- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Afratafrac
Üsttekinde daha belli sankiÇatlamanın 13.günü en üstteki test 14.günü alttaki testim ikisi de farklı marka en altta çok silik görüyorum ama bugün regli ağrılarım var bu testler neden benden sürekli çizgi çıkartıyor aklım almıyor artık
Pik olduğu gün ben sıvı alımına dikkat etmesem de aşırı koyu gösteriyor.Ben birgebeningünlüğü testlerini kullanıyorum. Bana da pik gibi gelmedi ama 9. Test silik çıkınca size sorayım dedim. Normalde test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakırım bugun öyle olmadı. O yüzden mi 9. Test silik çıktı diye düşündüm.
Hayır canım henüz olmamışKızlar 7-8 sizce yumurtlama mı ?
Eki Görüntüle 3265921
Benden diyemiyorum maalesef beklicem artık 2 gün daha gelmezse kan veririm direkÜsttekinde daha belli sankiAma işte pozitif diyemiyorum daha
Dış gebelikte beta anormal artıyor diye biliyorum canım gelebilir reglin bugün. Yinede testin varsa evde yap beta sıfırlanmış mı bakarsın yada tekrar kan verip kontrol etarkadaşlar birşey sorucam benim aşılama sonrası testim beta 11 sonra 9 a düştü kimyasal gebelik geçirdim ama hala adet olmadım cumartesi test yaptırmıştım 9 çıkmıştı kimysal gebelikte kanama mı olur adet stresten mi gecikti anlamdım DIŞ GEBELİKLE ALAKASI VAR MI
Senin bu döngü kaç gün sürdü canım sanki benim bir döngüye sen iki kez test yaptın gibi hatırlıyorumBenden diyemiyorum maalesef beklicem artık 2 gün daha gelmezse kan veririm direk
Ben iğnenin başından beri takip ediyorum devamlı test yaptımSenin bu döngü kaç gün sürdü canım sanki benim bir döngüye sen iki kez test yaptın gibi hatırlıyorum
Fsh biraz düşse daha iyi olur canım ama gebeliğe engel değil beslenme ve yürüyüşle düşer. Tsh ve prolaktin yüksek bence bunlar için doktorun ilaç verebilir.prolaktin süt hormonu olduğu için yüksek olunca vücut yeni doğum yaptığını düşünüp hamileliğe karşı direnç gösterebilirmiş. Eskilerin süt korur dedikleri olay.iki değerde basit bir şekilde düşer hemenKızlar hormon testleri yaptırmıştım bir bakar mısınız anlayan var mıdır?
Şimdi girebildim kusura bakma, inanılmaz bi göğüs hassasiyeti yaşıyorum ama bu regl habercisi mi gebelik mi bilmiyorum
Ondan bana öyle geldi demek kiBen iğnenin başından beri takip ediyorum devamlı test yaptım10.gün tamamen silinmişti testim
12 Haziranda iğne vuruldum
Yaaa hepimiz birden güzel haber olur umarın belirti Fln olursa yaz :)Beni de yaz canimcunku 5 temmuz bat ama gec yumurtlama gordum bu ay galiba 7sine kaydi bat. Bakalim insallah hepimiz guzel sonuclar alırız.
Yaaaa olsun yinede ben güzel haber bekliyorum :)Güzel dileklerin için teşekkür ederim nasıl güzel duyguyla yazmışsın temiz kalbimden öperim rabbim kalbinin güzelliğini çocukla sevindirsin inşallahben olmadığını düşünüyorum devamlı böyle çıkıyor testlerimde aylardır denemediğim marka kalmadı hepsi reglime yakın gölgelik çıkarıyor Regli ağrısı yaşıyorum şuan eli kulağındadır
Sağol kuzum doktordan daha çok rahatlattın beni ya. Şimdi tiroid için doktora geldim ilaç vs ne derse artık prolaktin için de ilaç aldım. Benim temmuz ayı yattı desene. Bu durumda ilaç kullanırken deneme yapamam sanırım değil mi?Fsh biraz düşse daha iyi olur canım ama gebeliğe engel değil beslenme ve yürüyüşle düşer. Tsh ve prolaktin yüksek bence bunlar için doktorun ilaç verebilir.prolaktin süt hormonu olduğu için yüksek olunca vücut yeni doğum yaptığını düşünüp hamileliğe karşı direnç gösterebilirmiş. Eskilerin süt korur dedikleri olay.iki değerde basit bir şekilde düşer hemenLh ve e2 normal bence
ay hadi alalım inşallah bayram günü güzel haberini. Bekliyoruz o haldeŞimdi girebildim kusura bakma, inanılmaz bi göğüs hassasiyeti yaşıyorum ama bu regl habercisi mi gebelik mi bilmiyorum30 haziran Bat, bayram günü test yapacağım bakalım :)
Kullandığın ilaçlar gebeliğe uygunsa deneme yapabilirsinSağol kuzum doktordan daha çok rahatlattın beni ya. Şimdi tiroid için doktora geldim ilaç vs ne derse artık prolaktin için de ilaç aldım. Benim temmuz ayı yattı desene. Bu durumda ilaç kullanırken deneme yapamam sanırım değil mi?
Sağol bebeğim ya Allah razı olsun valla öyle tatlısın ki. Doktor yerine hemen size soruyorumKullandığın ilaçlar gebeliğe uygunsa deneme yapabilirsinAma en güvenilir olanı tabiki ilaçlar bitene kadar korunmak riske atmamak Ben bu ayda değerlerinin normale döneceğini düşünüyorum çok yüksek değiller zaten
Öyle canım sen sağlıklı ol ki bebişte sağlıkla gelsin İnşAllahSağol bebeğim ya Allah razı olsun valla öyle tatlısın ki. Doktor yerine hemen size soruyorumo zaman bu ay da riske atmayalım napalım hayırlısı artık