- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #8.981
Yaptim balımOlur bence canımYaptın mı test
valla canım o kişiye göre farklı her ilaç gibi geçen sene kullandığımda yan etki olmamıştı ama adet olup doktora gittiğimde kist var 1 2 ay ara verelim demiştiaşklarım klomen kımler kullandı aramızda?bı yan etkı kıst fln herhangı bısey oldumu?ben bıraz alerjık bunye olunca,klomene eylulde yıllık ıznım var o zaman baslayacagım ınsallah,kafamda oyle karar aldım,ama cogul gebelık kıst fln bıraz korktum prospektusunu okuyunca. @savascii askım sen klomen mı kullanmıstın?
yaaa çok sevindim hayırlı olsun inşalah :)
tatlım maşallah ben burdayım diyor tebrik ederim koş kan vermeye en az 50 beta vardır
İnşallahbende devlette cektim canım benim ilk ilaçta geciş tam olmadı ikincide cok şükür oldu hafif tıkanıklık vardı dedi doktor 3 ay böyle dene dedi bakalım bu ilk ayım inş olumlu sonuc alırız
Teşekkür ederim canım çok şükür annemle babam iyi de dayımı çok severim hatta babamdan daha samimiyiz. Böbrek yetmezliği var iki taraflı. Böbrek nakli olacak yakında. Sürecin içindeyiz işte stresli zamanlar ama iyi olmaya çalışıyoruz.ameliyat tarihi cuma günü belli olacakmınnosum ederız tabıkı ne oldu? ben cok takıp edemıyorum bu sıralar.kötu bırsey yoktur ınsallah
Ooooo alalım bi Maşallah
Bunda net göremedim canım sabahkinden varsa yine ondan yapar mısın yarın sabah?Yaptim balım
Ya keşke benimde gelse de bu tantana bitse daha 4 gün var sürekli test yapacağım bu gidişleEvetttttt benim kırmızılar gelmeye başladıoh be, şimdi önüme bakabilirim.
Yaa çok net ortada maşaAllah maşaAllah
Korkma dua et yer gök duayla pozitif düşün pozitif olsunAşırı korkuyorum çok kötüyüm. Şimdi giyinip hastaneye gitcem. Eşim evde Allah tan. Dua edin kızlar bana nolur bir kimyasalım var
Böyle belirgin pembişler lazım hayırlı olsun canım
Bence endişeye hiç yer yok bebeğim MaşaAllah çok güzel görünüyorAşırı korkuyorum çok kötüyüm. Şimdi giyinip hastaneye gitcem. Eşim evde Allah tan. Dua edin kızlar bana nolur bir kimyasalım var
güzel haberlerini bekliyoruz sonra bize bu ay neler yaptın ne kullandın belirtilerin varmıydı hepsini anlatırsınHaber vercem kızlarkusura bakmayın etiketleme bile yapamıyorum elim ayağım titriyor İstanbul a yola çıkacaktık şu an hastaneye geçiyoruz
hayırlı olsun askım masallah dıyelım
Ondan elimden yok balim sabah tekrar yaparimBunda net göremedim canım sabahkinden varsa yine ondan yapar mısın yarın sabah?
Canım bunda pek belli değil ama yarın sabah yine tekrarla bence ilk idrarla daha belirgin çıkıyor gibiYaptim balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?