- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #8.801
Ay mavi kutu zayıflatıyor mu yoksaBen inofolic pembe kutudan alacağım tanıdık bir eczaneden. Mavi kutu olanı daha çok kilolular aliyormus. Netten alacaktım ama baktım skt yakın gönderme durumları varmış riske atamadim. Muhtemelen folik asit doktora sorup ekstra kullanırım
Teşekkür ederim canımm darısı sanaHayırlı olsun kuzummm
Ben yumurtlama görüyorum ama kaliteli mi değil mi bilmiyorum. Gerçi onu anlamanın da yolu varmış burda öğrendim. Ben doktora gidince muhtemelen buna başlamış olacağım. Devam et derse ederim. Bırak derse duruma bakarımElbette bir uzmanın önermesi çok daha sağlıklı olacak. Bende netten inofolic pembe alacaktım diyetisyen bunu önerdi. Aynı markanın magnezyum ve L-glutatyon kullanıyorum. Yumurtlama görmeyen ben bu ay saydığım takviyeler sayesinde yumurtlama gördüm. Bi araştır, doktoruna bunları da danış istersen canım
Aynen bende çocuklara ne diyeyim ki çocuk sonuçta oynamak istiyor. Anneleri umursamaz davranıyor onlara sinirleniyorumay sorma bende de o oluyor gecen bende de misafir vardı gündüz oturmasına bizimkiler artık bi ara kanepelerde ziplamaya başlamıştılarki daha tutamadım kendimi kibarca uyardım kırılır cocuklar yapmayın dedim öyle anneleri kızıp ındırdıler valla anneleride hic ses etmiyorlardı ben en cok onlara kızdım içimden
Sanırım yok canımAy mavi kutu zayıflatıyor mu yoksa
Ya ben çok kızıyorum öyle annelere. Allahım yaşattırmasın ancak misafirliğe gidince çocuğunu salamazsın abi. Kendi evinde değilsin sonuçta. Tatil köyünde de değilsin.Ne bu rahatlık. Bişi diyince de çocuğu kutsallaştırıyolar. Çocuk düşmanı oluyoruz. Ne münasebet, çocuk o elbette koşacak yapacak. Sen engel olmalısın. Azıcık oturtmalısın dibine. Çok sinir olduğum noktalardan biridir.Daha yolumuz uzundeğerlendirmelere devam edeceğiz.
Dün 3 çocuk vardı evin içinden geçtiler anneleri de dur demedigözüm seğirerek gülümsüyordum umarım anneliğimiz böyle olmaz
Geçmiş olsun canım İnşAllah iyileşirsin bir an önceCumartesi günü yumurtlama gördüm kuzum doların cold diye soğuk algınlığı kullanıyorum ateşim çıkmıyor artık ama vücut ağrılarım çok oluyor öksürük çabası tabi öksürdükçe kasıklarım patlıcakmış gibi oluyor
Tamam canım ay merak ettim yap kız ne kaybedersin kanda vermişsin gününe ne kadar var gecikmismiiydiSağlık ocağında verdim pazartesi günü çıkarmış sonuçlar evde test var aslında ama şu içtim baya cisim gelince yaparim artık
Sen bu ay ovulasyon testi yapmıyor musun bebeğimGünaydın canımbenim bat normalde 6 Ağustos ama dün çatlamış olabilir o yüzden 2 Ağustos diye hesaplıyorum
Eğer öyle bir şey varsa hemen mavisine geçerimAy mavi kutu zayıflatıyor mu yoksa
Ya ben bu ayda gebe kalamadım femara kullanıyorum ikinci aydayimcanımmm yeni topiğimiz hayırlı olsunbol bebişli bir ay diliyorum, herkesin testlerde çift çizgiler gördüğü
Ben 2 ay boyunca araştırdım bu takviyeleri eczacı arkadaş akıl hocan kimse güzel önerilerde bulunuyor demiştiBen yumurtlama görüyorum ama kaliteli mi değil mi bilmiyorum. Gerçi onu anlamanın da yolu varmış burda öğrendim. Ben doktora gidince muhtemelen buna başlamış olacağım. Devam et derse ederim. Bırak derse duruma bakarım
Aaa anlamanın yolu neymiş kuzum?Ben yumurtlama görüyorum ama kaliteli mi değil mi bilmiyorum. Gerçi onu anlamanın da yolu varmış burda öğrendim. Ben doktora gidince muhtemelen buna başlamış olacağım. Devam et derse ederim. Bırak derse duruma bakarım
biz bilinçli birer anne olacagız inşaallah bunlar bize ders oluyor ben öyle düşünüyorumAynen bende çocuklara ne diyeyim ki çocuk sonuçta oynamak istiyor. Anneleri umursamaz davranıyor onlara sinirleniyorumkınadım ya kesin başıma gelir
Yok 23 haziran regl en son iste hafta sonu olmam lazım aslında bakalım olcak miyim pko da varya bende normalde regl düzensiz ama geçen ay kendiliğinden olmuştum bu ay da olur muyum bilmiyorum inşallah olmamTamam canım ay merak ettim yap kız ne kaybedersin kanda vermişsin gününe ne kadar var gecikmismiiydi
Ya ben bu ayda gebe kalamadım femara kullanıyorum ikinci aydayim
Sen bu ay ovulasyon testi yapmıyor musun bebeğim
Ya bende iki aydır istiyorum ama olmuyorSen bu ay ovulasyon testi yapmıyor musun bebeğim
A Afratafrac böyleymis canimEvet kuzum yumurta çatladıgı günden eminsen o gün gidip e2 testi verdigin zaman 200 ve üzeri yumurta kaliteli demekmiş.
2 ay daha çok erkenmiş kuşum. Beden ilk kez hamile kalacağı bir kaç ay kendini hazırlıyormuş. Tadın çıakr bu günlerin, stres yapmaYa bende iki aydır istiyorum ama olmuyor
Yumurtlama gününde estradiol değerine bakılıyor canımAaa anlamanın yolu neymiş kuzum?
Pilates topum yüzünden birbirlerine girdiler bol gözyaşı dökülen bir savaştan sonra beyaz koltuğuma kırmızı ruj sürülmesi ile benim kanım çekilince hemen annesi temizledi leke kalmadı çok şükür kiYa ben çok kızıyorum öyle annelere. Allahım yaşattırmasın ancak misafirliğe gidince çocuğunu salamazsın abi. Kendi evinde değilsin sonuçta. Tatil köyünde de değilsin.Ne bu rahatlık. Bişi diyince de çocuğu kutsallaştırıyolar. Çocuk düşmanı oluyoruz. Ne münasebet, çocuk o elbette koşacak yapacak. Sen engel olmalısın. Azıcık oturtmalısın dibine. Çok sinir olduğum noktalardan biridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?