- 26 Kasım 2020
- 255
- 113
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.341
Ben sabah yapıyorum bakalım nolcakTest yapmayanlar batları yaklaşanlar yarın sabah bir tur daha test yapalım mıcanım test istiyor yine
Proxeed aldık bir de bakalım onu kullandığı ay hamile kalmıştım ama femara da kullanmıştım hoş. Olmadı sıkarım dişimi ederim işimiKız azcık enerji aaaa valla ya bişeycik olmaz azıcık dayan yaniii
Eferim sık dişiniProxeed aldık bir de bakalım onu kullandığı ay hamile kalmıştım ama femara da kullanmıştım hoş. Olmadı sıkarım dişimi ederim işimi
Aahaha hormonlarım korktu sagolBaşlatma hormonlarına
Canım çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsın, Allah sağlıkla kucağına alabilmeni nasip etsinŞimdi şarjım yok eşimi bekliyorum eve gitdi eşyalarımı getirmeye..hepsini dinlicem.oksaparı durdurdu şimdilik.progestan iğneyi yazdı fitili çıkartdı..isyan etmiyorum ama yorulduk çok
Oyyy oyyAahaha hormonlarım korktu sagol
Canım hayırlı olsun
Evet gerçekten suç ortağı arıyorumKendine suç ortağımı arıyooooo
Bebişim bu ay olmazsa önümüzdeki ay propolis de içerim. Takviye takviyedir. Bu ay bal-çöreotu-tarçın kürünü yapıyorum. Şifalı gelsin hepimizeÇok teşekkür ederim inşallahsizin isminizi hatırlıyorum eski aylardan kesinlikle her sabah propolisli bal için bir sabah ilk kullandığım ay hamile kaldım darısı başınıza inşallah
O ben değilim testim kalmadı şekerimEvet gerçekten suç ortağı arıyorum
Hadi inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alalımBen sabah yapıyorum bakalım nolcak
Nerden anladınallah miden hop etti
Ama çok normal. Ses tonumuzu duyamıyoruz, yüz iafedelerimizi göremiyoruz. Bazen zihnimiz karşımızdakinin yazdıklarını dublajlıyorAhahah yaaa ben tek mi oyle anlamisim
Ya ama olmadı birlikte yapardık hangi ara bitirdin testleri kızO ben değilim testim kalmadı şekerim
Aynen ya ben çok farklı bir şekilde okuyup anladımAma çok normal. Ses tonumuzu duyamıyoruz, yüz iafedelerimizi göremiyoruz. Bazen zihnimiz karşımızdakinin yazdıklarını dublajlıyor
Valla bitti kocamda almaz test kaldım böyle dımdızlakYa ama olmadı birlikte yapardık hangi ara bitirdin testleri kızbenimde kocam bugün almış yapmasam olmaz şimdi
Senin psikolojin bozuk bozukAynen ya ben çok farklı bir şekilde okuyup anladım
Ya ama olmadı birlikte yapardık hangi ara bitirdin testleri kızbenimde kocam bugün almış yapmasam olmaz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?