- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.871
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #12.201
Sonradan bende gördüm atabilmişim bir an gözükmedi attığım internet kötü herhalde bendeBen gördümm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonradan bende gördüm atabilmişim bir an gözükmedi attığım internet kötü herhalde bendeBen gördümm![]()
Neyi canım nolmuşşEyvahh
Aşkım seninle ilgili bişey mi oldu bu arada göremiyorum benn![]()
İnşallah oda olucakYani hamiş değilim şuan bilgilenmek için sormuştum sağol bebeğim![]()
DioFol kullanıyorum ben.Kızlar kimse yazmazmış folik asit ne kıllanıyorsunuz
Benimde kalitesiz sanırım onun için famera kullandım ve Takviye aldımBen de kendimi devamlı kimyasal geçiriyor gibi hissediyorum. 3-4 gün tutunmaya çalıştı olmayınca bıraktı gibi hissediyorum. Benim yumurtalar biraz kalitesizmiş ondan galiba![]()
At at merak ettimBende resmimi atmak istiyorum![]()
İnşallah balım bu ay hepimize şans mutlulukla bebisler getirsin isteyen bu grupta olan herkese aminnnnİnşallah oda olucak![]()
Profiline girilmiyor kuşum. gizli sanırımBu arada profilime girerseniz balonları görebilirsinizzz gününüz güzel gecsiiiinn![]()
Bende folicusssDioFol kullanıyorum ben.
Allah yardımcınız olsun kuzum çok haklısın zor bir durum. Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. Ama bugünler de geçecek. Umarım her şey iyi olur. Bu arada Şuan başım dönüyor Progestan etkisi başladı bugün. Saçmalıyor olabilirim kusura bakma fena başım dönüyor harfler uçuşuyorİzmir de yaşıyorum. Var bebeğim çevremizde bizzat aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımız, onlar danıştılar ve dün buluştuk anlattılar bize. Yani aynı binada olma faktörü beni çok geriyor her gün yüz yüze denk gelecek olmak. Yoksa yapılacak şey belli. Kabul etmemek, şikayet etmek ve davalık olmak. Bir de kiralık daire baktım burada 12-13 ten başlıyor evler. Yani bilmiyorum bakalım. Şu 1-2 güne netleşir sanırım zihnimizde bişler.
vuhuuu foto paylaşma günü.Bende resmimi atmak istiyorum![]()
AA hadi yaProfiline girilmiyor kuşum. gizli sanırım
tütütütütütütüüüüüSerseri serbest stillimde attım size![]()
Cok resim çekilmeyi sevmediğim için elimde çok foto yokvuhuuu foto paylaşma günü.
MaşallahhhHadi benden de gelsin eşimsiz foto çekilmem ondan tek yol![]()