2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

İnofolic iyi geliyor canım benim öne çekmedi ama fnd_50 öne çektiğini söyledi
Evet kesinlikle ben 16-17-18-19 hatta 20 lerde yumurtlarım genelde 18-19-20 civarı hatta. Ama 12-13 akıntım geldi 14 te yumurtladım şok oldum merakla bekliyorum son 10 gün kaldı golden-snitch

Herkese merhaba hanımlar bende pcos var adetlerim genelde 40-41 günü veya daha fazla 2 aydır olmadığı zamanlar olurdu.
1 senelik evliyim 27 yaşındayım 9 aydır deniyoruz umudum kalmamıştı 1 sene deneyin olmazsa gelin diyen doktorlara bu ay 1 sene doldu demeye başladım çok yoruldum artık ilaç tedavisine başlatsınlar istedim.Beni inferlite bölümüne yönlendirdiler tamam artık ne olacaksa olsun kafasındaydım.Yumurtlama takibi yaptığım zamanlar yumurtlama görmedim bıraktım ilk kez evlendikten sonra 2 adet arası 2 defa ara kanama yaşadım dr gittim mart gibi ilk doktorum duphaston verdi bir sonraki da ay normal geçti Mayıs sonu yine yaşadım bu sefer başka bir dr doğum kontrol hapı verdi kullandım.İlk kez adet döngüm 30 gün sürdü

Son adet tarihim 30 Haziran. Bu ayın 22 sinde 2 gün önce öğle saatlerinde belime çok feci ağrı girdi 1 saat sonra falan geçti kasıklarımda değişik atma şeklinde hareketler oluyor 4-5 gündür var bu hareketlilik,bir dolgunluk hissiyatı adete yakın desem ki normalde 40 günde gören biri olarak daha çok var benim genelde dizlerim sızlar göğüslerim hiç ağrımazdı ve akşam saati hayatımda ilk kez bu kadar uzayan akıntı gördüm ele aldığında diyorlar ya 10 cm uzuyorsa yumurtlamadır tam öyleydi iç çamaşırımda ıslaktı ve 23 ü yani dün ilk kez benim göğüslerimde bi farklık bi karıncalanma mı desem uyuşukluk oldu dünden beridir de var.Bu sabah işe giderken bi kaset test alayım şans artık dedim ve hemen ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı.Şoktayım hemen buraya yazmak istedim.Emin olmak için farklı marka aldım ondan da ilk yaptığımdan biraz daha silik çok belli bile değil bi çizgi gördüm.Ben ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum o gördümğüm akıntı çatlamam mı yoksa çatlamadan sonra gebeliğe yakın akıntı oluyormuş o mu bilmiyorum.Kan testi daha vermedim ne zaman adet olacağımın da tarihi belli değil ne yapsam birkaç gün beklesem mi daha öncede erken gebelik testiyle anında 2 çizgiyi görüp ertesi güne regl olmuştum o zaman anladım ki kimyasal oldu sanırım bunun için Dt gitmemiştim.Şimdi ne yapmalıyım acaba

Evet kesinlikle ben 16-17-18-19 hatta 20 lerde yumurtlarım genelde 18-19-20 civarı hatta. Ama 12-13 akıntım geldi 14 te yumurtladım şok oldum merakla bekliyorum son 10 gün kaldı golden-snitch
Aay inşallah güzel haberlerini alırız canım dualarim seninle ben bir ay 19-20. Gün gibi yumurtluyorum bir ay 26-27. Günü buluyor uzun olan ayda da sanki yumurtam kalitesiz de hamile kalamayacakmisim gibi hissediyorum. En azından bu ay mudehale edeyim de geriye çeksin benimkini de

Dünle bu günüm testi kuzular var mı koyulaşma filan yoksa ben kafayı mı sıyırdım 5 gün var daha

Eklentiler

• IMG_2175.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_2206.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 68
Canım istersen bir iki tane test al, önümüzdeki 1-2 gün testler ile koyulaşma takip et. Baktın koyulaşıyor bir kan verirsin.

Bu arada iki tane var inofolic combi mavi paket, bı de pembe bir paket var hangisini kullanmaliyim bir de ne zaman başlamalıyım? Eczde vardır sanırım dimi? Çok soru sordum fnd_50

Canım iki ay çok kısa evet. Sana denebilecek tek şey ovulasyonla takip edip, bir dolu bir boş şeklinde değerlendirin. Beslenemene dikkat et ve yürüyüş yap. kendine bunu stres yapma. Stres en büyük düşman. En kısa sürede güzel haberlerini alırız inşallah

Ahahahahah kaç gün kaldı sana kuzum
Ya ben famera kullandım bu ay o yüzden çatlamayı 12. Gün gördüm erkene çekti baya normalde 14,15 de çatlama görürüm bu ayda 14de kasıklarım çok ağırdı akıntım çok fazla olunca değerlendirmeye devam etmiştim 2 kere çatlama gördüğü mü düşünüyorum o yüzden 12.güne göre 2 günüm kaldı 15e göre 5 günüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…