- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.301
İnşAllah gönlünden geçen hayırla sağlıkla nasip olur canım benimKızlar bu arada ben kendimi tanıtayım, 36 yaşındayım, burdakilerin genelde hiç çocuğu yok onun için Allah önce sizlere nasip etsin inşallah hayırlısıyla, benim 2 oğlum var ama kalabalık ailem olsun istiyorum, kendimi maddi ve manevi açıdan hazır gördüğüm için üçüncüyü istedim, ilk iki hamileliğimde sıkıntı yaşamamıştım ama geçtiğimiz Mart ayında bir gebeliğim oluştu ve malesef kalbi durdugu için Mayıs ayinda kürtajla sonuçlandı, Dr lar bir adetten sonra tekrar deneyebilirsin demişti, bu ay yeniden deniyoruz, hayırla sağlıkla bir kızım olsun isterim ama her şeyden önce en önemlisi sağlıklı olması. Allah gonlumuzdekileri hayırlısıyla nasip etsin inşallahbirbirimize dua edelim
Geç olsun da güç olmasınHayır canım hala kv deyimgeç gidicez belliki evim de bir saat uzakta. Çatladım çatladım
Bu günleri değerlendirin canım hadi hayırlısı inşallahMerhabaa kızlar sanırım pik olmuş , dün filan bakamadım bugün baktımerken bir pik 21 haziranda adet olmuştum
Ya ben pik görünce bir hoş oluyorumMerhabaa kızlar sanırım pik olmuş , dün filan bakamadım bugün baktımerken bir pik 21 haziranda adet olmuştum
İnşallah canım hepimiz hamile kalalım temmuzdaYa ben pik görünce bir hoş oluyorumo halde iyi değerlendirmeler bebek. Sen bu ay hamişsin hissediyorum. Bel altına yastık, ilişkiden sonra hemen kalkmak ve duş almak yok.
Valla benim de yarından itibaren yumurtlama haftama girmiş bulunucam. Tabi biz tatilde kafa rahat olunca her gün değerlendirme olduİnşallah canım hepimiz hamile kalalım temmuzda
Canim eşim geldi bu ay şükür yanıma.Ben de öyleyim canım çok girmiyorum ara sıra girip durum bildiriyorum. Çok teşekkür ederim canım sen ne durumdasın
Bu ilaçları doktor veriyor bebişim. Sorunu olmayana vermiyor bildiğim kadarıyla. Ne bilim yumurtası gelişmeyen, büyümeyen ya da yumurtası büyüyen ancak çatlamayan, hiç yumurtlayamayanlar için. Bu tarz sıkıntılara yönelik. Sen hiç gitmediysen doktora gidip danış mutlaka, o yönlendirsin seni. Belki sağlıklısındır boş yere ilaç kullanıp düzenini bozmayasın.Kızlar bu klomen femara ilacını ve çatlatma iğnesini hangi aşamadan sonra kullanmaya başladınız ? Bizim bu ay 5. Aydı denediğimiz yine olmadı mesela bu ilaçlara ne zaman ve neden yönlenilir beni aydınlatabilir misiniz ?
Ben düzenli olarak kadin dogumcuma görünüyorum geçen sene ekimde kistim patladı ve ameliyat olduğum için. En son 1,5 ay önce göründüm hormon testleri vs yapıldı yumurtalıklarla ilgili bir sıkıntıdan bahsetmedi. Ultrason ile anlaşılıyordur sanırım bir sıkıntı olsaBu ilaçları doktor veriyor bebişim. Sorunu olmayana vermiyor bildiğim kadarıyla. Ne bilim yumurtası gelişmeyen, büyümeyen ya da yumurtası büyüyen ancak çatlamayan, hiç yumurtlayamayanlar için. Bu tarz sıkıntılara yönelik. Sen hiç gitmediysen doktora gidip danış mutlaka, o yönlendirsin seni. Belki sağlıklısındır boş yere ilaç kullanıp düzenini bozmayasın.
Selam kızlar,
Temmuz ve Ağustos ayları için gebelik planlayan varsa isimlerini bu başlığa yazdırabilir. Şimdiden herkes için hayırlı olsun
Kızlar isimlerinizi yazdırırken beni etiketlemeyi unutmayın. Mesajlarınız gözümden kaçabilir. Ya da özelden de mesaj atabilirsiniz.
Güncel SAT ve BAT tarihlerinizi de eklemeyi unutmayınız isimlerinizi yazdırırken.
Tablonun en altında da Artımed ve Freely test için bilgilendirme yazısı ve görselleri mevcut.
