- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #13.021
O zaman kadınlar kulübü bana sigorta yapıp maaş bağlasınYok sen top one sınkendın hamıle kalana kadsr baskanlıga devam
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman kadınlar kulübü bana sigorta yapıp maaş bağlasınYok sen top one sınkendın hamıle kalana kadsr baskanlıga devam
![]()
Amin inşallah güzel haberler almak umudum oldu şimdi.2 günde bir test yapayım çok sabırlı biri de değilim ama beklemekten başka çarem yok gibi görünüyorRabbim tamamına erdirsin inşallah. Eğer sabırlı biriysen testle takip et koyulaşma görürsen de kan verirsin
2 güne çıkar herhalde bakıcam devamlı telefondanÖeh Cuma mı. Daha bugün Pazartesi, o nasıl şeymiş öyle.
Aman herkes kendi yazsın yazmayanı günü geçeni sil gitsin listedenKız yoruldum. Bir yandan iş bir yandan burası. Buranın takibi de iş gibiciddiyetle yapmaya çalışıyorum bir de. Nizami sıralama, kişilere hatırlatma mesajları vs.
ama anne yorgun.
Bir devir teslim töreni yaparız![]()
Nıyede adetmı oldun yoksa?test yaptınmı bugunKızlar biz bu çörekotu kürünü nasıl yapacağız![]()
Çok geçmiş olsun canım şuna sanki kendi durumumu tekrar yaşıyor gibi oldum benimde aynı senin gibiEvet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesindiğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac
melisaa93
beyons
L A L
İnşallah bu ay son ayımız olsun, tükkanı kapatıp çıkalım hep birlikte.Aman herkes kendi yazsın yazmayanı günü geçeni sil gitsin listedenyükünü hafiflet bizi enerjinden mahrum etme
ama tabi gönül isterki hep birlikte anneler topiğinde olalım
![]()
Canım kürtajdan hiç korkma, benim de en korktuğum kısım oydu. Uyuyup uyaniyorsun bitmiş oluyor. Sonrası için de içine atma hormonlardan ötürü çok duygusal oluyorsun bu da çok normal. İnşallah en kısa sürede kucagin dolsun, dualarım seninleEvet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesindiğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac
melisaa93
beyons
L A L
Amiiiiin aminİnşallah bu ay son ayımız olsun, tükkanı kapatıp çıkalım hep birlikte.
Şimdi 3 tane oldu infolic, inositoldu galiba bir de prowomenBen prowomen ıcıyordum canım ıcınde herturlu dogurganlıgı destekleyıcı vıtamın mevcut
canım senin adına sevinmiştik ne güzel gidiyor diye şimdide cok üzüldüm bu duruma kürtaj zaten kelimesi bile ürpertiyor beni istersen bekle belki kendi kendine düşür bi süre de cocuk işine ara ver bence bu sürecte tün testlerini yaptırırsın genetiğe gidersin her işte hayır vardır birazda vucudun dinlenmiş olur üst üste kimyasal kürtaj vucudu yıpratmıştır rabbim biran önce şifa versin kötüde düşünme bak sonucta hemen hamile kalabiliyorsun yine olur bu sefer sağlıklı bi şekilde olur kucagına da alırsın inşallahEvet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesindiğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac
melisaa93
beyons
L A L
Sen hamile değil miydin? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Ben buraya bakarak yaptım:Kızlar biz bu çörekotu kürünü nasıl yapacağız![]()
Öncelikle çok geçmiş olsun ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum ama şu andan itibaren kendi sağlığına öncelik vermelisin. Kürtajdan korkma hiç eğer doktorun tecrübeliyse anlamıyorsun bile zaten sana anestezi veriyorlar anlamıyorsun . Sonrasında bir kaç gün kanaman ve hafif ağrın olur . Psikolojik olarak zor bir durum ama zamanla toparlanıp atlatacaksın . Her şeyin hayırlısı ve inanıyorum ki en kısa zamanda aynı heyecanları tekrar yaşayacaksınEvet canım geldim şimdi kese 5+6 olarak gözüküyor düşük yapıyorsun dedi pat diye kanama da bu yüzden dedi kese de zaten şekil bozukluğu var dedi . İstersen hemen alırım istersen çarşambaya kadar düşün dedi . Sonucu patolojiye gönderelim dedi . Kan verdim 5 tüp idrar falan da verdim işte bekliyorum eşimle de görüşcem . Hemen bidaki hamilelikte coraspirin başlıcaz dedi . Gerekirse göbekten koraspirin dedi. Dünyam yıkıldı sadece dinledim. Rabbim bunu layık görmüş elden birşey gelmez imanımı diri tutmaya calisiyorum ama içim yanıyor . Sanki kalbimde kocaman bi yangın var . Kürtajdan da korkuyorum zaten . Ne bünyem kaldırabilecek güçte ne de zihnim bu süreci . Allah sonumu hayr etsin kimseye de böyle dert vermesindiğer kızlarda merak etmişti etiket yapamıyorum şuan aklıma gelmiyor .. A Afratafrac
melisaa93
beyons
L A L
bende öyle diyorum ama sonra yine koştura koştura alıyorumSöz de bu ay test yapmıcam Bat beklicem diyordum ama benim yeni testler geldi bile dfghjk
Ben bu ay hamile kalmazsam Eylül Ekim için başka birisi topik başkanı olsunHer mesajı okumaya çalışıyorum bu sefer canım test çekiyo cvgbhnjmklö
Benim dedigimde mavi olandı canım 2 ye düşür yani içerikleri aynı sadede kilo endeksine göre mavi yada pembe alınıyormuş fundacım bana öyle demiştiŞimdi 3 tane oldu infolic, inositoldu galiba bir de prowomeniçinden seçip beğenip alayım o zaman
![]()
Ben diş ağrımdan dolayı hiçbirşey hissedemiyorum çok parol içtim antibiyotik ye kullanıyorum son beş günüm ağlayarak geçti ufak ufak kasıklarımda ağrılar var ara ara umutsuz bir bekleyişteyim bakalımGüzel kızlarım sizler ne alemdesiniz Bat larınız yaklaştı
@Renklibiri00 @Holifera20melegim can @nurzdmrr @merve933 @cans16 @Seapearly @Soren05
turuncummm
Ayyyyy ayyyy
Çok heyecan yaptım şuanAyyyyy ayyyy![]()