- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #12.221
Dövmeciydim kuzumMaşallahhhkız her tarafın dövmeli
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dövmeciydim kuzumMaşallahhhkız her tarafın dövmeli
![]()
Kızzzzzz bu ne güzellik tütütütü maşallahhhhhhhHadi benden de gelsin eşimsiz foto çekilmem ondan tek yok![]()
O zaman iyi ki doğdun kuşummmmmm. Musss mutlu bir yaş dilerim sanaAA hadi ya
Ya şey benim happy birthday durumları da ehe ehe![]()
Ahhh ah hep merakım var ama zalım kocam istmiyoDövmeciydim kuzum![]()
Lens kuzum ama herkes kendi gözüm sanıyor yatmadan yatmaya çıkartıyorumKızzzzzz bu ne güzellik tütütütü maşallahhhhhhho gözler neeee
![]()
Ben daha öyle şeylere girmedim. Pek de araştırmadım bakalım dr ne diyecek bütün sonuçlar çıkınca. Çörekotu bal tarçın yaptım onu yiyorum. Bakalım en azından bişeyler yapmış hissediyorum şimdilik:))Benimde kalitesiz sanırım onun için famera kullandım ve Takviye aldım
Allahım ne güzel kızlar varmış topikte.Hadi benden de gelsin eşimsiz foto çekilmem ondan tek yok![]()
Bende evlenince bıraktım mesleğimi ev hanıyım şuanAhhh ah hep merakım var ama zalım kocam istmiyo![]()
O senin güzelliğin kuzumAllahım ne güzel kızlar varmış topikte.
En iyisi yat evde boşverBende evlenince bıraktım mesleğimi ev hanıyım şuan![]()
Cok teşekkür ederim balimm balcimmmO zaman iyi ki doğdun kuşummmmmm. Musss mutlu bir yaş dilerim sana![]()
Yatmıyorum pek 3 çocuk var bende biri okula başlıyor bu sene hiç yatamıcam maalesefEn iyisi yat evde boşver![]()
Lens kuzum ama herkes kendi gözüm sanıyor yatmadan yatmaya çıkartıyorumsağol aşkım sana da maşallah
![]()
GördümmmmmmProfil fotosu yaptım fotomu 1 dk içinde kaldırıyorum bakan baksın![]()
Aaaaa doğum günüCok teşekkür ederim balimm balcimmm
Hakkımda dileklerinizin daha güzeli sizi bulsun kizcelerrrr![]()
Senin tatlılığını gülüşünü yerimİyiyiz kuzum, sen nasılsın. Senin Bat'a 5 gün kaldı. NE alemdesin![]()
Çok detaylara inme araştırma da doktorla ilerle çok bilgi hep stres çünküBen daha öyle şeylere girmedim. Pek de araştırmadım bakalım dr ne diyecek bütün sonuçlar çıkınca. Çörekotu bal tarçın yaptım onu yiyorum. Bakalım en azından bişeyler yapmış hissediyorum şimdilik:))
Yaaaaaaaa gördümProfil fotosu yaptım fotomu 1 dk içinde kaldırıyorum bakan baksın![]()