• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ben de kendimi devamlı kimyasal geçiriyor gibi hissediyorum. 3-4 gün tutunmaya çalıştı olmayınca bıraktı gibi hissediyorum. Benim yumurtalar biraz kalitesizmiş ondan galiba🥲
Benimde kalitesiz sanırım onun için famera kullandım ve Takviye aldım

İzmir de yaşıyorum. Var bebeğim çevremizde bizzat aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımız, onlar danıştılar ve dün buluştuk anlattılar bize. Yani aynı binada olma faktörü beni çok geriyor her gün yüz yüze denk gelecek olmak. Yoksa yapılacak şey belli. Kabul etmemek, şikayet etmek ve davalık olmak. Bir de kiralık daire baktım burada 12-13 ten başlıyor evler. Yani bilmiyorum bakalım. Şu 1-2 güne netleşir sanırım zihnimizde bişler.
Allah yardımcınız olsun kuzum çok haklısın zor bir durum. Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. Ama bugünler de geçecek. Umarım her şey iyi olur. Bu arada Şuan başım dönüyor Progestan etkisi başladı bugün. Saçmalıyor olabilirim kusura bakma fena başım dönüyor harfler uçuşuyor

Hadi benden de gelsin eşimsiz foto çekilmem ondan tek yok 😂😂😂

Eklentiler

• IMG_2184.webp
    IMG_2184.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_0147.webp
    IMG_0147.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 67
Back
X