- 14 Nisan 2023
- 1.425
- 1.482
- 53
- 27
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #8.961
Bende bu düşünceyle gittim devlette çekinmiştim anestezi yapmıyorlar ve benim iki tüpüm tıkalıymış canım çok yandı ama dişimi sıktımnormaldede korkagın tekiyim sen düşün o an cocuğum olacak bunu yapmam lazım diye o düşüncede girdim alttan muayene olur gibi düşündüm çok şükür atlattım inş güzel sonuc alırım
Yap yap çıkar. Ama bence yarın sabahı bekle, acele etme bebeğimKiz icim icimi yiyor dogrumu yanlismi test diye simdi bir tane daha yapsam sonuc alabilirmiyim 11 den beri hicbirsey yemedim icmedim
İnşallah diğer ayEvetttttt benim kırmızılar gelmeye başladıoh be, şimdi önüme bakabilirim.
Yumurta geliştircikızlar bir sorum olucak benim eltimin yumurtalıkları tembel çalışıyomuş kaç senedir hamile kalamıyo önereceğiniz bir şey var mıdır bilgisi olan ?
Sağol canım cidden çok zor süreç geçirdik 3 evdeydi rahim kanseriydi işte kontrollü hasta şuan böbrek yetmezliğe başladı 2 böbrekte Allahım dediğin gibi düşmanıma vermesin anneciğinede çok geçmiş olsun kuzum Allahım alsın bu hastalıklarıÇok geçmiş olsun canım doktorunuz sonucu açıklayınca banada yazarmısın. Benim annemde 3 sene oldu gögüs kanseri atlattık çok şükür. Şimdide cigerleri çok dolmuş doktor kötü hastalıktan şüphelendi ama tomografi çekti iltihap dedi ama haftaua yine çagırdı. Bizde çok korkuyoruz bu hastalık korkuyla yaşatıyor insanı allahım düşmanıma bile vermesin annenede annemede allahım birdaha yaşatmasın inşalalhbize bagışlasın onları
Anladım canım bir dahaki ay bizim ayımızEvet bebeğim geldi, bugündü Bat'ım. BEnim normalde geç yumurtlama oldu ancak Duphaston kullanıyorum o yüzden tam günü gününe geliyor o hapı kullanırken.
Bi kaç lezyon var ama ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum balım. Annelerimizde memede de çıkıyor düzenli ultrasonla bakıyorlar. siz gösterin ama yinede takip önemliAy içimi rahatlattın aşkım valla ya gene bişeyler yazıyo korktum sağol
Aynen kendi doktorunda bakcak ama çok var kontrolüne ben merak ettim için sordumBi kaç lezyon var ama ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum balım. Annelerimizde memede de çıkıyor düzenli ultrasonla bakıyorlar. siz gösterin ama yinede takip önemli
Hadi yeni ayın hayırlı olsunEvetttttt benim kırmızılar gelmeye başladıoh be, şimdi önüme bakabilirim.
Boyle cikti canim yaOlur canım 2 saat geçmiş birşeyde yememişsin yapabilirsin
Sonuc bu sekilde balim bilemedim ya kafam allak bullak golge var gibi yok gibiYap yap çıkar. Ama bence yarın sabahı bekle, acele etme bebeğim
Diğerinide atarmısın canım ilk yaptığınıBoyle cikti canim ya
Olur bence canımKiz icim icimi yiyor dogrumu yanlismi test diye simdi bir tane daha yapsam sonuc alabilirmiyim 11 den beri hicbirsey yemedim icmedim
Amiiin bebeğim amin benim ailem için de dua eder misiniz? Sağlıklarına kısa sürede kavuşurlar İnşAllahÇok geçmiş olsun canım doktorunuz sonucu açıklayınca banada yazarmısın. Benim annemde 3 sene oldu gögüs kanseri atlattık çok şükür. Şimdide cigerleri çok dolmuş doktor kötü hastalıktan şüphelendi ama tomografi çekti iltihap dedi ama haftaua yine çagırdı. Bizde çok korkuyoruz bu hastalık korkuyla yaşatıyor insanı allahım düşmanıma bile vermesin annenede annemede allahım birdaha yaşatmasın inşalalhbize bagışlasın onları
bende devlette cektim canım benim ilk ilaçta geciş tam olmadı ikincide cok şükür oldu hafif tıkanıklık vardı dedi doktor 3 ay böyle dene dedi bakalım bu ilk ayım inş olumlu sonuc alırızBende bu düşünceyle gittim devlette çekinmiştim anestezi yapmıyorlar ve benim iki tüpüm tıkalıymış canım çok yandı ama dişimi sıktımsonra da ameliyat oldum umarım bu ay güzel haberler alırız hepimiz
bir doktor kontrolüne gitsin isterse vitamin vs verir yumurtalar gelişsin diyekızlar bir sorum olucak benim eltimin yumurtalıkları tembel çalışıyomuş kaç senedir hamile kalamıyo önereceğiniz bir şey var mıdır bilgisi olan ?
mınnosum ederız tabıkı ne oldu? ben cok takıp edemıyorum bu sıralar.kötu bırsey yoktur ınsallahAmiiin bebeğim amin benim ailem için de dua eder misiniz? Sağlıklarına kısa sürede kavuşurlar İnşAllah
Tabi canimDiğerinide atarmısın canım ilk yaptığını
Ben kullandım canım herhangi bir yan etki yada kist yaşamadım hatta ilk kullandığım ay hamile kalmıştım iki yumurta büyümüş biri tutmuştuaşklarım klomen kımler kullandı aramızda?bı yan etkı kıst fln herhangı bısey oldumu?ben bıraz alerjık bunye olunca,klomene eylulde yıllık ıznım var o zaman baslayacagım ınsallah,kafamda oyle karar aldım,ama cogul gebelık kıst fln bıraz korktum prospektusunu okuyunca.savascii askım sen klomen mı kullanmıstın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?