- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.881
hahaaa bizde bu durumdan kurtulmaya calışıyoruz :))Ben de bu ay test sipariş verdim ben de yapıcam erkenden çok özeniyorum10.gün yaparım. Çıkmazsa adet günü yaparım tekrar
Kırmızı olmaması iyi diye biliyorum canım. Kırmızı olsa bile bebeğe bir şey olmayabilir. Benim arkadaşımda senin haftalarda bildiğin regl oldu. Kesin düştü dedi çünkü büyük pıhtılı parçalar bile varmış. Ama ömrü varmış ki geçen aylarda doğum gününü kutladık bebişininKahveye döndü rengi bazen peçeteye geliyor bazende gelmiyor . Anlamadım düşük yapıyor olsam ağrıdan duramazdım heralde demi
Yakında olan para diye bırsey de kalmıcakparamız degersiz olsada vatanımda vatanım derim olan parayıda testlere vitaminlere harcıyoruz
2-3 güne olabilir canımKızlar günaydın Ovulasyon testine devam ediyorum yakında yumurtlama olur mu bugün akıntım başladı Eki Görüntüle 3276533
benim gözüm korkuyo tupten sürec cok yıpratıyo sonuda hüsran olursa kaldıram diye hiç o toplara girmiyecem şimdilik bakalım hayırlısı artıkbenm femara kullanırken kist oldu erken yumurtlama oldu
birde bunu deneyelim bakalım 2 3 aydr ovu testi faln yapmıyorum bir deneyelim bakalm 1 2 ay daha zaten sonra nasipse tüp bebeğe başlıcam
allah yardımcın olsun tatlım işin zorYok ailem bursada ya
Alıştım artık ya telefonlar sağolsun görüntülüallah yardımcın olsun tatlım işin zor
Gebelik hesaplama programlarında 14 temmuz diyordu ama ben bilmiyorum doğru mu diye en son 14 temmuz denedik bizdeYumurtlama gününü tam bilmiyorsan Bat'ını bekle ve umudunu sakın kaybetme kuzum
tahmin edebiliyorum sen cok takılma onlaraÇok farklılar ama alıştım artık normal geliyo hele bir giyinişleri var hatta giyinmeyişleri normal hayatta
o iyi oluyor işte neyse bebiş olsun daha kimseyi de arayamazsın o tüm enerjini alırAlıştım artık ya telefonlar sağolsun görüntülü
Kuzum gece yattım dinlendim, Şuan bi leke falan yok. Dün de 5 kuruş kadar bile değil daha az kahverengi leke geldi işte. Doktor da yarın gel dedi. Yine leke tekrar ederse giderim diye düşünüyorum. Yanlış mı yapıyorum?
Doktor yarın gel dediyse gitmeni tavsiye ederim canımKuzum gece yattım dinlendim, Şuan bi leke falan yok. Dün de 5 kuruş kadar bile değil daha az kahverengi leke geldi işte. Doktor da yarın gel dedi. Yine leke tekrar ederse giderim diye düşünüyorum. Yanlış mı yapıyorum?Papatyamaviss edahandro imagination forever TurnaBulut
Hayırlı olsun kuzum sana daSenin değerlerini takip ediyorum canım bir iki gün arayla öğrendik ikimizde değerlerin çok guzel ilerliyor böyle ilerlerken dış gebelik falan olmaz dedi doktorum ben dün gördüm keseyi inşallah sende salı göreceksin endişelenme dua et dinlenmeye çalış
Yarın gitcem kuzum zaten. O kese için de yarın için diyor görünecek diyeDoktor yarın gel dediyse gitmeni tavsiye ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?