- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #10.821
Kız ben bunu kafamdan mı uydurdumYok ben yazdırmadım hiç sana canı benim dündü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ben bunu kafamdan mı uydurdumYok ben yazdırmadım hiç sana canı benim dündü
Bebe time erkn gebelik testiCanım test markası ne
Yok kaçırmadın en güzel resmim buattın mı ya bende kacırdım o zaman
Valla ben yazdırmadım
Nasıl yani canım 12 degilmiydi ilk çıkan8 çıktı sonuç genetik testi vericem bide progesteron testi istedi
1 gün yapacaksın bir gün yapmıcaksın canımGün aşırı ilişki dedikleri ne oluyorYeni gelin olunca
yani her gün mü demek, yoksa günde birkaç kez mi
Hiç belli olmaz. Ne zaman yumurtladığına bağlı. Genellikle herkes 1 defa da olsa ovulasyon testi yapıyor ki ne zaman yumurtladığını biliyor kendince. Sonra istersen yaparsın istersen yapmazsın sana kalmış. ancak sana da tavsiye ederim hiç yapmadıysan öncelikle ovulasyon testi yap. Reglin bittiği gibi başla.Benim adetime 6 gün var. Hazirandan pek beklemiyorum. Adet bittikten 3 gün sonra ve 2 gün sonra olmuştu ilişki. Sizlerin her gün mü nasil deniyorsunz![]()
çok tatlısın hemşiremmmYok kaçırmadın en güzel resmim bu![]()
Valla görmediim hahahha ahahahah çok güldüm affet bakayım birCevap bile verdim asıl sen görmedin mikankana hep yüklen
![]()
Hemde çoook tatlıçok tatlısın hemşiremmm![]()
Aboooooooooooo benim ondan mı olmuyor yoksa ben düzenli içerim geneldeBenim doktorum yeşilçay içme çok, yumurta gelişimi için iyi değil demişti, içmiyorum.
Ay yok öyle takip edemem. Bana direkt tarih söyleyenleri yazıyorum kuşum. Neyse olmuş bişiler.Valla ben yazdırmadım20 si benim bi arada 9 gün var diyorum acaba ona Bakım mı fazla sayıp yazdın
ay güldürdün beni kızzz Allah’ta seni güldürsün
![]()
Neyse kuramızı gelsin ben sana net söylicem canımAy yok öyle takip edemem. Bana direkt tarih söyleyenleri yazıyorum kuşum. Neyse olmuş bişiler.
onuda görürüz artıkHemde çoook tatlıbir gün akın olunca normal resmimi atarım
![]()
İçme kuşum. İyi gelmiyormuş yumoşlara.Aboooooooooooo benim ondan mı olmuyor yoksa ben düzenli içerim geneldegünde bir kupa adet döneminde içerim daha çok
Tamam bıraktım artık. İnofolic ona rağmen erken yumurtlattıİçme kuşum. İyi gelmiyormuş yumoşlara.