- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.261
Sat ve Bat söylersen ekleyim canımKızlar kızlar sizi çok özledim maalesef mart ayında dış gebelik geçirdim çok zordu rabbim kimseye yaşatmasın size yazmak çok istedim o süreçte ama yazamadım şuan çok iyiyim korunma bitti çok heyecanlıyım rahim filmim var haftaya benise gruba eklermisiniz
AminnSeninle aynıyız canım inşallah ikimiz aynı zamanda hamileyiz haberleri alırız ve diğer arkadaşlarımdanda güzel haberler alırız. Hepimize temmuzda "ben hamileyim" yazısını Rabbim göstersin inşallah bu gözler o yazıları görmeyi çok istiyor
Günaydın kızlartest yapan arkadaşlar ben hiç anlamadığım için sizin gördüklerinizi dahi göremiyorum. Umarım hepsi pozitiftir ve sağlıkla ilerler yarın bat günü benim de sinirlilik var adet öncesi olduğu gibi ama her ay dudak üstü sivilce çıkardı o çıkmadı şaşırdım bakalım yarın ola hayrola
3 kimyasaldan sonra cesaret kalmadı kuzum çok korkuyorum doğurmaktan bileE kuzum gebelik testi yapsan ya hızlıca, varsa çıkar. Kimyasaldan sonra hamile kalmada sorun yok diye biliyorum.
Sorma aynı durumdayım ben takvim de mavi olan haftada 3 kere değerlendirdim eskiden ovülasyon testi yapıyordum artık sıkıldım yani strese çok giriyorum şimdi artık akışına bırakıcam ama bi yandan da acaba oldumu olmadımı belirti varmı akıntı varmı karnım ağrıyor mu hapşursam belirti mi acaba noktasına geliyorum hahahaha
Biz bu ay çok geç kaldık bayram girdi araya@Kristialia bebeğim burada test yapan daha çok
Yaa hahaha yani herkesin bi zamanı var Allah ne zaman nasip ettiyse ozaman oluyor cidden snein istediğin zaman değil onun nasip ettiği zaman ama işte insan isteyince elinden geleni yapmaya çalışıyor olmadıkça daha da çok takıyor. İlla hemen olsun istiyor istediği zaman.En iyisi salmak cidden akışına bırakmak (uygulayabilirsek tabivalla öyle ovülasyon takibi yapıyodum bıraktım son 2 ay doktor kontrolünde Letu çatlatma iğnesi denedim şimdi adet bekliyorum olmadı hissediyorum hiç bir belirtim yok hoş adet belirtim de yok sadece göğüslerde şişlik biraz ağrı başka da bişey yok bu ayda kırmızı görürsem bırakcam hiç bi takip yapmayacam nasip diyorum eşim zaten çok rahat olursa olur herkesin çocuğu olacak diye bişey yok bizde kedi köpek büyütürüz diyo ah bu erkek mantığı
İnşAllah bu ay sürpriz nasip olurSelamlar kızlar
Deprem olduğu günden beri eşimle ayrinsehirlerde yaşıyorduk, bu süreçte ara ara birlikte olduk oda kısmet olmadı.
Eşim bugünden itibaren yanımda şükür.
Daha programlı ilerleyeceğiz artık.
Bu ay daha yumurtlamamam olmadı.
Bat 20 temmuz görünüyor.
Ay kesinlikleBiz bu ay çok geç kaldık bayram girdi araya
Testin varsa yap kuzum bekleme benide etiketle. Benim testim yok nöbetçi eczane uzak hemde eşim evde o varken yapmak istemiyorunAy kesinliklegaliba ben akşam eve dönünce dayanamayıp yapıcam
Testim var ama evde şimdi kv evine geldim akşam gidince yapıcam dua edinTestin varsa yap kuzum bekleme benide etiketle. Benim testim yok nöbetçi eczane uzak hemde eşim evde o varken yapmak istemiyorun
İnşallah çift kırmızılı testini bekliyor olacagım canımTestim var ama evde şimdi kv evine geldim akşam gidince yapıcam dua edin
Temmuz ayının ilk hamişleri olurmuyuz kiTestim var ama evde şimdi kv evine geldim akşam gidince yapıcam dua edin
İnşAllah nasip olurTemmuz ayının ilk hamişleri olurmuyuz ki
Ben şişimi bardaga yaptım bir bakim dedim hiç hamile idrarına benzemiyor. Hamilelerin idrarı koyu oluyormuş ya açık sarı benimkiİnşAllah nasip olur
Yaa inşallah ama ben göremediö canım yaAy ben bişiler gördüm hadi inşallah
Hmm hayırlısı olsun yaDaha önce yazmıştı bana . Anestezili olacaksa ondan aç gel demiştir