- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #10.461
Ben gelinlik göremedim die üzülmedim ay kötü oldum yaGelinlik göremeyince üzülen masum topik kızlarım. Birileri şu kızın üstüne gelinlik fotosu salsın acil![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gelinlik göremedim die üzülmedim ay kötü oldum yaGelinlik göremeyince üzülen masum topik kızlarım. Birileri şu kızın üstüne gelinlik fotosu salsın acil![]()
Amiiin bebeğim İnşAllahKuzum benimkardeşi gelecek acını hafifletecek inşallah
![]()
Amiiiin bebeğim çok şükür bize o güzel duyguları yaşattılar, acı veriyor olsada güzel anılar bıraktılartekrar sağlıkla nasip olacak İnşAllah
![]()
Üzülmek yok bebeğim ben tüm kalbimle inanıyorum tekrar nasip olacağınaBen gelinlik göremedim die üzülmedim ay kötü oldum ya
Rabbim biliyor sana nasıl dua ettimi sen beni çok başka etkiliyorsun Allahım sana nasip etsin tez zamanda Allahım duy sesimiGelinliğimi bulamadım ama size oğluşumu göstereyimmelek oğlum benim
detaylı ultrason anımız
Olucak tabikiiiiiÜzülmek yok bebeğim ben tüm kalbimle inanıyorum tekrar nasip olacağına![]()
Doktorum kışın reglin tam 16. gününden itibaren kullanacaksı sabah akşam günde 2 tane içeceksin demişti bebeğim. Bebek yoksa adetin gelecek varsa tutunmasını sağlayacak demişti. Kışın böyle dediği şekilde kullanıyorum. İnşallah doğrudur.Onu kullanirken dikkat et kuzum bana catlatma ignesinden baya gün sonra kullan öncesi sakin kullanma demişti öncesi bebek olmasını engelliyor o dediği tarihte kullanirsan doktorun tutunmasini kolaylaştırıyormus bizde eylülde Dr a gideceğiz olmazsa eylüle kadar. Ağustos tatilini yapıp ay olsun da ben tatile cikmamaya raziyimaynen kuzu öyle yaparım büyük ihtimalle bu ay
Amiiin canım benim. Yaşanması gerekiyor ki yaşıyoruz bunları diyorum hepsi bir sınav İnşAllah başarılı olabilirizAmin canim olacak tabi Allah nasip ettiyse inşallah
Ben 6 mart öğrendiğim günden 14 Nisan kürtaj günüme kadar günlük yazdım atmaya kiyamiyorum iş yerimde. Dediğin gibi o yasattiklari duygu için bile teşekkür ettim gunlugumde de
Rabbim sevip öpüp koklayacagimiz bebislerimizi tez zamanda yipratmadan versin inşallah![]()
İnşallah canım benim ama bu korkuyla yüzleşmem lazım korkarak nereye kadarAnlıyorum seni valla bende kimyasaldan sonra korktum sonra dedim dış gebelik mi açaba yoksa boş gebelik mi şimdi diyorum acaba kalbi vuruyormu başına gelince hep korku olucak normal bu canım.İn şa Allah bu defa kimyasal olmaz canım
Yaaa canım benim çok teşekkür ederimRabbim biliyor sana nasıl dua ettimi sen beni çok başka etkiliyorsun Allahım sana nasip etsin tez zamanda Allahım duy sesimi![]()
Kes görümceni, kırp fotoyuYa bende heveslendim resim paylaşayım diye. Gece gece sinir oldum. Tüm resimlerde bana yapışık görümcemin kızı![]()
Hepimize yaşatsın canım benimYaaa canım benim çok teşekkür ederimbenim için dua ediyorsun ya rabbim gönlünden geçen her şeyin bin kat güzelini yaşatsın sana İnşAllah
![]()
Aa peki kac gun sonra 6ya dusmustu bir de kac haftalik hamileydiniz?Canım bende 30 haziranda düşük yaptım yumırtlama döneminde sağ kasıkta çok agrım oldu bizde düşükten beş gün sonra kanamam bitince korunmak ben betam 6 ya düşene kadar hep gittim kontrole ve dün bi test alayım dedim bende aynı swninki gibi çıktı bnce tekrar kaldık çünkü doktorum düşük üstüne sağlıklı gebelik oranı yüksek dedi korunmana gerek yok dedi hayırlısı artık benim 28 temmuz adet günüm
Açıldı açıldı hem de ne açılmakAmiiin bebeğim İnşAllahkız size üzülün diye atmadım gözünüz yakışıklı oğlan görsün gözünüz gönlünüz açılsın
![]()
Ahirette sefaatcin olsun inşallah canım, imtihanın ağır olmuş ama unutma zorlukla beraber kolaylık vardır, bundan sonra yaşamın kolayliklarla guzelliklerle dolu olsun inşallahBen bu konuda babamı ve eşimi affedemiyorum engel oldular görmeme. Kaldıramazdın atlatmazdın diyorlar.Hala onlara kırgınım bu konuda. İyi mi yaptılar kötü mü bilmiyorum ama bir kere görmek için her şeyimi verirdim. Bence gitmelisin yüzleşmelisin canım. Bende kırkım çıktıktan sonra gittim çok kötü oldum. Bayılmamak için direndim, gitmek görmek ellerimle çiçek dikmek, sulamak iyi geliyor. Verdiği acı azalıyor sanki
Amiiin bebeğim hepimiz için öyle olur inşAllahAçıldı açıldı hem de ne açılmaksen çok güzel bir insansın Melisa, hayal ettiğin dua ettiğin her şey bir bir gerçekleşir inşallah
![]()
Bende inanıyorum buna bebeğimAhirette sefaatcin olsun inşallah canım, imtihanın ağır olmuş ama unutma zorlukla beraber kolaylık vardır, bundan sonra yaşamın kolayliklarla guzelliklerle dolu olsun inşallah![]()
Fotosjopla silsinler onu fotoğrafçıya gönderdeKız kırpılmıyor gelinliğimin eteğinin içine kadar girmiş![]()