2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

ben clife kullandım ondada hayıt vardı bi işe yaramadı ben bu sefer @Niqu dediklerini kullanayım oda omepa q10 bide bi tane daha vardı ikisini de alayım bide bal çörek otu kürü de yapayım bu ayda hepsini kullanayım ne olursa artık 😅
Ben de adetimi bekliyorum 3 gün kaldı adetle birlikte inofolic ve sabahları hamile kalma yogasına başlıcam. Zihnimizi de buna yönlendirmemiz lazım ☺️

Canım akıntım başladı ama testte pik değil belki beni hatırlarsın pik olduğun da eşimi çağırıcam demiştim bir sonraki testi akşam mı yapayım yoksa ertesi gün mü hemen büyüyebilir mi
Evet evet hatırlıyorum. Daha önce de söylemiştim aslında. Bu herkeste farklı seyrediyor açıkçası. Benim akıntı geldikten 4 gün sonra pik olmuştu 5. gün çatlamıştı. Belki de senin akşama ya da yarın pik olacak. Gerçekten hiç bir fikrim yok.

benim gözüm korkuyo tupten sürec cok yıpratıyo sonuda hüsran olursa kaldıram diye hiç o toplara girmiyecem şimdilik bakalım hayırlısı artık 🙏
benmde aslnda gözümde büyüyor ve garantiside yok stresli bir süreç bir tarafım senin dediğin gibi olursa olur olmaza olmaz tüpe falan bulaşma diyor bir tarafmda bir dene diyor bakalm canm hayırlısı hakkımzda

A Afratafrac canım sen naptın ev işini?
Valla bebeğim aynı binada olunca o kadar zor ki. Ayrı olsaydı binalarımız daha farklı ilerlerdik eşimle konuştuk. Ama davalık olup da her gün yüzyüze bakmak o kadar zor geldi ki...

Arayı bulalım diyoruz. Biz de anlıyoruz, her şey pahalılandı. Onlarda kendilerine göre elbette haklı ama bizde haklıyız. Birimi işten çıkartsalar kira ödeyemeyiz. Her şey ateş pahası olmuş.

7.500 e indirtmeye çalışçaz. Kabul eder mi etmez mi bilmiyorum. Bugün eşim konuşurum olmadı diyordu.En kötü mecbur vercez 10 bin.

Gebelik hesaplama programlarında 14 temmuz diyordu ama ben bilmiyorum doğru mu diye en son 14 temmuz denedik bizde☺️
O programlar hiç doğru tahmin etmedi beni. O yüzden çok güvenme. Hiç yapmadıysan ovulasyon testi yap mutlaka 1 ay regl bittiği gibi başlayıp diğer regl olana kadar. böylece hangi gün aralığında yumurtluyorsun aşağı yukarı bilirsin ve o haftayı 1 dolu 1 boş değerlendirrisin.

A Afratafrac kuzum sen ne yaptın sakinleştiniz mi biraz, biraz daha iyi misin?
Dün gece yatmadan önce konuştuk eşimle. Biraz önceki mesajımda açıkladım. Ama eşime de dedim dün, hiç tadım yok. Evet sakinleştim ama gerçekten tadım tuzum yok dedim. O da ben de öyleyim dedi. Yine de şükürler olsun, Allah bugünleri aratmasın diyorum artık napim.

Valla bebeğim aynı binada olunca o kadar zor ki. Ayrı olsaydı binalarımız daha farklı ilerlerdik eşimle konuştuk. Ama davalık olup da her gün yüzyüze bakmak o kadar zor geldi ki...

Arayı bulalım diyoruz. Biz de anlıyoruz, her şey pahalılandı. Onlarda kendilerine göre elbette haklı ama bizde haklıyız. Birimi işten çıkartsalar kira ödeyemeyiz. Her şey ateş pahası olmuş.

7.500 e indirtmeye çalışçaz. Kabul eder mi etmez mi bilmiyorum. Bugün eşim konuşurum olmadı diyordu.En kötü mecbur vercez 10 bin.
Haklısın canım. Yüz göz olmaya gerek yok hiç. Taşınsam etsem desen dünya kadar iş. Daha uygun ev bulacağını bilsen bir dk durma git taşın ama sen de bakmışsın zaten daha uyguna ev yok.

Bizi çaresizliğe sevk ediyorlar. İnşallah eşinin konuşmasına ikna olur ev sahibi. Bir an önce de artık el atsın devlet bu ev olayına. Ne ev alınabiliyor ne kiralanabiliyor.

Allah yardımcınız olsun

O programlar hiç doğru tahmin etmedi beni. O yüzden çok güvenme. Hiç yapmadıysan ovulasyon testi yap mutlaka 1 ay regl bittiği gibi başlayıp diğer regl olana kadar. böylece hangi gün aralığında yumurtluyorsun aşağı yukarı bilirsin ve o haftayı 1 dolu 1 boş değerlendirrisin.
Tm ozaman bu ay kalmazsam öyle yapayım ben hangi markayı alayım trenyolda var herhalde

Haklısın canım. Yüz göz olmaya gerek yok hiç. Taşınsam etsem desen dünya kadar iş. Daha uygun ev bulacağını bilsen bir dk durma git taşın ama sen de bakmışsın zaten daha uyguna ev yok.

Bizi çaresizliğe sevk ediyorlar. İnşallah eşinin konuşmasına ikna olur ev sahibi. Bir an önce de artık el atsın devlet bu ev olayına. Ne ev alınabiliyor ne kiralanabiliyor.

Allah yardımcınız olsun
Aynen öyle. Ben emekli maaşı alan biri olsaydım ne olacaktı mesela. Maaşımdan çok kira istiyor. Ama biliyolar karı koca çalışıyo bunlar nasılsa diye. Kazanıyo ve kazandığı bizim hakkımız diyolar.

Hesap kitap yaptık, geçen ay arkadaşım taşındı en uygun 10 bine taşımacı bulabilmiş. E yeni eve geçince badana lazım, o da bir 10 bin. Yeni evin kirası daha yükse olacak ve 1 kira fazla alıyolar ilk. Emlakçı aracı olursa o da 1 kira komisyon isteyecek. gibi gibi düşüncükçe bir sürü detay çıkıyor.

Back
X