- 1 Nisan 2022
- 13.080
- 15.750
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.441
İlkte yaşadığım için bende doktorda korkuyor..yaşamasaydim çoktan şimdi mutfakta uğraşıyordum uzanamazdım hayatdaİyi olursun inşallah canım sen yüreğini ferah tut böyle şeyler olabiliyor diye biliyorum
Ya senin bu pozitifliğin için sırf durmadan hamile kalasım geliyorBen dün regl oldum kuzumhaftaya Pazar nasipse yeni değerlendirme dönemim başlıyor Ağustos ayında gebeyim inşallah. İnşallah herkes öyle.
Sen yap yap ben heyecanlandım çok.
Yok bebişim yumurtlama doğru. ama ben duphaston kullanıyorum. Duphaston kullanırken hap bittikten 3 gün sonra mutlaka adet oluyorum. yumurtlamama bakmıyor.Kuzum o zaman yumurtlaman yanlış hesap oldu 14 koyunca dün değil sanki ctesi falan olması lazımdı benim öyle ctesi de kampa gideceğiz sinop a 2 aile. Maffolacam ctesi olursam
Anlıyorum seni valla bende kimyasaldan sonra korktum sonra dedim dış gebelik mi açaba yoksa boş gebelik mi şimdi diyorum acaba kalbi vuruyormu başına gelince hep korku olucak normal bu canım.İn şa Allah bu defa kimyasal olmaz canımBen testle takip ederim 28 de yolculuk 29 dada kan veririm canım ama çok korkuyorum kimyasal diye
Ay sorma hiç yaa çevremde de o kadar çok hamile var ki bu şak diye hamile kalanlara da hayranımDizilerde bir de tek ilişki ile hamile kalıveriyorlar hayret valla hep onların yalancılığı hep öyle oluyor sandık vah yazık bize vah
Duphaston u ocak ayında klomen tedavimde vermişti doktorum canim sen kendin mi kullanıyorsun doktor mu verdi. Seni yalnız birakmayacagim ağustosta beraber dicem de gerçi korunma verdi bize bu ay doktor kafam karışıkYok bebişim yumurtlama doğru. ama ben duphaston kullanıyorum. Duphaston kullanırken hap bittikten 3 gün sonra mutlaka adet oluyorum. yumurtlamama bakmıyor.
Ve dönüşü muhteşem olurYa ben burayı özlemişim beeeee onu fark ettimçok boşlamışım buraları çok
Gelinliğimi bulamadım ama size oğluşumu göstereyimPaylaş hadi bebeğim, sensiz olur mu.
Valla o korunma işi sana kalıyor. Yerleşme gününe kadar hap kullanıp sonra bırak olmadı. Bebek yoksa hapa devam, bebek varsa hapı bırakmkış olursun. aman sen hamile ol da benden önce ol ben beklerim hiç sorun değilDuphaston u ocak ayında klomen tedavimde vermişti doktorum canim sen kendin mi kullanıyorsun doktor mu verdi. Seni yalnız birakmayacagim ağustosta beraber dicem de gerçi korunma verdi bize bu ay doktor kafam karışık
YyaaaaaGelinliğimi bulamadım ama size oğluşumu göstereyimmelek oğlum benim detaylı ultrason anımız
Gelinliğimi bulamadım ama size oğluşumu göstereyimmelek oğlum benim detaylı ultrason anımız
Hatta ben nişana kadar gittimYaa gelinlik etkinliği mi başladıhemde bensiiiiiz
Çok güzelmiş maşallah. Parmağını emiyor sanki sıpaGelinliğimi bulamadım ama size oğluşumu göstereyimmelek oğlum benim detaylı ultrason anımız
Amiiiin bebeğim çok şükür bize o güzel duyguları yaşattılar, acı veriyor olsada güzel anılar bıraktılarKuzum Rabbim seni de bizi de dusuklerimizle cennetinde bulustursunben cinsiyetini bile bilmiyordum gerçi ama ayse ismini koydum biliyorum bizleri bekleyecekler orada Rabbim tez zamanda yeni bebisinin kokusunu tattirsin sana koklamaya sevmeye doyama canım arkadaşım
Gelinlik göremeyince üzülen masum topik kızlarım. Birileri şu kızın üstüne gelinlik fotosu salsın acilYyaaaaa
Valla o korunma işi sana kalıyor. Yerleşme gününe kadar hap kullanıp sonra bırak olmadı. Bebek yoksa hapa devam, bebek varsa hapı bırakmkış olursun. aman sen hamile ol da benden önce ol ben beklerim hiç sorun değilnasılsa hepimiz sonbaharda farklı aylarda gebelik yaşıyor olacağız.
Duphaston u kışın doktor vermişti bana. Her ay doktora gidiyordum ve o ilacı veriyordu. Bu ay kendim alıp kullandım, önümüzdeki ay da kendim alıp kullanıcam. Gebelik olmazsa Eylülde eşimle kontrole gitçez. Sonra doktor ne kullan derse onu kullanırım.
Kuzum benimGelinliğimi bulamadım ama size oğluşumu göstereyimmelek oğlum benim detaylı ultrason anımız
Evet banada parmak emiyor gibi geldiÇok güzelmiş maşallah. Parmağını emiyor sanki sıpa
Kavuşacaksın bebeğine ileride bir gün. Kardeşi doğacak büyüyecek, bir gün ona abisini anlatırsın belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?