- 3 Şubat 2022
- 1.229
- 2.412
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.481
Aynen valla aklıma geldi öyle yapacağım. Benim için doğurmuş sankiFotosjopla silsinler onu fotoğrafçıya gönderde
Yok kuzum merak etme öyle gelişi güzel oluştuYaa gelinlik etkinliği mi başladıhemde bensiiiiiz
Ama öyle ben düşük yaparken anladımki bir gün yine hamile kalırsam çok korkucam işte gerçektende korku bitmiyor..düşük yapan kızlar hepsi benim gibi şimdiİnşallah canım benim ama bu korkuyla yüzleşmem lazım korkarak nereye kadar
Gitmiyor ne yazıkki bende çok korkuyorum eşim sevinemedi bile korkudanAma öyle ben düşük yaparken anladımki bir gün yine hamile kalırsam çok korkucam işte gerçektende korku bitmiyor..düşük yapan kızlar hepsi benim gibi şimdi
Ay bu küçük kızların gelin sevdası hiç bitmiyor benim de dibimden ayrılmamışlardıHele bakın ayakkabıyı yazarken bile içime girmiş
Bizde aynı durumdayız annemler kardeşim hepimiz sevinemiyoruz bile..Gitmiyor ne yazıkki bende çok korkuyorum eşim sevinemedi bile korkudan
Gayet iyi
Canım neden moralin bozuldu benim adetli iken 240 çıktı bu ay geçen ayda 180 çıkmıştı
Bu sıpalar doğmadan rahat yok yaBizde aynı durumdayız annemler kardeşim hepimiz sevinemiyoruz bile..
Ay bu küçük kızların gelin sevdası hiç bitmiyor benim de dibimden ayrılmamışlardı
Malesef öyle ama bu günümüze şükür çok şükürBu sıpalar doğmadan rahat yok ya
6 haftalık hamileydim kese görülmüştü betam 10 gün içinde düştü canımAa peki kac gun sonra 6ya dusmustu bir de kac haftalik hamileydiniz?
Kurtaj mi oldunuz kendiliginden mi dustu peki?6 haftalık hamileydim kese görülmüştü betam 10 gün içinde düştü canım
Kendiliginden düştü beta takibi yaptım kürtaj olması için çok küçüktü doktor düşer bişey kalmaz dediKurtaj mi oldunuz kendiliginden mi dustu peki?
Yok canım gayet güzel adetli iken düşük olması lazım anormal olan benimki 240Kuzu bu e2 ne oluyor ben regl 3. Gunu testlerime baktım 29 ile 52 arasında gitmiş gelmiş kötü mü yani bir de bu mu çıktı başıma
Çok amin kuzumAllahım bize de nasip et yarabbim
Çok amin kuzumZaten normalde düşününce de tek ilişki ile oluyor ama o ilişkiyi tutturmak meselekısmeti gelen tutuyor darısı başımıza amin
Yok canım gayet güzel adetli iken düşük olması lazım anormal olan benimki 240
Bence normal bebeğimKuzu bu e2 ne oluyor ben regl 3. Gunu testlerime baktım 29 ile 52 arasında gitmiş gelmiş kötü mü yani bir de bu mu çıktı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?