-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #1.161
Sifirlanmadan da baslamisti benim kanama bir defasinda canım. Belli olmuyor. Gecmis olsun kimyasal mi geciriyorsun? Gebeydin diye hatirliyorumKızlar kimyasaldan ne kadar süre sonra adet geliyor.illa sıfırlanması mı lâzım beta nın
Evet kimyasal oldu canım.500 den 100e düştüSifirlanmadan da baslamisti benim kanama bir defasinda canım. Belli olmuyor. Gecmis olsun kimyasal mi geciriyorsun? Gebeydin diye hatirliyorum
Yokki canım bn göremedim ya gerçekten miİkisinde de gölge görüyorum bebeğim İnşAllah bebiştendir testlerde koyulaşma görürüz
Ben bisey göremedim ama inşallah güzel haberler olurMerhaba kizlar çatlama iğnesi hariç 12.günüm test yaptim biri erken geb testi, diğeri frelly marka bakar mısınız
Sizce var mı ? Regle 6 gün var ilişki üzerinden 10 gün geçtiKızlar bu arada bende hiç test yapma alışkanlığı yok yageçen ay çok belirtim vardı vücudum resmen oyun oynadı bana sadece ozaman 3 gün kala 1 tane test yaptım. Alışkanlık oluyor sürekli yapınca herhalde
Benim 300 deyken başladı kanamam şu an bitti 9 gün sürdü, en son 38 di betam pazartesi günü. Sıfırlanmıştır diye düşünüyorum artıkEvet kimyasal oldu canım.500 den 100e düştü
Elinde tuttuğun testte çok ince bir çizgi görüyorumSizce var mı ? Regle 6 gün var ilişki üzerinden 10 gün geçti
Testi ne zaman tekrarlamam lazım ?Elinde tuttuğun testte çok ince bir çizgi görüyorum
Bunu ilk idrarla mı yaptın sabah ilk idrarla yapmak daha iyi sonuç veriyor, regle 6 gün varmış acele etme bence çok erken öğrenip kandan beta verince 2 kat artış olacak mı diye strese girersin. Adet gününü bekleTesti ne zaman tekrarlamam lazım ?
Umut hic bitmiyor degil miYumurtlamanın 10. günü bugün ve sabah test yaptım negatifle güne başladımpazartesi adetin 1. Günü bakalım bir de o gün denerim. Geç yumurtlama olduğu için beklemeye razı bu gönül yeniden
Sabır öyle zor bir şey ki Allah belamı versin bu ay bu ay diye diye kafayı yedik iyiceUmut hic bitmiyor degil mibenim de sabah negatifti. Yumurtlamanin da ya 7 ya 8 ya da 9.gunu bilmiyorum. Erken diyenler de olabilit tabi ama sıfır belirti oldugundan dolayi pek de ihtimal vermiyorum
İlk idrar evetBunu ilk idrarla mı yaptın sabah ilk idrarla yapmak daha iyi sonuç veriyor, regle 6 gün varmış acele etme bence çok erken öğrenip kandan beta verince 2 kat artış olacak mı diye strese girersin. Adet gününü bekle
Aa herkeste farklı demek.bir haftadır koyu kahverengi akıntı hep geliyordu anladım bişeyler var.acaba o mu adet sayıldıBenim 300 deyken başladı kanamam şu an bitti 9 gün sürdü, en son 38 di betam pazartesi günü. Sıfırlanmıştır diye düşünüyorum artık
Çok silik gölge telefonu sağa sola oynatınca görünüyor bence ama tabi bunlar pozitif olduğunu göstermiyor. Koyulaşmasını temenni ediyorumYokki canım bn göremedim ya gerçekten mi
Hmm anladım ilişki olmaması gerekiyor yanjKesinlikle olmuyor diye biliyorum hatta genelde olmasin diye adet bitimine planlaniyor genelde. Yumurtlamanin ne zaman olacagi belli olmaz. Erken olursa gebelik ihtimali dogar. O ihtimal dahilinde de kimse hsg cekmez. Cekilmemesi de gerekir zaten
Korunma falan olamdi dimi sizde peki gebe kalabildiniz mi hsgden sonraPardon adet bitiminin 4 . Günü hsg çekilmiş o zmana kadar ilişki olmamış hsg den sonra 3 . Gün olmuş bizde oda tam yumurtlama dönemiydi ama
Hmm anladım tşk ederimDoktorum korunun hamile kalsan bile içeriye verdiğimiz sıvıdan dolayı tutunamaz demişti dedigi gibi de oldu. Korunmadık hamile kaldım kese düştü sonra
Yok canım adet olman gerekiyor istersen bi doktora görün ben gidip baktırdım hatta bi şey kalmış mı diye temiz dedi rahminAa herkeste farklı demek.bir haftadır koyu kahverengi akıntı hep geliyordu anladım bişeyler var.acaba o mu adet sayıldı