2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bende adet belirtileri başladı kızlar eli kulağında. 2 aydır takvimle denedik bu ay ovülasyon testiyle deneyeceğim. Başka neler yapmalı ya? Nasıl neden bu kadar zor bu iş Hani kazayla hamile kalınıyordu
Beslenme, takviye başka neler yapıyorsunuz siz?
Geçen ay bunu denedim ve bu ay hamileyim diyen var mı?
2 ay az bir süre biliyorum, ama ne biliyim...

canım en son yasa en fazla yüzde 25 artırabilir ev sahibi diyor şikayet etsen o da haddini bilsin yazık sizede

Canim önce bir odaya aldılar ultrason için, ben doktor asistanı sandım, ilk defa gittiğim için tanımıyordum. Meğer doktor icerideymis, o kadar oldu bittiye geldi ki.

Bekarken bir doktor bana pko olduğunu soylemisti. Adet duzensizligi yok ama yüzümde felan kullanma var sadece. Sonra takmadım kızım zaten hemen oldu, 1 yıldır gittiğim doktorlarda sordum pko var mı diye, yok demişlerdi. Bu zercan hocaya da sordum evet var dedi

Şimdi doğu fertili aradım orda da aşılama ücreti 10 dedi. İlaçlar haricmis.

Cumartesi günü rahim filmine gideceğim. 6.5 demişlerdi. Anestezili çekilecekmis.

Hemen bir sonraki adet döneminde aşılama yapalım derse, rahim filminden sonra 2 ay denemek istediğimi soyleyecegim artık.

Yumurta takibi derse ona da gidip gelebilirim. İlcede hastaneye uzak olmamız, her defasında eşimle gitmem gerekmesi ve ikimizin de izin alma durumu beni geriyor kontroller için.

İlk sene yıllık izin yok biliyorsun, bende bir 5 günlük mazeret izni alıp memlekete gitmek istiyordum, ablam da başka şehirde yaşıyor onun memleket tatilinde orada olup senede bir görüşmek için. Bu mazeret iznini de almayacağım artık, bu doktor gidiş geliş süreçlerim çok olacak gibi duruyor çünkü. izinleri ona kullanırım artik

Kızlar benim bir ay yumurtlama normal, bir ay geç oluyor. 40 günü buluyor iki adet arası. Ağustosta öyle olacak muhtemelen. Yumurtlamayı öne çekmek icin öneriniz var mı?

Bebeğim inşallah hamilesin Bana da 7 gün olmuş gibi geldi

Desteğin için de minnetarım

Selam kızlar,
Benim de bat 26 Temmuz. Birkaç aydır gecikmeli regl olduğum için 30 günden hesaplıyor takvim. Bugün 28. gündeyim. Dün gece çok hafif pembe akıntıyla karışık bir lekelenme olmuş af edersiniz. Regl oluyorum dedim ama olmadım henüz. Ağrı yoğunluğu da azalmış gibi biraz. Test için son iki gün bakalım

ıkısı aynı sey kuzucum.bısey olmaz vıtamın zaten,ama 3 ay kullan dıyor dr,3 aydan sonra ara vermek gerekıyor sanırım.

bu arada bende ne zamn ıcsem erken adet oluyorum,one cekıyor yani.

Aa erken yumurtlamaya yardımcı oluyor o zaman. İnfolic'te folik asit olduğu için mi ismi öyle. Şu an folidoce kullanıyorum içeriğinde folik asit varsa bırakayım hapı. Bir de hangisini kullanıyordun sen canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…