- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.421
Kalır kalırAhaha yok da heyecanı kalmıyor
Burda baya uygunmuş o zamanAnkaradayım kuzum vala normal kaset test uçuyor erken gebelik testi daha pahalu
İnşallah adet olmamda bakarızKalır kalır
Aynen yaaaBurda baya uygunmuş o zaman
Kızlar alemsiniz ikinizde çok güldürdünüz ya size doyum olmazahaha habelerde duyarsak şaşırmayalım sok sok sok danimarka eczanedesinden sabah erken saatlerinde gebelik testi alan Zumruduanka96 rekor kırdı gebelik testi almak istiyenlere bile yetmedi
Biz hep buradayız bebeğim istediğinde ses et banaKızlar alemsiniz ikinizde çok güldürdünüz ya size doyum olmazvalla uzun zamandır bu kadar güzel vakit geçirmedim
Her yoruma etiketliycem o zamnBiz hep buradayız bebeğim istediğinde ses et bana
Olur bebeğim iyi akşamlarHer yoruma etiketliycem o zamniyi akşamlar kızlar yarın testle günaydın derim Zumruduanka96 Papatyam000
kuzum yaa gel sende bize katıl biz bir anda gülüp bir anda ağlayan biriyizKızlar alemsiniz ikinizde çok güldürdünüz ya size doyum olmazvalla uzun zamandır bu kadar güzel vakit geçirmedim
Canım program o appte pregnancy test checker yazınca cıkıyorİkinci fotoğraftaki filtre nedir?
Kuzum mutlaka haberini bekliyorum güzel haberler getir iyi akşamlarHer yoruma etiketliycem o zamniyi akşamlar kızlar yarın testle günaydın derim Zumruduanka96 Papatyam000
Talep et canım bu testin yapılması. Önemli bir konu bu. Bir çok kişi bu sebeple ilaç iğne kullanıyor hamilelik boyuncaBilmiyorum ki hic bi dr demedi
Amin inşallah canım hepimiz görelim en pozitifinden çizgileri inşallahO çizgiyi hiç unutmam kuzum gölge görmüştüm bildigin aynı seninki gibi hatta duramadım akşama dogru birdaha yapmıştım hemen görmüştüm bı sefer. İnşallah seninde yüzün güler net çizgi görürsün cano
Allah ağlatmasın hep güldürsün inşallahkuzum yaa gel sende bize katıl biz bir anda gülüp bir anda ağlayan biriyiz
Amin cümlemize kuzummmAllah ağlatmasın hep güldürsün inşallah
Kullandım canım doktora gittim çatlamak üzere sık ilişki yaşayın dedi bence dün çatladı. İlişkiye devam ediyoruz İnşAllah nasip olurCanım sen bu ay klomen kullanıp takip yaptiracaktin değil mi, ne durumdasın merak ettim
Sende canım benim inşallah güzel haber verelim birbirimize mutluluklarımız çoğalsınKuzum mutlaka haberini bekliyorum güzel haberler getir iyi akşamlar
inşallah kuzumSende canım benim inşallah güzel haber verelim birbirimize mutluluklarımız çoğalsın
Susuz kaldım derken su içmiyonuz mu anlamadımdaBu ay ben de yapmayacağım, geçen ay test yapacağım diye susuz kaldım bı de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?