe korkma![]()
Bende ama yapacak birşey yok devamlı silik çıkıyorİyi sabır valla ben kuduruyorum![]()
Kuzum İzmir bucadayım atsana bakayım link bebeğim bulamadımBulunduğun yerin devlet hastanesine gir s yada bana söyle adını sana link Atıcam ordan gir ilk oraya düşünüyor![]()
yok abı ya bu doktorlar neden bu kadar kaba??
bıraz daha ınce dusunemezler mı
kuretaj basıt bı ıslem kuzum genel anestezi altında. ben cesaret edemedim anestezi almadan sade o bolge uyusmadan yaapamazdım. dualarım senınle ve herkesle. rabbım hayırlı bır evlat nassip etsin bize hayırlısı ile kucagımıza aldırsın ne diyelim o gunlerime donmus gibi oldum
ama ssoyle dusun balım.. daha kotusu de olabilirdi rabbim senı korumus... bana da dr ilk dedıgı buydu ama aklnda kalmasın ıstersen baska doktora da git
Evet inşallah vardır kuzum çok aminBende ama yapacak birşey yok devamlı silik çıkıyor
Aa öyle mii ben de farklı vitamin sanmıştım mavisini tamamdır teşekkür ederim canımmBenim dedigimde mavi olandı canım 2 ye düşür yani içerikleri aynı sadede kilo endeksine göre mavi yada pembe alınıyormuş fundacım bana öyle demişti
Kuzum İzmir bucadayım atsana bakayım link bebeğim bulamadım