- 21 Ekim 2021
- 559
- 1.274
- 43
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #12.941
Günler geçsin de görelim sonucuKritik iki günü değerlendirdik zaten o yüzden rahatım biraz da
canım en son yasa en fazla yüzde 25 artırabilir ev sahibi diyor şikayet etsen o da haddini bilsin yazık sizedeDava olayı olsa keisnlikle kazanırız ama nasıl oturcaz altlı üstlü. Ben yaşayamam o şekilde. Sıkıntı orada. Benim yerime cadaloz biri olsaymış da ağızlarının payını verseymiş bunlara keşke.
Merhaba ben antidepresan kullaniyordum biraktim onu ama yoksunluk belirtisi mi hamilelik mi anlayamadim bas donmem gecti de bulanti kusma var cok yemek istiyorum ama bulaniyor yarin test alim bakacagimGüzel kızlarım sizler ne alemdesiniz Bat larınız yaklaştı
@Renklibiri00 @Holifera20melegim can N nurzdmrr @merve933 @cans16 @Seapearly @Soren05 @turuncummm
Canim önce bir odaya aldılar ultrason için, ben doktor asistanı sandım, ilk defa gittiğim için tanımıyordum. Meğer doktor icerideymis, o kadar oldu bittiye geldi ki.Canım ben olsam rahim filmi sonrasında bi yumurta takibi gerekirse femara klomen tarzı bir şey (sen hiç kullanmadın diye biliyorum) sonra aşılama yapardım. Sanırım özelde yeterli sayıda doktor kalmadığı için böyle olmuş. Ben asistanın ultrason yapmasını istemem açıkcası bu durum hiç hoşuma gitmedi başında böyle yapan bir doktordada aşılama denemem benim fikrim bu yönde. Doğu fertil direk tüp bebek merkezi zaten aşılamanın orda olması en azından iyi bence ama orayı arayıp fiyat sorabilirsin bence belki daha uygun bir şey söylerler.
Bebeğim inşallah hamilesinBen yazmasam da ger gün okuyorum burayı. Sizin yaşadığınız durum için üzgünüm. Gruptaki desteğiniz çok değerli. Dilerim kendiniz kadar güzel yürekli insanlarla karşılaşırsınız.
Benim ovülasyonu iki Farklı Ateş uygulaması iki Farklı gün olarak çıkardı. Biri ayın 17 si diğeri de 19 u olarak. Ovülasyon testiyle en son piki 16 temmuzda gördüm. Tahminim zaten 17-19 Temmuz arası yumurtlamış olduğum yönünde. 17 temmuzda yumurtlamış olsam yumurtlama üzerinden 7 gün geçmiş oluyor. Erken olduğunu düşünüp test yapmadım. Yarın ilk idrarla yapabilirim test diye düşünüyorum. Ufak adet sancısı gibi sancılarım oldu ara ara. Yumurta akı akıntım da var ovülasyondan bağımsız olarak. Bilmiyorum ama nihai sonucu bata Yakın test sonuçları söyleyecek.
Benım akıntım en basından berı hıc dınmedı desemGitcem kuzum yarın inşallahsenin çok akıntın oluyor muydu kuzum?
Kuzucum benim 30 agustos 2 gün geç yumurtladım 8. Günüm bugünGüzel kızlarım sizler ne alemdesiniz Bat larınız yaklaştı
@Renklibiri00 @Holifera20melegim can N nurzdmrr @merve933 @cans16 @Seapearly @Soren05 @turuncummm
Pardon 6. Günüm balımKuzucum benim 30 agustos 2 gün geç yumurtladım 8. Günüm bugün
İnşallah canımHayırlı olsun kuzum sana dainşallah sağlıcakla alalım kucağımıza
İnofolic iyi geliyor canım benim öne çekmedi amaKızlar benim bir ay yumurtlama normal, bir ay geç oluyor. 40 günü buluyor iki adet arası. Ağustosta öyle olacak muhtemelen. Yumurtlamayı öne çekmek icin öneriniz var mı?
İnosital canım öne çekiyorKızlar benim bir ay yumurtlama normal, bir ay geç oluyor. 40 günü buluyor iki adet arası. Ağustosta öyle olacak muhtemelen. Yumurtlamayı öne çekmek icin öneriniz var mı?
Ayyy hadi inşallah alalım güzel haberiniKızlar bende kan verdim sonuç bekliyorum A Afratafrac
İnosital canım öne çekiyor
ıkısı aynı sey kuzucum.bısey olmaz vıtamın zaten,ama 3 ay kullan dıyor dr,3 aydan sonra ara vermek gerekıyor sanırım.İkisinin farkı ne oluyor kızlar bilginiz var mı? Bir de doktor kontrolü dışında kullansam bir sakınca olur mu
bu arada bende ne zamn ıcsem erken adet oluyorum,one cekıyor yani.İkisinin farkı ne oluyor kızlar bilginiz var mı? Bir de doktor kontrolü dışında kullansam bir sakınca olur mu
ıkısı aynı sey kuzucum.bısey olmaz vıtamın zaten,ama 3 ay kullan dıyor dr,3 aydan sonra ara vermek gerekıyor sanırım.
bu arada bende ne zamn ıcsem erken adet oluyorum,one cekıyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?