- 18 Ekim 2019
- 205
- 163
- 103
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.921
Tm canım çok teşekkür ederim inşallah bebiş vardırda gerek kalmazzzHerhangi bir alışveriş sitesinden alabilrisin. İnnovita ve laboquick baya iyiler.
Gitcem kuzum yarın inşallahDoktor çağırmış git kuzum progestan başlarsın hatta hemen devamının gelmemesi iyi bişey tabiki
Evet aynen o hesapları yapınca daha iyisi olmuyor. Zaten ev sahipleri de senin adına o hesabı yapıyor ben şahit oldum. İkinizin çalılması zaten kirayı arttırmak için artık bir neden olmuş durumda. Senin yerine düşünüp şimdi taşınsa şu kadar masrafı olacak deyip seni mecbur bırakıyor.Aynen öyle. Ben emekli maaşı alan biri olsaydım ne olacaktı mesela. Maaşımdan çok kira istiyor. Ama biliyolar karı koca çalışıyo bunlar nasılsa diye. Kazanıyo ve kazandığı bizim hakkımız diyolar.
Hesap kitap yaptık, geçen ay arkadaşım taşındı en uygun 10 bine taşımacı bulabilmiş. E yeni eve geçince badana lazım, o da bir 10 bin. Yeni evin kirası daha yükse olacak ve 1 kira fazla alıyolar ilk. Emlakçı aracı olursa o da 1 kira komisyon isteyecek. gibi gibi düşüncükçe bir sürü detay çıkıyor.
gittikçe umudum azalsada yine de bir umut inş tüpe gerek kalmadan hamile kalabilirizbenmde aslnda gözümde büyüyor ve garantiside yok stresli bir süreç bir tarafım senin dediğin gibi olursa olur olmaza olmaz tüpe falan bulaşma diyor bir tarafmda bir dene diyor bakalm canm hayırlısı hakkımzda
Bende aynıyım yaBen o kadar üşüyorum ki yorganla girmek istiyorum denize her seferinde.
amin canım elimizden geleni yapıcaz gerisini Allah biliyor .. :)gittikçe umudum azalsada yine de bir umut inş tüpe gerek kalmadan hamile kalabiliriz
İçimi ferahlattın bebeğim. Çok sağol. Ben de öyle düşünüyorum. Herkes rızkıyla yaşıyor. Allah bu günlerimizi arattırmasın hiç birimize. Öncelike sağlılığımız, sıhatimiz ve afiyetimiz yerinde olsun. İnşallah gerisi hallolur.Evet aynen o hesapları yapınca daha iyisi olmuyor. Zaten ev sahipleri de senin adına o hesabı yapıyor ben şahit oldum. İkinizin çalılması zaten kirayı arttırmak için artık bir neden olmuş durumda. Senin yerine düşünüp şimdi taşınsa şu kadar masrafı olacak deyip seni mecbur bırakıyor.
Sen bebek için de üzülme hiç ben herkesin rızkıyka dünyaya geldiğine inanıyorum. Belki de size şans getirecek. Bizde kirada otururken annem kardeşime hamile kalmış. Babam o zaman ev almış. Bizim evde sürekli espirisi olur o şanslı diye. Birimiz bişeye niyetlensek hep kardeşimin şansına niyet ederiz. Canınız sağolsun da aslından gerisinin hiçbir önemi yok.
İnşallah öyledirKızlarbenim geç döllenme olabilir ben fameradan dolayı 12.gün pik gördüm normal yumurtlamam 15. Gün oluyor ben 14. Gün kasık ağrısı ve seffaf akıntı yasadım tahminim 2. Kez yumurtlama olduğu o güne göre daha 9.gun bugün böyle çıkması o yüzden olabilir
Adaçayı içtin miKarnım ağrıyooooo ama ne gelem var ne gidennn ayyy hu ağrıyı boşa çekmiyim ya gelsin artık
Valla bebeğim aynı binada olunca o kadar zor ki. Ayrı olsaydı binalarımız daha farklı ilerlerdik eşimle konuştuk. Ama davalık olup da her gün yüzyüze bakmak o kadar zor geldi ki...
Arayı bulalım diyoruz. Biz de anlıyoruz, her şey pahalılandı. Onlarda kendilerine göre elbette haklı ama bizde haklıyız. Birimi işten çıkartsalar kira ödeyemeyiz. Her şey ateş pahası olmuş.
7.500 e indirtmeye çalışçaz. Kabul eder mi etmez mi bilmiyorum. Bugün eşim konuşurum olmadı diyordu.En kötü mecbur vercez 10 bin.
Aslında cidden dava olayı olsa kazanırsın çünkü asla bu kadar arttırma gibi bir yetkisi olamaz hakkı da yok. Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim inşallah iyi olur her şey sizin içinDün gece yatmadan önce konuştuk eşimle. Biraz önceki mesajımda açıkladım. Ama eşime de dedim dün, hiç tadım yok. Evet sakinleştim ama gerçekten tadım tuzum yok dedim. O da ben de öyleyim dedi. Yine de şükürler olsun, Allah bugünleri aratmasın diyorum artık napim.
Yapmayı düşünmüyorum bekleyim 12.güne göre 2 gün var adetimi gelmezse 15.güne göre hareket edicemİnşallah öylediryarın koyulaşır testin
Kritik iki günü değerlendirdik zaten o yüzden rahatım biraz daTek ilişki ile hamile kalınabildiğini görünce umudumuz hep var
Kimi içme diyo annem de dedi of içmedim ya varsa diyo korkutuyo beniAdaçayı içtin mi
Dava olayı olsa keisnlikle kazanırız ama nasıl oturcaz altlı üstlü. Ben yaşayamam o şekilde. Sıkıntı orada. Benim yerime cadaloz biri olsaymış da ağızlarının payını verseymiş bunlara keşke.Aslında cidden dava olayı olsa kazanırsın çünkü asla bu kadar arttırma gibi bir yetkisi olamaz hakkı da yok. Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim inşallah iyi olur her şey sizin için
Ben yazmasam da ger gün okuyorum burayı. Sizin yaşadığınız durum için üzgünüm. Gruptaki desteğiniz çok değerli. Dilerim kendiniz kadar güzel yürekli insanlarla karşılaşırsınız.Güzel kızlarım sizler ne alemdesiniz Bat larınız yaklaştı
R Renklibiri00 H Holifera20melegim can N nurzdmrr Asdb cans16 Mpar haseada turuncummm
Canım ben bugün eve dönüyorum bakıcam bi bakalımGüzel kızlarım sizler ne alemdesiniz Bat larınız yaklaştı
R Renklibiri00 H Holifera20melegim can N nurzdmrr Asdb cans16 Mpar haseada turuncummm
adamın biri hacca gitmiş yanındaki adam ona demiş ya dua etsene gelmişsin buraya adam da ellerini acıyor diyorki yarabbi e sen biliyorsun bu kulun nıye gelmiş burayaamin canım elimizden geleni yapıcaz gerisini Allah biliyor .. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?