- 25 Haziran 2022
- 2.217
- 1.990
- 63
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.981
Elbette en doğrusu sen belirisn ama üzme kendiniBence esimi de uzmemek adina iki gun sonra birdaha yapayim daha koyulasmissa kan vereyim ama şoktayim
Bende 170 boy 59 kilo170 boy 65 kilom yinede mavi alayım birşey olmaz
Canım hamilesin benceMerhaba kizlar. Haziran 21de kurtaj olmustum psikolojik olarak iyi olmadigim icin hastaneye gidip beta dususu takip etmedim hic ve on gun sonrasinda sadece korunmasiz iliski olmustu ondan sonra hep korunduk ve yumurtlamam sanirim 10-12 arasi oldu cunku cok akintim ve agrim vardi ve bahsettigim korunmasiz iliski 3nde olmustu . Dun sizin burda bahsettiginiz testten siparis etmiştim hamilelik planlayinca kullanirim diye bugun acaba betam sifirlanmis midir diye bir tanesini deneyeyim dedim ve bata 3 gun kala cikan testim gibi silik cizgi cikti gozle daha belli oluyor. Simdi benim merak ettigim betam bir aydir hala sifirlanmadi mi yoksa hamile olabilir miyim?
İşte 59 olsam çok iyi olurBende 170 boy 59 kilo
Evet ya şoktayim hatta size yazdim sen de bir adetten sonra rahat bir sekilde cok üstünde durmadan dusun demistin ben de adetten sonra takip yapmadan korunmayi birakirim belki dedim o yuzden test aldim ve korunmasiz iliski kurtaj kanamam kesildikten sonra olmustu sonrasinda gayet geri cekilme bile degil daha saglam bir sekilde korunduk eger hamileysem gercekten cok sasiririm rabbim nelere kadir bilemiyoruz gercektenBence sabah ilk idrarla yap canım bunu gün içinde mi yaptın? Çok şaşırdım şu anda korunduğun halde nasıl olabilir ki? Betanın sıfırlanmadığına pek ihtimal vermiyorum ama teste devam edip koyulaşacak mı bakalımİnşAllah rabbimin sana hediyesidir
Gebelikte kapsül hap veriliyor ondada Çinko var neden böyle demiş ki acaba doktorKızlar ya aklıma takıldı geçen burada bi arkadas çinko kullanıyor diye doktoru korunun demişti kim oldugunu hatırlayamadum suan bende pregnacare her him olan takviyeyi kullanıyorum içinde de çinko var tereddütte kaldım ya gebelik için kullanıyordum çinkodan dolayı bırakmam mı lazım acaba
İnsallah allah razi olsunEmin ol doktorun ilaç verir böyle düşüklerden sonra korkma ben düşükten sonra gebe kalıp sağlık doğum yapanı çok duydum korkma inşallah güzel haberler alırısn
Bence birşeyler olabilir gibi geliyor canım dediğim gibi betanın sıfırlanması lazım normalde ancak kürtajda tam temizleme olmadığı taktirde beta düşmez diye biliyorum en iyisi bir doktora görünmenBilmiyorumki 21 Haziranda kurtaj oldum hala olmadim iste 25nde falan olurum diye dusunuyordum normalde de dongum uzun cunku
Düşmeye çalışırken benimle daha fazlasını alcan unutmaİşte 59 olsam çok iyi olur
Sen de mi inofolic kullanmıştın canımKuzum sen değerlendir bir solu bir boş. Bir de Birgebeningünlüğü ne yazınca cevap veriyor pik mi diye soruncainofolic işine gelince de doktordan şimdi çıktım devam kullanmaya dedi
Belki o korunmasız ilişki sırasında da bir yumurta büyüdü bilemeyiz canım rabbim verecekse her şey mümkünEvet ya şoktayim hatta size yazdim sen de bir adetten sonra rahat bir sekilde cok üstünde durmadan dusun demistin ben de adetten sonra takip yapmadan korunmayi birakirim belki dedim o yuzden test aldim ve korunmasiz iliski kurtaj kanamam kesildikten sonra olmustu sonrasinda gayet geri cekilme bile degil daha saglam bir sekilde korunduk eger hamileysem gercekten cok sasiririm rabbim nelere kadir bilemiyoruz gercekten
Evet ben iki gun sonra testi tekrarlayayim koyulasmissa kan vereyim bence o da kesinlestirir bir nevi sonucta bugun kan versem iki gun sonra onu da vermek zorunda olacagimBence en güzeli kan ver. Şayet 2 gün sonra tekrar kan verdiğinde betan artıyorsa kesin yeni hamilelik. Seninki biraz farklı bir durum çünkü
Ayy cevabınaçok güllldüümmHer ay
170 ve 70 kilo170 boy 65 kilom yinede mavi alayım birşey olmaz
Kuzum dün değerlendirdik bugün boş olabilirMaşallah pik gibi duruyor kuzum. Değerlendirin bugünden itibaren
aramıza hoş geldin biz böyle her ay planlıyoruz :)Hepiniz bu ay mı hamilelik planlıyorsunuz
Daha once kurtaj olanlar lutfen bana yardimci olur musunuz, suan panik heyecan yapip eşimi de uzmek istemiyorum bir ay sonra beta sifirlanmama ihtimali var mi cunku daha regl olmadim regl olmadan sifirlanmiyor mu acaba?
10 gün sonra tek 1 ilişki omuş korunmasız. Onunla tuturmuşlarBence sabah ilk idrarla yap canım bunu gün içinde mi yaptın? Çok şaşırdım şu anda korunduğun halde nasıl olabilir ki? Betanın sıfırlanmadığına pek ihtimal vermiyorum ama teste devam edip koyulaşacak mı bakalımİnşAllah rabbimin sana hediyesidir
O da mantikli ki insallah tam temizlenmistir simdi yoksa birdaha operasyon gerekirBence birşeyler olabilir gibi geliyor canım dediğim gibi betanın sıfırlanması lazım normalde ancak kürtajda tam temizleme olmadığı taktirde beta düşmez diye biliyorum en iyisi bir doktora görünmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?