2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

İnşAllah gönlünden geçen hayırla sağlıkla nasip olur canım benim
 
Merhabaa kızlar sanırım pik olmuş , dün filan bakamadım bugün baktım erken bir pik 21 haziranda adet olmuştum
 

Eklentiler

  • 62676C9F-DEC0-45CD-B1BA-42D1903F1F00.jpeg
    69,6 KB · Görüntüleme: 40
Merhabaa kızlar sanırım pik olmuş , dün filan bakamadım bugün baktım erken bir pik 21 haziranda adet olmuştum
Ya ben pik görünce bir hoş oluyorum o halde iyi değerlendirmeler bebek. Sen bu ay hamişsin hissediyorum. Bel altına yastık, ilişkiden sonra hemen kalkmak ve duş almak yok.
 
İnşallah canım hepimiz hamile kalalım temmuzda
Valla benim de yarından itibaren yumurtlama haftama girmiş bulunucam. Tabi biz tatilde kafa rahat olunca her gün değerlendirme oldu ama bebek için değil tabi. Ovulasyon testini de reglim bittiği gibi yapmaya başladım henüz pik görmedim. Genelde 15-16-17. günlerde görüyorum ben o civarda oluyor. Hayırlısı neyse o olsun. allahım hepimize en hayırlısını nasip etsin. İnşallah dediğin gibi Temmuz en kötü Ağustos herkes gebe.
 
Ben de öyleyim canım çok girmiyorum ara sıra girip durum bildiriyorum. Çok teşekkür ederim canım sen ne durumdasın
Canim eşim geldi bu ay şükür yanıma.
4.5 aydır ara ara yanımdaydı, aslında yumurtlama gününde gelmesine denk getirmeye çalıştık ama gebelik oluşmadı malum.
Cuma günü bu ilçede doktordan randevu aldım, durumu anlatıp kloman + çatlama iğnesi yapar mı onumizdeki adet döneminde diye soracağım. İlçe olduğu için önceki yaşadığım yerde bu takip yapilmiyordu devlette. Burda da yapamam derse reglimin 3. Günü merkezde bir özel hastaneye gideceğim direk.

Sen neler yapıyorsun ?
 
Kızlar bu klomen femara ilacını ve çatlatma iğnesini hangi aşamadan sonra kullanmaya başladınız ? Bizim bu ay 5. Aydı denediğimiz yine olmadı mesela bu ilaçlara ne zaman ve neden yönlenilir beni aydınlatabilir misiniz ?
 
Bu ilaçları doktor veriyor bebişim. Sorunu olmayana vermiyor bildiğim kadarıyla. Ne bilim yumurtası gelişmeyen, büyümeyen ya da yumurtası büyüyen ancak çatlamayan, hiç yumurtlayamayanlar için. Bu tarz sıkıntılara yönelik. Sen hiç gitmediysen doktora gidip danış mutlaka, o yönlendirsin seni. Belki sağlıklısındır boş yere ilaç kullanıp düzenini bozmayasın.
 
Ben düzenli olarak kadin dogumcuma görünüyorum geçen sene ekimde kistim patladı ve ameliyat olduğum için. En son 1,5 ay önce göründüm hormon testleri vs yapıldı yumurtalıklarla ilgili bir sıkıntıdan bahsetmedi. Ultrason ile anlaşılıyordur sanırım bir sıkıntı olsa
 


Kuzum topic ugur getirsin sana
Sat 22 Haziran
Bat 24 temmuz
 
Evet benim kistim var mı ya da yumurtlayıp yumurtlamadığımı ultrason ile anlıyor doktorum. Sen yine de danışmak için sor, bu tarz yumurta geliştirici kullanmam gerekir mi gibisine. Bakalım ne dicek.
 
Evet benim kistim var mı ya da yumurtlayıp yumurtlamadığımı ultrason ile anlıyor doktorum. Sen yine de danışmak için sor, bu tarz yumurta geliştirici kullanmam gerekir mi gibisine. Bakalım ne dicek.
Tamam çok teşekkür ederim sorayım bakalım ne diyecek
 
Tamam çok teşekkür ederim sorayım bakalım ne diyecek
Ancak bu ağır ilaçlar yerine kendin takviye kullanabilirsin. Doktorun söylemesini bekleme. Mesela her gün omega3, b12, d vitamini al mutlaka. Her gün yürüyüş yap, yumurta gelişimine katkısı var yürüyüşün. Ayrıca inositol kullanmanı öneririm, benim doktorum bana verdi. Yeme içmeni daha temiz beslenme ile değiştirebilirsin. Bunlar için doktorun demesini bekleme bebişim.
 
Kızlar Çarşambaya doktordan randevu aldım araştırdım çok iyi bir doktor Ankara Hacettepe den buldum profesör inşallah bana iyi gelir bu doktor bakalım ne diyecek sizinle de paylaşırım inşallah güzel şeyler yazarım buraya
 
Haklısın canım ama adet geçmeden test yapan biri değilim heleki şimdi artık bebek konusunu rafa kaldırmak istiyordum eşim deneyelim dedi durdu onu üzmek istemedim . Çünkü doğuma gitcek cesaretim kalmadı oda biliyor bunu . Zamana ihtiyacım vardı eğer hamileysem şuan nasıl doğurcam nasıl becercem bunu düşünerek bi hamilelik benim için çok zor olcak ..
 
Ayyy hadi güzel habeirni alalım inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…