- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #10.401
Kuzum sen ovulasyon da yapmışmıydın o ay?Tweety bılmem hatırlarmısın bende oyle hamıle kaldım
Rabbim nasip edecekse zamanı geldiyse hertürlü her koşulda oluyor kuzumSağlıkla büyüsünler sağlıkla kucaklarımıza alalım Rabbim isteyenede en hayırlı zamanda nasıp etsın
Amin AllahÇok geçmiş olsun kuzum. Bu mionnoşlar arada böyle korku salıyolar annelerinin yüreğine. İnşallah bir daha olmayacakbolca dinlen.
Hatırlamam mııııTweety bılmem hatırlarmısın bende oyle hamıle kaldım
Rabbim nasip edecekse zamanı geldiyse hertürlü her koşulda oluyor kuzumSağlıkla büyüsünler sağlıkla kucaklarımıza alalım Rabbim isteyenede en hayırlı zamanda nasıp etsın
A hiç kalkma dedi yerindenBen sandım yemek yaparım sonra uzanırım günlük ama kesinlikle kalkma dedi..bende ondan mecbur anneme dedim bileti al gel yanıma..İğneler fitiller devam
Allahım bize de nasip et yarabbimHatırlamam mııııbir de ateşin falan vardı ailecek hastaydınız amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Hepimizin kucakları dolsun sağlıklı bebişlerle inşallah
Bilmiyorum canım öyle dedi hamile kaldım 9 ay önce 7 haftalıktı düşük yaptım boş gebelikdi. Birdahada hamile kalmadım. 3 aydıe hayır macunu kullanıyorum bu ay ara verdim diger ay devam edecemSana neden öyle demiş bilemedim canım. Ben kaç doktorla konuştuysam hepsi de yumurtanın az olması kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor zaten içinden sadece bi tanesine ihtiyacımız var dediler. Sadece süreç uzayabiliyor ve acele etmek gerekiyor..
Yok yok kesinlikle hatda oturaklı sandalıi doktor gönderdi odama yürümesin diyeA hiç kalkma dedi yerinden
Aman madem öyle hiç kalkmıcan canım dinlencen bol bol annecin de geliyomuş bakYok yok kesinlikle hatda oturaklı sandalıi doktor gönderdi odama yürümesin diye
Yok kuzum cok hastaydım ya hatırlıyorsan ilişki zaten adette uc dort gun sonra oldu hastaydık baya denk gelemedik o gunlerde yaptım cok duzenlı olmasada pik gördüm tam ama silikleştiğinde değil pik günü oldu sadece gece ve öğlen , ateşte olcemedım cunku atesım yuksektı o gunler hep 39 derece flndıKuzum sen ovulasyon da yapmışmıydın o ay?
İyi olda yat kuzum. Kaç ay yatacaksın bir şey dedi miDün korktuğum lekelenmem oldu canım 1 gün hastanede yatdım seryumlar takıldı bu gün evdeyim
Çok iyi hatırlıyorum o günleri serumuda hattaYok kuzum cok hastaydım ya hatırlıyorsan ilişki zaten adette uc dort gun sonra oldu hastaydık baya denk gelemedik o gunlerde yaptım cok duzenlı olmasada pik gördüm tam ama silikleştiğinde değil pik günü oldu sadece gece ve öğlen , ateşte olcemedım cunku atesım yuksektı o gunler hep 39 derece flndı
Benim gibi birine bütün günü uzanıklı kalmak ne kadar zor bir bilsenAman madem öyle hiç kalkmıcan canım dinlencen bol bol annecin de geliyomuş bak
Çok şükür kuzum , aminHatırlamam mııııbir de ateşin falan vardı ailecek hastaydınız amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Hepimizin kucakları dolsun sağlıklı bebişlerle inşallah
Boşuna atom serum almadıkÇok iyi hatırlıyorum o günleri serumuda hatta
Neee öyle şey mi olurAy gerçekten mi, kiraladım diye arkadaşlarım burun kıvırmıştı. Hep içimde bir ukte kalmıştı.
Yok onu demedi canımİyi olda yat kuzum. Kaç ay yatacaksın bir şey dedi mi
Hiç farkında değilimCanım ben değil de @cicekperisi12 sormuştu yinede cevap verdiğin için teşekkürler
Olsun canım daha güzel günler gelecek anneni daha güzel ağırlarsın evet sürekli yatmak kolay değil ama ne yapacan senin ve bebişin için azıcık sık dişiniBenim gibi birine bütün günü uzanıklı kalmak ne kadar zor bir bilsenevet ya annem geliyor hiç onu öyle karşılamak istemezdim 1 seneden fazladı görmüyorum daha güzel hazırlıklar yapmak isterdim ama kısmet buna şükür
Sen iyi ol bebeğin iyi olsunda canım inşallah anneni daha sonra da ağırlarsın. Hem o çok mutludur anneanne olacağı içinBenim gibi birine bütün günü uzanıklı kalmak ne kadar zor bir bilsenevet ya annem geliyor hiç onu öyle karşılamak istemezdim 1 seneden fazladı görmüyorum daha güzel hazırlıklar yapmak isterdim ama kısmet buna şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?