- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #12.901
Öyle gerçektenSon 10 gün kaldı günler geçmek bilmiyor ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle gerçektenSon 10 gün kaldı günler geçmek bilmiyor ya
Aynen valla ya. Sonraki günleri de değerlendirmek çok nasip olmadı ama. İnsan olur mu acaba diyoÖyle gerçektenbenim yoğunluğum olmasına rağmen aklımın bir köşesinde yumurtlama günü sekmesi hep açık
o tarafta zaman geçmiyor
Tamam kuzum hayırlı haberlerle dönersin inşallahYarın gitcem kuzum zaten. O kese için de yarın için diyor görünecek diye
İnşallah kuzumTamam kuzum hayırlı haberlerle dönersin inşallah![]()
Ben de adetimi bekliyorum 3 gün kaldı adetle birlikte inofolic ve sabahları hamile kalma yogasına başlıcam. Zihnimizi de buna yönlendirmemiz lazımben clife kullandım ondada hayıt vardı bi işe yaramadı ben bu sefer @Niqu dediklerini kullanayım oda omepa q10 bide bi tane daha vardı ikisini de alayım bide bal çörek otu kürü de yapayım bu ayda hepsini kullanayım ne olursa artık![]()
Tek ilişki ile hamile kalınabildiğini görünce umudumuz hep varAynen valla ya. Sonraki günleri de değerlendirmek çok nasip olmadı ama. İnsan olur mu acaba diyo![]()
Evet evet hatırlıyorum. Daha önce de söylemiştim aslında. Bu herkeste farklı seyrediyor açıkçası. Benim akıntı geldikten 4 gün sonra pik olmuştu 5. gün çatlamıştı. Belki de senin akşama ya da yarın pik olacak. Gerçekten hiç bir fikrim yok.Canım akıntım başladı ama testte pik değil belki beni hatırlarsın pik olduğun da eşimi çağırıcam demiştim bir sonraki testi akşam mı yapayım yoksa ertesi gün mü hemen büyüyebilir mi
Ben o kadar üşüyorum ki yorganla girmek istiyorum denize her seferinde.Ayyy banada başta çok farklı gelmişti koz bunlar çıplak giriyo denize ben ilk gördüğümde şok görünce![]()
Değil mi ya. Bu paralarla hisse senedi alsaymışım keşkeparamız degersiz olsada vatanımda vatanım derim olan parayıda testlere vitaminlere harcıyoruz![]()
Erkenden diyince 7. gün filan dicen sandımBen de bu ay test sipariş verdim ben de yapıcam erkenden çok özeniyorum10.gün yaparım. Çıkmazsa adet günü yaparım tekrar
![]()
benmde aslnda gözümde büyüyor ve garantiside yok stresli bir süreç bir tarafım senin dediğin gibi olursa olur olmaza olmaz tüpe falan bulaşma diyor bir tarafmda bir dene diyor bakalm canm hayırlısı hakkımzdabenim gözüm korkuyo tupten sürec cok yıpratıyo sonuda hüsran olursa kaldıram diye hiç o toplara girmiyecem şimdilik bakalım hayırlısı artık![]()
Doktor çağırmış git kuzum progestan başlarsın hatta hemen devamının gelmemesi iyi bişey tabikiKuzum gece yattım dinlendim, Şuan bi leke falan yok. Dün de 5 kuruş kadar bile değil daha az kahverengi leke geldi işte. Doktor da yarın gel dedi. Yine leke tekrar ederse giderim diye düşünüyorum. Yanlış mı yapıyorum?Papatyamaviss @edahandro @imagination forever @TurnaBulut
Valla bebeğim aynı binada olunca o kadar zor ki. Ayrı olsaydı binalarımız daha farklı ilerlerdik eşimle konuştuk. Ama davalık olup da her gün yüzyüze bakmak o kadar zor geldi ki...A Afratafrac canım sen naptın ev işini?
O programlar hiç doğru tahmin etmedi beni. O yüzden çok güvenme. Hiç yapmadıysan ovulasyon testi yap mutlaka 1 ay regl bittiği gibi başlayıp diğer regl olana kadar. böylece hangi gün aralığında yumurtluyorsun aşağı yukarı bilirsin ve o haftayı 1 dolu 1 boş değerlendirrisin.Gebelik hesaplama programlarında 14 temmuz diyordu ama ben bilmiyorum doğru mu diye en son 14 temmuz denedik bizde![]()
Dün gece yatmadan önce konuştuk eşimle. Biraz önceki mesajımda açıkladım. Ama eşime de dedim dün, hiç tadım yok. Evet sakinleştim ama gerçekten tadım tuzum yok dedim. O da ben de öyleyim dedi. Yine de şükürler olsun, Allah bugünleri aratmasın diyorum artık napim.A Afratafrac kuzum sen ne yaptın sakinleştiniz mi biraz, biraz daha iyi misin?
Haklısın canım. Yüz göz olmaya gerek yok hiç. Taşınsam etsem desen dünya kadar iş. Daha uygun ev bulacağını bilsen bir dk durma git taşın ama sen de bakmışsın zaten daha uyguna ev yok.Valla bebeğim aynı binada olunca o kadar zor ki. Ayrı olsaydı binalarımız daha farklı ilerlerdik eşimle konuştuk. Ama davalık olup da her gün yüzyüze bakmak o kadar zor geldi ki...
Arayı bulalım diyoruz. Biz de anlıyoruz, her şey pahalılandı. Onlarda kendilerine göre elbette haklı ama bizde haklıyız. Birimi işten çıkartsalar kira ödeyemeyiz. Her şey ateş pahası olmuş.
7.500 e indirtmeye çalışçaz. Kabul eder mi etmez mi bilmiyorum. Bugün eşim konuşurum olmadı diyordu.En kötü mecbur vercez 10 bin.
Tm ozaman bu ay kalmazsam öyle yapayım ben hangi markayı alayım trenyolda var herhaldeO programlar hiç doğru tahmin etmedi beni. O yüzden çok güvenme. Hiç yapmadıysan ovulasyon testi yap mutlaka 1 ay regl bittiği gibi başlayıp diğer regl olana kadar. böylece hangi gün aralığında yumurtluyorsun aşağı yukarı bilirsin ve o haftayı 1 dolu 1 boş değerlendirrisin.
Aynen öyle. Ben emekli maaşı alan biri olsaydım ne olacaktı mesela. Maaşımdan çok kira istiyor. Ama biliyolar karı koca çalışıyo bunlar nasılsa diye. Kazanıyo ve kazandığı bizim hakkımız diyolar.Haklısın canım. Yüz göz olmaya gerek yok hiç. Taşınsam etsem desen dünya kadar iş. Daha uygun ev bulacağını bilsen bir dk durma git taşın ama sen de bakmışsın zaten daha uyguna ev yok.
Bizi çaresizliğe sevk ediyorlar. İnşallah eşinin konuşmasına ikna olur ev sahibi. Bir an önce de artık el atsın devlet bu ev olayına. Ne ev alınabiliyor ne kiralanabiliyor.
Allah yardımcınız olsun
Herhangi bir alışveriş sitesinden alabilrisin. İnnovita ve laboquick baya iyiler.Tm ozaman bu ay kalmazsam öyle yapayım ben hangi markayı alayım trenyolda var herhalde