- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.241
Oh beeee sonunda.Kızlarr çok şükür dün adet oldum A Afratafrac canım yazabiliriz artık tabloya SAT:30 HAZİRAN BAT: 30 TEMMUZ (tahmini) bakalım inşallah temmuz uğurlu gelir hepimize güzel haberler alırız
Canım maalesef bu test 3-4 saat sonra böyle kuruma çizgisi çıkartıyor. Sen ilk 10-15 dk yı baz al freely de mutlaka.Selam kızlar dün saat 5 gibi test yaptım bi 15 dk bekledim sonra yattım uyudum. Ben en son baktığımda silik bişey görüyordum ama hani artık net bişey göremeyince hiç heveslenmiyorum. Neyse gece 2 de kalktığımda test böyleydi. Fotoğraftan daha belirgin aslında ama kamerada anca böyle çıktı. Sizce kuruma çizgisi mi yine ya Eki Görüntüle 3266869
Önemli olan yumurtladığın tarih. Eğer geç yumurtladıysan bu şekilde çıkması normalKızlar merhaba, batım 2 temmuz dün testim aşırı silik çıktı size de danışmak istedim sizce bata bu kadar az kala bu kadar silik normal mi
Sorma aynı durumdayım ben takvim de mavi olan haftada 3 kere değerlendirdim eskiden ovülasyon testi yapıyordum artık sıkıldım yani strese çok giriyorum şimdi artık akışına bırakıcam ama bi yandan da acaba oldumu olmadımı belirti varmı akıntı varmı karnım ağrıyor mu hapşursam belirti mi acaba noktasına geliyorum hahahahaAy inşallah canım valla bazen diyorum yumurtlama kovalıyoz yetmiyo ilaçlar iğneler akışına bırak olursa olur olmazsa yapacak bişey yok inan psikolojim bozuldu artık her ay negatifi görmekten
Muhteşem bir haber, regl olabilyorsan bebiş de olacak demektir. Demekki Temmuz ya da Ağustos ayında rahme düşmeyi planlıyor eşek sıpası.
Muhteşem bir haber, regl olabilyorsan bebiş de olacak demektir. Demekki Temmuz ya da Ağustos ayında rahme düşmeyi planlıyor eşek sıpası.
Güncel Bat işçin ne yazayım?
yok gibi canım adetine kaç gün var ?kızlar yok di mi?
Seninle aynıyız canım inşallah ikimiz aynı zamanda hamileyiz haberleri alırız ve diğer arkadaşlarımdanda güzel haberler alırız. Hepimize temmuzda "ben hamileyim" yazısını Rabbim göstersin inşallah bu gözler o yazıları görmeyi çok istiyorSat 30 haziran Bat 30 temmuz
E kuzum gebelik testi yapsan ya hızlıca, varsa çıkar. Kimyasaldan sonra hamile kalmada sorun yok diye biliyorum.Kızlar adet gecikmesinin 6. Günü ovu testim kopkoyukimyasal var geçen ay adet bekliyordum üstüne hamile mi kaldım hemen acaba korkuyorum
freely bir tık geç yansıtıyor. 15-20 dk bekleyip çektin demi? Ben hafif bişi görür gibiyim ama bilemedim. 20 dk sonra nasıl görünüyor?kızlar yok di mi?
uygulama 3 temmuz gösteriyor ama belli diğil, yarın ,izmire gidicem artık dönüşte yaparım 1 tane deyok gibi canım adetine kaç gün var ?
yok hemen çektim canım, sonra annem aradı muhabbete daldım))freely bir tık geç yansıtıyor. 15-20 dk bekleyip çektin demi? Ben hafif bişi görür gibiyim ama bilemedim. 20 dk sonra nasıl görünüyor?
test duruyorsa tekrar çeker misin, sıkıntı değil ne kadar süre geçtiği. Bu testte 3-4 saat geçmeden kuruma çizgisi çıkmıyor zaten.yok hemen çektim canım, sonra annem aradı muhabbete daldım))
yaptım çıkmamış, zaten bu ay umudum yoktu, olsun bu ay güzel değerlendircem inşallahtest duruyorsa tekrar çeker misin, sıkıntı değil ne kadar süre geçtiği. Bu testte 3-4 saat geçmeden kuruma çizgisi çıkmıyor zaten.
Aynen olsa çıkardı. Sıkıntı yok, dediğin gibi önümüzdeki ay senin için muhteşem olacsyaptım çıkmamış, zaten bu ay umudum yoktu, olsun bu ay güzel değerlendircem inşallah
tamam canımAynen olsa çıkardı. Sıkıntı yok, dediğin gibi önümüzdeki ay senin için muhteşem olacsAdet olunca Sat ve Bat söylersin güncellerim kuzum.