- 1 Nisan 2022
- 13.080
- 15.750
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.421
İn şa Allah canım.Aynen öyle çocuk için birde çok duyğusal oldum normaldede küçük bir şeye bile gözlerim dolar şimdi daha çok abartmışımOlsun canım daha güzel günler gelecek anneni daha güzel ağırlarsın evet sürekli yatmak kolay değil ama ne yapacan senin ve bebişin için azıcık sık dişini
Ben günde bir içiyorum canım
Hormonlar seni elegeçirmiş canım ondan ya ama napcanİn şa Allah canım.Aynen öyle çocuk için birde çok duyğusal oldum normaldede küçük bir şeye bile gözlerim dolar şimdi daha çok abartmışım
Yaa gelinlik etkinliği mi başladıVar kuzum atim baya ağırdı hatta iyiki nikah yaptım düğünde ölürdüm kesin diyodum
Aynen öyle İn şa Allah canımSen iyi ol bebeğin iyi olsunda canım inşallah anneni daha sonra da ağırlarsın. Hem o çok mutludur anneanne olacağı için
Ben ağlıyorum eşim gülüyor günümüz buHormonlar seni elegeçirmiş canım ondan ya ama napcan
Sonra sende güleceksin bu günleri hatırlayıpBen ağlıyorum eşim gülüyor günümüz bu
İyi olursun inşallah canım sen yüreğini ferah tut böyle şeyler olabiliyor diye biliyorumDün korktuğum lekelenmem oldu canım 1 gün hastanede yatdım seryumlar takıldı bu gün evdeyim
Ay bişi görür gibiyim ama bilemedim. 15 dk içinde mi çıktı bu? Sen yarın sabah ilk idrarın ile muhakkak tekrarla testi bebeğim.Kizceler test bollugundan akşam akşam test yapasım tuttu şimdi geldik eve su içtim disaridaydik zaten arkadaslarda karpuzlar çaylar kahveleryukarıdan bakınca teste 5 dakika da hafif bir gölge gördüm ama dollenme üstünden 10 gun geçti yakından bakınca aşırı hafif bir gölge var beynim oyun oynuyor ama 2 adet sivilcem çıktı regl yolda bence resmini çektim ama hiç belli olmuyor resimde
İşte kandırdılar bizi bilinçaltımıza işlediler vall ne yapsak kalamadıkAynen valla bende çok inanıyordum ona
Paylaş hadi bebeğim, sensiz olur mu.Yaa gelinlik etkinliği mi başladıhemde bensiiiiiz
Ay bişi görür gibiyim ama bilemedim. 15 dk içinde mi çıktı bu? Sen yarın sabah ilk idrarın ile muhakkak tekrarla testi bebeğim.
Bulmam lazım telde var mı bilmiyorumPaylaş hadi bebeğim, sensiz olur mu.
Zaten normalde düşününce de tek ilişki ile oluyor ama o ilişkiyi tutturmak meseleİşte sene boyu öyleydimhadi hadi hadi kocamı zorladım gerçekten saldığım zaman oldu ben hiç ama hiç beklemezdim bu ay çünkü toplasan 3 birliktelik falan olmuştur onlarda her hafta bi tane
Ay İn şa Allah o günleri görücezSonra sende güleceksin bu günleri hatırlayıp
Ben dün regl oldum kuzumA Afratafrac kuzummm gelinliğin çok zarif. 2 gündür çok yoğun geçiyor çok bakamadım buraya sen test yaptin mi
Sen yap yap ben heyecanlandım çok.Kuzum 5 dk da afedersin tuvaletimi yaptım testi koydum elimi yikadim yere koymuştum testi yukarıdan 2 çizgi gördüm delirdim mi acaba dedim yakından aldım çok az gölge gördüm hayırlısı yarın sabah yapım kesin bembeyaz çıkar
Ben testle takip ederim 28 de yolculuk 29 dada kan veririm canım ama çok korkuyorum kimyasal diyeAy İn şa Allah o günleri görücezsen şimdi nasıl edicen testle takipmi edicen?
Ben dün regl oldum kuzumhaftaya Pazar nasipse yeni değerlendirme dönemim başlıyor Ağustos ayında gebeyim inşallah. İnşallah herkes öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?