Hamilelik İçin Önemli Notlar :
- Öncelikle tüm anne adayları olabildiğince stresten uzak dursun. Hatta meditasyon yapın her gün 10 dk. Zihninizi rahatlatın. Karnınızı sevin, bebeğinizin 9 ay evi orası olacak. Olumsuz asla düşünmeyin ve umutsuzluğa kapılmayın. Her gün karnınızda sanki o varmış gibi düşünün, bebeğinizin ilk ultrason görüntüsünü, karnınızdaki ilk tekmesini hayal edin. Pozitif olumlama yapın. Evrene pozitif enerji göndereceğiz sadece. Bir şey zaten olmuş gibi davranırsak o şeyin olma hızı çok çabuk gerçekleşiyor unutmayın.
- Hergün bir şekilde egzersiz yapın, ille cardio yapmaya gerek yok. Yarım saat yürümek bile tamamen hareketsiz kalmaktan iyidir.
- Abur cubur yemeyi bırakın, vücudunuza olabildiğince sağlıklı gıdalar sokun. Mümkünse sigara içen güzellerim sigarayı bırakın. Hatta eşinize bıraktırın. Sigara sperm kalitesini etkileyebiliyor.
- Vitamin takviyesi alın mutlaka, D vitamini, Omega 3, B12 gibi. Doktorum bana "İnositol" de kullandırıyor kaliteli yumurtlama için. Doktorunuza danışıp alın izin verirse.
- İlişkiden sonra hemen kalkmayın mümkünse bir 20-30 dk kalça altına yastık koyarak bekleyin.
- İlişkiden sonra hemen duş almayın. En az 3 saat sonra alın çok almanız gerekiyorsa. (Her gün yumurtlamıyoruz ayda 1 gün olan bir şey ve biraz geç duş almakta sıkıntı olmaz) Gerekirse ertesi gün alın.
- Genelde doktorlar 1 dolu 1 boş ilişki öneriyorlar yumurtlama dönemi sürecinde. Ancak siz her gün de çalışma yapabilirsiniz durumunuz el veriyorsa.
- Ovulasyon testi ile takip ediyorsanız pik gördükten sonra 1 hafta gün aşırı ilişkiye devam edin. Bazı kadınlarda pikten sonra hemen çatlama olmayabiliyor. (EC3B83)
ANNE ADAYI SAT (Son Adet Tarihi) BAT (Beklenen Adet Tarihi)DURUM Nurrkaya - - birbebekhikayesi - - bhykrttl 29 Mayıs 25 Haziran Pkolu_anneadayi 31 Mayıs - TOMURCUK_27 - 28 Haziran beun8 3 Haziran 29 Haziran fiyonaprensesolan 30 Mayıs 30 Haziran nurzdmrr 5 Haziran 30 Haziran Mervesavas28 3 Haziran 1 Temmuz Doga 4 Haziran 1 Temmuz cans16 3 Haziran 2 Temmuz sev9 2 Haziran 3 Temmuz zuzu3838 3 Haziran 3 Temmuz gunaygul 4 Haziran 3 Temmuz bliiss 6 Haziran 3 Temmuz melegim can 7 Haziran 3 Temmuz difembahyaa 8 Haziran 3 Temmuz Deniz_61 5 Haziran 4 Temmuz Cancanyus 5 Haziran 4 Temmuz simurgggg 7 Haziran 4 Temmuz Blackberry36 30 Mayıs 5 Temmuz melisaa93 3 Haziran 5 Temmuz babytoys 7 Haziran 6 Temmuz cey3406 8 Haziran 6 Temmuz cesursavasci 8 Haziran 6 Temmuz gunes050 2 Haziran 7 Temmuz ozuge 5 Haziran 7 Temmuz fnd_50 5 Haziran - reyhani500 8 Haziran 7 Temmuz Boldi 11 Haziran 7 Temmuz Tikabasa 8 Haziran 8 Temmuz sundy94 10 Haziran 8 Temmuz Madame butterfly 10 Haziran 8 Temmuz halles 16 Haziran 8 Temmuz cnlrm 16 Haziran - Bright-1619 17 Haziran - YILDIS 12 Haziran 10 Temmuz IADK 13 Haziran 10 Temmuz tgdrnkzl 13 Haziran 11 Temmuz elosul 13 Haziran 11 Temmuz TeraziBurcuu 14 Haziran 11 Temmuz imagination forever 15 Haziran 11 Temmuz edahandro 16 Haziran 11 Temmuz iremgns 12 Haziran 12 Temmuz sed2 7 Haziran 13 Temmuz anne adayim 12 Haziran 14 Temmuz Merveeee57 17 Haziran 14 Temmuz bebekcee 17 Haziran 15 Temmuz ozgeeeee1 18 Haziran 16 Temmuz buzmavisi- 19 Haziran 16 Temmuz Sunshine597 16 Haziran 19 Temmuz Afratafrac 21 Haziran 19 Temmuz maaaavi 21 Haziran 19 Temmuz Mervenur277 21 Haziran 19 Temmuz Minnos28 18 Haziran 20 Temmuz ErabiaE 18 Haziran 20 Temmuz Sipser 20 Haziran 20 Temmuz eylem91 25 Haziran 20 Temmuz Safransari - 20 Temmuz Nurse9535 23 Haziran 21 Temmuz destinesiaa 23 Haziran 21 Temmuz aynuray_ 26 Haziran 21 Temmuz bitkin96 - - minnoskedii 26 Haziran 23 Temmuz Soulfly07 26 Haziran 23 Temmuz ebeanne22 25 Haziran 24 Temmuz Numerus clauses 28 Haziran 25 Temmuz hatice3 22 Haziran 26 Temmuz beyons 30 Haziran 27 Temmuz Renklibiri00 30 Haziran 30 Temmuz Belisimm 30 Haziran 30 Temmuz merve933 30 Haziran 31 Temmuz
Kızlar Artımed ve Freely gebelik testlerinin içinden bazen farklı test çıkabiliyor ve yanıltıcı oluyor sahte olanlar. Asıl almanız gerekenlere yönelik görselleri paylaşıyorum aşağıda.
