• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ben evde hafif tempo yürüyüş yapıp üstüne biraz da pilates ekliyorum karın hareketleri basen hareketleri vs vs. Bir zararı olur mu sizce yumurtlamam yaklaştı değerlendirmelerden sonra tutunmasında vs kötü bi etkisi olur mu? @fnd_50
Aslında hep yaptığın sporda yapmaya devam edebilirsiniz diyor uzmanlar. Hatta ordaki kan akışını da arttırıyormuş. Ben de karın hareketi yapardım ama malesef bıraktım. Sadece yürüyorum. Aslında yapsam daha iyi olacaktı muhtemelen.

Artımed evet ☹️ erken gebelik aldırırım eşime bugün
Bakma şu artimed testlerine bende hamileyken bi ara koyulasmis mi diye merak edip kocamdan istedim böyle bi test getirdi ilk başta çıkmadı ama hafif çıktı sornadan korktum ağladım niye böyle oldu flan diye yine gitti nöbetçi eczaneden bi tane aldı kaset testen ve baya bariz pembe çıkmıştı bu testlere güvenme fazla kuzum

Ben adet oldum canım zaten bu ay ara vermiştik ☺️ doktorum dün letuya başlattı çatlatma iğnesi yapacak bu ay bakalım hayırlısı

İnşallah dediğin gibidir içimi rahatlattın Allah razı olsun 💜🥰 yarın belli olur akla Kara
Bak kaset olan 4 subatt digeri strip olan 6 subat nssilsilik kasete gore

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-22-09-51-16-23_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    Screenshot_2023-07-22-09-51-16-23_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    16 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2023-07-22-09-50-52-90_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    Screenshot_2023-07-22-09-50-52-90_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 71
Geçen gece rüyamda test yapıyordum, çift çizgi görmüştüm o kadar gerçekçiydi ki içimin pırpır oluşunu hatırlıyorum hala :) Bi de çift çizgi olunca test kasetinin üstünde kalpler çiçekler belirmeye başlamıştı ay ne güzel bi markaymış diyordum :D
27 Bat tarihim ne regl ne gebelik belirtim var

Sen bugün de çalışıyor muydun? Çalışmıyorsan biraz butik dükkan gezim kafam dağılsın de çık olmadı.
Evet kuzum çalışıyorum. Benim işim çok stresli psikolojimi zor ayakta tutuyorum bakmayın. Hamilelikten sonra devam etmeyeceğim sırf şuan bi önümü göreyim çıkıyorsamda güzel bir sebeple çıkıp iş aramayayım dedim. Bakıcam ağustosta tatile gidicek nasipse eylül ekimde toparlanırız ekonomik olarak. Hala gebelik oluşmadıysa iş değişikliği ya da çıkmayı düşünüyorum. Tabi inşallah Allah gönlüme göre verirde devam edemeyeceğim diyip iş feshimi isterim. Doktorum biraz manyak. Ayağım yanık işe geldiğimde bile laf yapan biri. Hem iyi hem çok kötü. Diken üstündeyim. Takıntılı

Evet kuzum çalışıyorum. Benim işim çok stresli psikolojimi zor ayakta tutuyorum bakmayın. Hamilelikten sonra devam etmeyeceğim sırf şuan bi önümü göreyim çıkıyorsamda güzel bir sebeple çıkıp iş aramayayım dedim. Bakıcam ağustosta tatile gidicek nasipse eylül ekimde toparlanırız ekonomik olarak. Hala gebelik oluşmadıysa iş değişikliği ya da çıkmayı düşünüyorum. Tabi inşallah Allah gönlüme göre verirde devam edemeyeceğim diyip iş feshimi isterim. Doktorum biraz manyak. Ayağım yanık işe geldiğimde bile laf yapan biri. Hem iyi hem çok kötü. Diken üstündeyim. Takıntılı
Umarım gönlüne göre bir hayat yaşarsın en kısa zamanda 💕

Back