2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bende adet belirtileri başladı kızlar eli kulağında. 2 aydır takvimle denedik bu ay ovülasyon testiyle deneyeceğim. Başka neler yapmalı ya? Nasıl neden bu kadar zor bu iş :D Hani kazayla hamile kalınıyordu :D
Beslenme, takviye başka neler yapıyorsunuz siz?
Geçen ay bunu denedim ve bu ay hamileyim diyen var mı?
2 ay az bir süre biliyorum, ama ne biliyim...

Dava olayı olsa keisnlikle kazanırız ama nasıl oturcaz altlı üstlü. Ben yaşayamam o şekilde. Sıkıntı orada. Benim yerime cadaloz biri olsaymış da ağızlarının payını verseymiş bunlara keşke.
canım en son yasa en fazla yüzde 25 artırabilir ev sahibi diyor şikayet etsen o da haddini bilsin yazık sizede

Canım ben olsam rahim filmi sonrasında bi yumurta takibi gerekirse femara klomen tarzı bir şey (sen hiç kullanmadın diye biliyorum) sonra aşılama yapardım. Sanırım özelde yeterli sayıda doktor kalmadığı için böyle olmuş. Ben asistanın ultrason yapmasını istemem açıkcası bu durum hiç hoşuma gitmedi başında böyle yapan bir doktordada aşılama denemem benim fikrim bu yönde. Doğu fertil direk tüp bebek merkezi zaten aşılamanın orda olması en azından iyi bence ama orayı arayıp fiyat sorabilirsin bence belki daha uygun bir şey söylerler.
Canim önce bir odaya aldılar ultrason için, ben doktor asistanı sandım, ilk defa gittiğim için tanımıyordum. Meğer doktor icerideymis, o kadar oldu bittiye geldi ki.

Bekarken bir doktor bana pko olduğunu soylemisti. Adet duzensizligi yok ama yüzümde felan kullanma var sadece. Sonra takmadım kızım zaten hemen oldu, 1 yıldır gittiğim doktorlarda sordum pko var mı diye, yok demişlerdi. Bu zercan hocaya da sordum evet var dedi 🥺

Şimdi doğu fertili aradım orda da aşılama ücreti 10 dedi. İlaçlar haricmis.

Cumartesi günü rahim filmine gideceğim. 6.5 demişlerdi. Anestezili çekilecekmis.

Hemen bir sonraki adet döneminde aşılama yapalım derse, rahim filminden sonra 2 ay denemek istediğimi soyleyecegim artık.

Yumurta takibi derse ona da gidip gelebilirim. İlcede hastaneye uzak olmamız, her defasında eşimle gitmem gerekmesi ve ikimizin de izin alma durumu beni geriyor kontroller için.

İlk sene yıllık izin yok biliyorsun, bende bir 5 günlük mazeret izni alıp memlekete gitmek istiyordum, ablam da başka şehirde yaşıyor onun memleket tatilinde orada olup senede bir görüşmek için. Bu mazeret iznini de almayacağım artık, bu doktor gidiş geliş süreçlerim çok olacak gibi duruyor çünkü. izinleri ona kullanırım artik

Kızlar benim bir ay yumurtlama normal, bir ay geç oluyor. 40 günü buluyor iki adet arası. Ağustosta öyle olacak muhtemelen. Yumurtlamayı öne çekmek icin öneriniz var mı?

Ben yazmasam da ger gün okuyorum burayı. Sizin yaşadığınız durum için üzgünüm. Gruptaki desteğiniz çok değerli. Dilerim kendiniz kadar güzel yürekli insanlarla karşılaşırsınız.🙏🏼

Benim ovülasyonu iki Farklı Ateş uygulaması iki Farklı gün olarak çıkardı. Biri ayın 17 si diğeri de 19 u olarak. Ovülasyon testiyle en son piki 16 temmuzda gördüm. Tahminim zaten 17-19 Temmuz arası yumurtlamış olduğum yönünde. 17 temmuzda yumurtlamış olsam yumurtlama üzerinden 7 gün geçmiş oluyor. Erken olduğunu düşünüp test yapmadım. Yarın ilk idrarla yapabilirim test diye düşünüyorum. Ufak adet sancısı gibi sancılarım oldu ara ara. Yumurta akı akıntım da var ovülasyondan bağımsız olarak. Bilmiyorum ama nihai sonucu bata Yakın test sonuçları söyleyecek.☺️
Bebeğim inşallah hamilesin 🙏💕 Bana da 7 gün olmuş gibi geldi 🥰

Desteğin için de minnetarım 🙏

Selam kızlar,
Benim de bat 26 Temmuz. Birkaç aydır gecikmeli regl olduğum için 30 günden hesaplıyor takvim. Bugün 28. gündeyim. Dün gece çok hafif pembe akıntıyla karışık bir lekelenme olmuş af edersiniz. Regl oluyorum dedim ama olmadım henüz. Ağrı yoğunluğu da azalmış gibi biraz. Test için son iki gün bakalım 🌸

ıkısı aynı sey kuzucum.bısey olmaz vıtamın zaten,ama 3 ay kullan dıyor dr,3 aydan sonra ara vermek gerekıyor sanırım.

bu arada bende ne zamn ıcsem erken adet oluyorum,one cekıyor yani.

Aa erken yumurtlamaya yardımcı oluyor o zaman. İnfolic'te folik asit olduğu için mi ismi öyle. Şu an folidoce kullanıyorum içeriğinde folik asit varsa bırakayım hapı. Bir de hangisini kullanıyordun sen canim

Back
X