ARTIMED (Alttaki gerçek olan)
Eki Görüntüle 3261813 Eki Görüntüle 3261814
FREELY ( İçinde aşağıdaki jelatinden varsa alın, üstünde hamile kadın görseli varsa almayın)
Eki Görüntüle 3261827
Evet benim kistim var mı ya da yumurtlayıp yumurtlamadığımı ultrason ile anlıyor doktorum. Sen yine de danışmak için sor, bu tarz yumurta geliştirici kullanmam gerekir mi gibisine. Bakalım ne dicek.Ben düzenli olarak kadin dogumcuma görünüyorum geçen sene ekimde kistim patladı ve ameliyat olduğum için. En son 1,5 ay önce göründüm hormon testleri vs yapıldı yumurtalıklarla ilgili bir sıkıntıdan bahsetmedi. Ultrason ile anlaşılıyordur sanırım bir sıkıntı olsa
Hepimize uğur getirsin. Hamile olmadığınız bu son günlerin tadını çıkartın çünkü önümüzdeki 9 ay karnınız büyüyecekKuzum topic ugur getirsin sana
Sat 22 Haziran
Bat 24 temmuz
Tamam çok teşekkür ederim sorayım bakalım ne diyecekEvet benim kistim var mı ya da yumurtlayıp yumurtlamadığımı ultrason ile anlıyor doktorum. Sen yine de danışmak için sor, bu tarz yumurta geliştirici kullanmam gerekir mi gibisine. Bakalım ne dicek.
Ancak bu ağır ilaçlar yerine kendin takviye kullanabilirsin. Doktorun söylemesini bekleme. Mesela her gün omega3, b12, d vitamini al mutlaka. Her gün yürüyüş yap, yumurta gelişimine katkısı var yürüyüşün. Ayrıca inositol kullanmanı öneririm, benim doktorum bana verdi. Yeme içmeni daha temiz beslenme ile değiştirebilirsin. Bunlar için doktorun demesini bekleme bebişim.Tamam çok teşekkür ederim sorayım bakalım ne diyecek
Çok yoğun değil ama herzamanki günlük akıntı varAkıntın varmı cnm yumurtlama akıntısı gibi
Haklısın canım ama adet geçmeden test yapan biri değilim heleki şimdi artık bebek konusunu rafa kaldırmak istiyordum eşim deneyelim dedi durdu onu üzmek istemedim . Çünkü doğuma gitcek cesaretim kalmadı oda biliyor bunu . Zamana ihtiyacım vardı eğer hamileysem şuan nasıl doğurcam nasıl becercem bunu düşünerek bi hamilelik benim için çok zor olcak ..Ya aslında bu kadar erken test yapmasak belki zamanında adet olacağız ve hiç kimyasal yaşadık mı yaşamadık mı bilmeyeceğiz ve üzülmeyeceğiz. Bence birrr sürü kadın kimyasal yaşıyor ve farkında değil. Bu kesinlikle sana özgü bir durum değil bunu unutma. Olacak inşallah
Ayyy hadi güzel habeirni alalım inşallahKızlar Çarşambaya doktordan randevu aldım araştırdım çok iyi bir doktor Ankara Hacettepe den buldum profesör inşallah bana iyi gelir bu doktor bakalım ne diyecek sizinle de paylaşırım inşallah güzel şeyler yazarım buraya