2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Eğer sabırlı biriysen testle takip et koyulaşma görürsen de kan verirsin
Amin inşallah güzel haberler almak umudum oldu şimdi.2 günde bir test yapayım çok sabırlı biri de değilim ama beklemekten başka çarem yok gibi görünüyor 🥲

Kız yoruldum. Bir yandan iş bir yandan burası. Buranın takibi de iş gibi 😂 ciddiyetle yapmaya çalışıyorum bir de. Nizami sıralama, kişilere hatırlatma mesajları vs. 😂 ama anne yorgun.

Bir devir teslim töreni yaparız 😂
Aman herkes kendi yazsın yazmayanı günü geçeni sil gitsin listeden 😂 yükünü hafiflet bizi enerjinden mahrum etme 😍 ama tabi gönül isterki hep birlikte anneler topiğinde olalım 🤲🏻🥰

Evet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesin 😞🥺 diğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac melisaa93 melisaa93 beyons beyons L A L L A L
Çok geçmiş olsun canım şuna sanki kendi durumumu tekrar yaşıyor gibi oldum benimde aynı senin gibi
7.5 dim ama kesem 5.4 ile uyumluydu betamda 4000 çıkmıştı kanamam başladıgında özele gittim kürtaj dedi olmadım devlete gittim beklemeye aldı zaten akşamına sancılandım düşük yaptım kürtaj olmadım sen bilirsin ama biraz bekle evde kendi düşer canım boş gebelik zaten bu yaşadıgımız

Aman herkes kendi yazsın yazmayanı günü geçeni sil gitsin listeden 😂 yükünü hafiflet bizi enerjinden mahrum etme 😍 ama tabi gönül isterki hep birlikte anneler topiğinde olalım 🤲🏻🥰
İnşallah bu ay son ayımız olsun, tükkanı kapatıp çıkalım hep birlikte.

Evet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesin 😞🥺 diğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac melisaa93 melisaa93 beyons beyons L A L L A L
Canım kürtajdan hiç korkma, benim de en korktuğum kısım oydu. Uyuyup uyaniyorsun bitmiş oluyor. Sonrası için de içine atma hormonlardan ötürü çok duygusal oluyorsun bu da çok normal. İnşallah en kısa sürede kucagin dolsun, dualarım seninle 🙏 süreçlerle ilgili aklına takılan bir şey olursa da yardımcı olurum ben çünkü hem kabullenmekte zorlanmistim hem de bilmediğim için çok korkmuştum.

canım senin adına sevinmiştik ne güzel gidiyor diye şimdide cok üzüldüm bu duruma kürtaj zaten kelimesi bile ürpertiyor beni istersen bekle belki kendi kendine düşür bi süre de cocuk işine ara ver bence bu sürecte tün testlerini yaptırırsın genetiğe gidersin her işte hayır vardır birazda vucudun dinlenmiş olur üst üste kimyasal kürtaj vucudu yıpratmıştır rabbim biran önce şifa versin kötüde düşünme bak sonucta hemen hamile kalabiliyorsun yine olur bu sefer sağlıklı bi şekilde olur kucagına da alırsın inşallah 🙏

Eklentiler

• IMG_20230724_130431.webp
    IMG_20230724_130431.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 95
Öncelikle çok geçmiş olsun ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum ama şu andan itibaren kendi sağlığına öncelik vermelisin. Kürtajdan korkma hiç eğer doktorun tecrübeliyse anlamıyorsun bile zaten sana anestezi veriyorlar anlamıyorsun . Sonrasında bir kaç gün kanaman ve hafif ağrın olur . Psikolojik olarak zor bir durum ama zamanla toparlanıp atlatacaksın . Her şeyin hayırlısı ve inanıyorum ki en kısa zamanda aynı heyecanları tekrar yaşayacaksın 🙏

Söz de bu ay test yapmıcam Bat beklicem diyordum ama benim yeni testler geldi bile dfghjk

Ben bu ay hamile kalmazsam Eylül Ekim için başka birisi topik başkanı olsun 😂 Her mesajı okumaya çalışıyorum bu sefer canım test çekiyo cvgbhnjmklö
bende öyle diyorum ama sonra yine koştura koştura alıyorum🤣🤣

Şimdi 3 tane oldu infolic, inositoldu galiba bir de prowomen 😅 içinden seçip beğenip alayım o zaman 😅
Benim dedigimde mavi olandı canım 2 ye düşür yani içerikleri aynı sadede kilo endeksine göre mavi yada pembe alınıyormuş fundacım bana öyle demişti

Back
X