- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.301
Ay ağzından bal damlıyor balll eğer yarın günün gelirse bende ınıfolıc başlıcam ama okudumBen de sana hamilelik diliyorum. Hatta dua ediyorum inşallah regl olmazsın da bebektir o
ama adete dair de hiç bir belirtimde yok sadece göğüslerim hassaslaşmakta başladıBen de sana hamilelik diliyorum. Hatta dua ediyorum inşallah regl olmazsın da bebektir o
O çizgiyi hiç unutmam kuzum gölge görmüştüm bildigin aynı seninki gibi hatta duramadım akşama dogru birdaha yapmıştım hemen görmüştüm bı sefer. İnşallah seninde yüzün güler net çizgi görürsün canoAy heycanlandırıyorsun beniiiiiiiama ilk yaptığımda çok çok çook gölge gibiydi durdukça böyle oldu
Kızlar telefonla yapıyolar galiba. Eskiden paintte de yapılıyodu sankiİkinci fotoğraftaki filtre nedir?
BEn bas baya doğru anlamışım khbhkbgg böyle düşündüğün gibi gelmemişti banaHapardon o ne alaka der gibi sormuştun oyuzden ole dedim
Sağlıkla kucağına almak nasip etsin AllahKızlar merhaba daha önceki aylarda konulara ben de dahil olmuştum sonra olmayınca bırakmıştım bu ay sonunda oldu sonunda hamileyimmmbu ay diğer aylardan farklı olarak ne yaptığımı söylemek istiyorum size öncelikle işim çok stresliydi bayram tatilinden sonra yumurtlama zamanı bir hafta izin aldım ve her sabah propolis arı sütlü bal içtim, kalsiyum magnezyum d vitamini ve co q10 kullandım, bence propolis etkili oldu diye düşünüyorum darısı isteyen herkesin başına
Vuhuuuu. Benimki de yarın öbür gün gelir herhalde. Geldiği gibi başlıcam. Gelene kadar evdeki inositolümü içicem. Ama ovulasyon testi almadım artık, her şeye o kadar çok para harcadım ki anlatamam. Zaten ovulasyon tarihlerim aşağı yukarı belli benim. Reglin 10-11. günlerinden itibaren fırsat buldukça değerlendirmeye çalışırız. Artık tutarsa tutar arada.Kızlar ben de aldım inofolic combi. Son hamişlerden anladığım kadarıyla kafadan atıyoruz rahat takılıyoruz arada derede az ve öz sayıda sevişip inofolic kullanıyoruz ve hamile kalıyoruzHadi bakalım Belimize ve dualarımıza kuvvet
Aminnn çok sağolun 9 aydır deniyorduk olmuyordu sonunda olduSağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah
İnofolic ne için kullanıyosunuzKızlar ben de aldım inofolic combi. Son hamişlerden anladığım kadarıyla kafadan atıyoruz rahat takılıyoruz arada derede az ve öz sayıda sevişip inofolic kullanıyoruz ve hamile kalıyoruzHadi bakalım Belimize ve dualarımıza kuvvet
Evet yapılıyor canımGebelik için kan testi sağlık ocaklarında yapılıyomu hiç yaptırmadımda nerde yaptırıyosunz
Teşekkürler kuzumoooO maşallah cnmçok guzel çıkmış sonucun
teşekkürler kuzumCanım tebrik ediyorum. Çok çok sevindim. İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.Batın ne zaman öncesinde mi öğrendin yoksa geçince mi
kuzum bana doktor verdi ilacı haziran 19unda gittim doktora verdi başladım. Sabah akşam aldım. Bırakmadım hala kullanıyorum kuzum fotoğrafını paylaşim@Niqu çok gecmis olsun bu sefer tutacak Allah'ın izniyle kendini yorma her mesaja tek tek cevap verme ama bizi habersiz de bırakma
tweeetyyy canim hangi inofolic'i kullandın? ben de bugün adet oldum eczaneden pembe kutulu olanı aldım. Ne zaman başladın? kaç gün kullandın ve ne zaman bıraktın hepsine cevap verir misin
Bu topiğin ilk sayfasında paylaştığım test mi kuzum?Selam kızlar hayırlı akşamlarben dün akşam kaset test yaptım bence kesinlikle kuruma çizgisi olan bir gölge belirdi 5 dk sonra ama şaşı edecek kadar dikkatli bakarsanız görünüyor. 2 gündürde kremsi beyaz kokusuz akıntım var. Bu bir hamilelik belirtisi midir?
Canım tebrik ederim çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar merhaba daha önceki aylarda konulara ben de dahil olmuştum sonra olmayınca bırakmıştım bu ay sonunda oldu sonunda hamileyimmmbu ay diğer aylardan farklı olarak ne yaptığımı söylemek istiyorum size öncelikle işim çok stresliydi bayram tatilinden sonra yumurtlama zamanı bir hafta izin aldım ve her sabah propolis arı sütlü bal içtim, kalsiyum magnezyum d vitamini ve co q10 kullandım, bence propolis etkili oldu diye düşünüyorum darısı isteyen herkesin başına
İgne zaten çatlatacak canım yemene gerek yok ama canın istiyorsa yiyebilirsinKızlar çatlama için havucu ne zaman yemeli iğne oldum bu gece ilişki olacak
Olsun bence umut var sendeama adete dair de hiç bir belirtimde yok sadece göğüslerim hassaslaşmakta başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?