- 9 Şubat 2023
- 938
- 1.100
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
- #11.001
Kızlar hadi bende kendi bu çıtır hâlimi atım bu arada çok zayıftım gelinliği daha sikamasilar beli boldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2-3 aydır hiçbi kahve çeşidi içmiyorum. Ama çaya sardım. Onu da bi küçük açık çay şeklinde içsem iyi olur galiba.Kızlar bu arada gün içinde kaç türk kahvesi tüketiyorsunuz
Ben uzun süredir filtre ve granül kahve tüketmeyi bıraktım
Düşüncelerinizi merak ediyorum![]()
Sen de çok güzel olmuşmsun bebişim. Ah o taç benim içimde kalmıştı. Hep tacım olsun isterdim. Evlenirken hiç aklıma taç toka bişi takmak gelmedi sdfghjkmöKızlar hadi bende kendi bu çıtır hâlimi atım bu arada çok zayıftım gelinliği daha sikamasilar beli bolduEki Görüntüle 3275539
Canım nasıl istiyorsa öyle yaptım aşkımSen de çok güzel olmuşmsun bebişim. Ah o taç benim içimde kalmıştı. Hep tacım olsun isterdim. Evlenirken hiç aklıma taç toka bişi takmak gelmedi sdfghjkmö
tatlım ben yüzüme koymadım sadece kocama koydum kaçırmışsınKızlar sizi Allah kahretmesin sabahtan beri herkes yüzüne kalp koyup foto paylaşmış
Az önce uyumuşum rüyamda deniz kenarında insanların yüzünde kalp vardı![]()
Bildirimlerde bulamadım senin profile tıklayıp yazdığın mesajlara tek tek bakıp öyle buldumŞükür anca bulmus yorumumuda cevap yazmıs hanfendııııııı![]()
Ben çok içiyorum günde 2 Türk kahvesi kesin. Arada filtre ya da latte içtiğim de oluyorKızlar bu arada gün içinde kaç türk kahvesi tüketiyorsunuz
Ben uzun süredir filtre ve granül kahve tüketmeyi bıraktım
Düşüncelerinizi merak ediyorum![]()
Aa kacrmism seni ☺tatlım ben yüzüme koymadım sadece kocama koydum kaçırmışsınsenide göreydik iyiydi
StalkerBildirimlerde bulamadım senin profile tıklayıp yazdığın mesajlara tek tek bakıp öyle buldumazmime bak, emeğime bak, verdiğim değere bak
![]()
tekrar yaparsak artık bi dahaki sefereAa kacrmism seni ☺
Telde de çok yok galiba bilgisayardaydi fotolar![]()
Aynen bende kızarım. Videoyu görür görmez erkek kardeşime gösterdim böyle bir şey yaparsan kimseye bırakmam ben parçalarım seni dedimİLeride oğlum böyle bişi yapsa, herkesin içinde yerin dibine sokarım. Karın dururken ne münasebet derim.
Ama bana cevap yazmış bulamadım en son çare onu yaptımStalker
Kader arkadaşımCanım nasıl istiyorsa öyle yaptım aşkım
Tek sorun kır düğünumuzu yağmurdan kapalı alanda yapmak oldu ama nasip oda
Çok teşekkür ederim![]()
Amannn onlar da nazarı olsun kızlar. Önemli olan hane içindeki huzur. Benim bırak düğünü kına gecem de olmadı. Annem, ablam, eşim ve eşimin annesi ile evde kendi kendimize kına yaktıkKader arkadaşımbenimde havuz kenarında olacak düğünüm hava şartları sebebiyle kapalı alana alındı son anda
çok içimde kaldı düğünümde hiç hayalimdeki gibi olmadı hatırlamak bile istemiyorum resmen
hayaller hayatları o gün yaşadım
Valla bilemedim kuzum. Yumoşlar en erken 5. gün bazen 6. gün anne rahmine ulaşıyor. O uzun yolculuğu tamamlıyorlar ve yerleşmeye başlıyorlar.Yumurtlamanın 5. Gününden bildiriyorum. Sık sık idrara çıkıyorum. Göğüslerimin ağrısı geçmedi. Başımda garip bir ağırlık,ağrı var. Ve Bugun tüm gün uykudan gözümü açamıyorum (dün gece güzel uyudum) . İş yerinde kafam masaya vurmuş mesainin dolmasını bekliyorum
Bunlar normal mi yoksa hasta mı oluyorum?![]()
Bence vicdan yaptın kankana gereksiz yüklendin diye mecbur bulman lazımdıııııBildirimlerde bulamadım senin profile tıklayıp yazdığın mesajlara tek tek bakıp öyle buldumazmime bak, emeğime bak, verdiğim değere bak
![]()
O zaman hasta oluyorumValla bilemedim kuzum. Yumoşlar en erken 5. gün bazen 6. gün anne rahmine ulaşıyor. O uzun yolculuğu tamamlıyorlar ve yerleşmeye başlıyorlar.
Yaa aşkım hayırlısı demek buymuş önümüzdeki güzel günlere odaklanalimKader arkadaşımbenimde havuz kenarında olacak düğünüm hava şartları sebebiyle kapalı alana alındı son anda
çok içimde kaldı düğünümde hiç hayalimdeki gibi olmadı hatırlamak bile istemiyorum resmen
hayaller hayatları o gün yaşadım