- 18 Haziran 2022
- 4.337
- 6.062
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
- #12.461
Çok teşekkür ederimMaşallah ay tesettür ne çok yakışmış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimMaşallah ay tesettür ne çok yakışmış![]()
Konuyla alakasız göz makyajın mükemmelKaşıntım tuttu ya görümcemin ismiyle arkadaşım bile yok Hahahah![]()
Aslan Burcu musun sen ? Auran yüksekBen boşa demiyorum bu topikteki kızlar maşallah çok güzel diye. Hem güçlüyüz hem güzeliz Allahım en kısa zamanda nur topu gibi bebek yağdır bize amiiin![]()
Sende öylesin balımmmUzaktan bile bu kadar güzelsin yakından düşünemiyorum yapma yanariz![]()
Yok aşkım en nefret edilen burçAslan Burcu musun sen ? Auran yüksek![]()
Sarı sarı kimin yarı çok güzel kızlarımız var MaşAllahSeni de görelim bebeğimmmm eminim sen de çok güzelsindirbu topikteki tüm kızlarımız çok çok güzel çok güçlü maşallah
![]()
Tamam bebeğim guzek haberler ver bizeSende öylesin balımmmşarjım bitiyor ben birazdan gelirim şu adamı da bi yolayım 35 binince maçını oynuyor valla bayılcam
Destina ben çok seviyorum makyaj yapmayıKonuyla alakasız göz makyajın mükemmel![]()
Seni de görelim NiquuummmSarı sarı kimin yarı çok güzel kızlarımız var MaşAllah![]()
Ben çok severim benim eşim ikizlerYok aşkım en nefret edilen burçikizlersss
![]()
Senin Bir yerlerde var aslanlık ben sana diyimYok aşkım en nefret edilen burçikizlersss
![]()
Kız Allah korusun deme öyleNerden biliyosun benim adımı biliyon mu mesela![]()
Ben de çok seviyorum renkli makyajı kızDestina ben çok seviyorum makyaj yapmayıhatta isterdim kuaförüm olsun çokta güzel yaparım
seviyorum biz kadınların bakımlı özenli olmasınıı saç makyaj kıyafet her alanda
![]()
Ayyyy valla Allah’ta senı güldürsün çok çok aminnnbKız Allah korusun deme öyle![]()
Bu arada ben sizi tanıyorum ama söylemek istemedimKız Allah korusun deme öyle![]()
Yaaa ikizler candır eğlencelidir de işte kıymet bilinmiyoBen çok severim benim eşim ikizlerçok muhtişim anlaşıyoruz
![]()
Kız galiba yükselen aslan gibi ama bilmiyorum anlamıyorum pek o işlerdenSenin Bir yerlerde var aslanlık ben sana diyim![]()
Her kesi görmesem bile tamam koyuyorumSeni de görelim Niquuummm![]()
Tâbi muhabbetimiz yok ama görüncesinin arkadasiyim
Aaaa şimdi olduuuTâbi muhabbetimiz yok ama görüncesinin arkadasiyim![]()