- 15 Mayıs 2022
- 3.501
- 2.866
- 63
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.441
Bunuda simdi yaptımO çizgiyi hiç unutmam kuzum gölge görmüştüm bildigin aynı seninki gibi hatta duramadım akşama dogru birdaha yapmıştım hemen görmüştüm bı sefer. İnşallah seninde yüzün güler net çizgi görürsün cano
Hangi marka kullandınız acaba ben o tarz şeyler hiç kullanmadım önerinizle alayım ınsallahÇok teşekkür ederim inşallahsizin isminizi hatırlıyorum eski aylardan kesinlikle her sabah propolisli bal için bir sabah ilk kullandığım ay hamile kaldım darısı başınıza inşallah
Gölge görüyorum canım inşallah testin kendi gölgesi degildir sabaha belirgin olur inşallah. Her hangi bir belirtin var mı kuzuBunuda simdi yaptımgerçi kola falan içmiştim seyrek idrar
A Afratafrac yoksa eylül ekim aylarına mı kaldı benim iş?Bebişim uğuru kaçmasın diye söylemiyorum kimseye hissettiklerimi, ama şunu bilin ki her şeyin vakti zamanı var. Bu toppikteki herkes gebe kalacak bir şekilde. Bakmayın ben Temmuz ağustosta gebe kalmayan olmayacak diyorum ancak Eylül Ekim ayları da çok verimli geçecekYani ne diyorduk, bu sonbahara herkes hamiş giriyor. Totem yaptım bir nevi
İnşallahh . Yok canım klasik arada kasık ağrısı oluyor ama gögüslerim falan yumuşacıkGölge görüyorum canım inşallah testin kendi gölgesi degildir sabaha belirgin olur inşallah. Her hangi bir belirtin var mı kuzu
Ama bana progesteron iğne vurdurdu bilemedim benNiqu benimde oğlumda lekelenmem olmustu düşüklerim oldugu ıcın cok korkmuştum ki doguma kadar da gitmedi o korku progesteron iğne vurulmustum coraspirin içiyordum onu kesmıstı doktorum bir daha da gelmedı zaten içinizi ferah tutmaya calısın olacak olana engel olamayız nasibinizde varsa gelecek o bebiş
Seryum takılmış sabaha kadar öyle olucam..çocuk için takılmış diyor ondan yavaş gidiyor..şimdi lekelenmem yok şükür..geri dönmesin AllahımNiqu canım aklım sende nasılsın var mı Kanaman felan
Dualarımızdasın canım hiç bir şey olmayacak inşallah sağ sağlim kucağına alıcaksın bebeğiniSeryum takılmış sabaha kadar öyle olucam..çocuk için takılmış diyor ondan yavaş gidiyor..şimdi lekelenmem yok şükür..geri dönmesin Allahım
Çok şükür canım gelmez inşallah yerleşme lekesi olmuş olabilir. Hamileliklerde böyle ara lekeler normal ama sıkıntılardan dolayı insan korkuyor inşallah son olurda bebişin seni korkutmaz saglıkla tutunsun inşallah annesine dualarımdasın canım benimSeryum takılmış sabaha kadar öyle olucam..çocuk için takılmış diyor ondan yavaş gidiyor..şimdi lekelenmem yok şükür..geri dönmesin Allahım
Sağol canım.AminDualarımızdasın canım hiç bir şey olmayacak inşallah sağ sağlim kucağına alıcaksın bebeğini
İn şa Allah canım İn şa AllahÇok şükür canım gelmez inşallah yerleşme lekesi olmuş olabilir. Hamileliklerde böyle ara lekeler normal ama sıkıntılardan dolayı insan korkuyor inşallah son olurda bebişin seni korkutmaz saglıkla tutunsun inşallah annesine dualarımdasın canım benim
Gelmeyemi başladııı
Bayıldım buradaki ortama hepiniz çok tatlısınız. Bağımlılık yaptı resmenAy kızlar buraya sürekli giremiyorum aklımda burda kalıyor valla bir giriyorum bir sürü sayfa birikmişwhatsapp grubu falan mı kursak
Açıkçası ben de bir videodan görmüştüm bir kadın propolis yumurta kalitesini arttırır diyordu trednyola girip arattım en çok satanı aldım direkt beeo marka ama hepsi olur kanımcaHangi marka kullandınız acaba ben o tarz şeyler hiç kullanmadım önerinizle alayım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?