- 19 Ocak 2023
- 768
- 962
- 23
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
- #5.361
canım galiba hamileyim salı günü 78 çıktı yarın tekrar kan vercem ama testim koyulaşmıyor anlamadımsizce erken mi bu değerler için koyulaşma .bazıları öyle diyorAy hamile miydi o?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım galiba hamileyim salı günü 78 çıktı yarın tekrar kan vercem ama testim koyulaşmıyor anlamadımsizce erken mi bu değerler için koyulaşma .bazıları öyle diyorAy hamile miydi o?
İyi iyi böyle devam edelim bunalımlardan çıktık fena mıgercekten gevşedi saldık ya ne oldu bize
Belki testten kaynaklı bir problem vardır sıkma canını Ben hatırlıyorum bir arkadaşta koyulaşmıyor zannetti başka marka yapınca gördü koyulşmasını. Zaten bugün kan verirsin İnşAllah yükseldiğini görürsüncanım galiba hamileyim salı günü 78 çıktı yarın tekrar kan vercem ama testim koyulaşmıyor anlamadımsizce erken mi bu değerler için koyulaşma .bazıları öyle diyor
aynen ya havalardan galiba bizide gevşetti hiç testte almadım ovuda kulmadım bi rahatlama var Allah hayır etsinİyi iyi böyle devam edelim bunalımlardan çıktık fena mı
Evet evet çok haklısın pik günü olan da çatlama günü olan da hamile kalıyor sonuçta nasipte varsa olacak inşallahİnşallah başarabilirsin stres yapmamayı değerlendirme günleri için de kuzum. Eski ben olsa yoldan geldiğini umursamaz pikti bugün diyip kocamın üstüne atlardım ama pik günü ilişki olmadı mesela. Ertesi günü oldu bende de çatladığı gün. Nasibimizde neyse o
Tekrar kan ver canım ona göre bakarsın durumuna umarım güzel sonuc alırsın hemen kötüye yormacanım galiba hamileyim salı günü 78 çıktı yarın tekrar kan vercem ama testim koyulaşmıyor anlamadımsizce erken mi bu değerler için koyulaşma .bazıları öyle diyor
Özel mesajla açıkladım sana cnmcanım galiba hamileyim salı günü 78 çıktı yarın tekrar kan vercem ama testim koyulaşmıyor anlamadımsizce erken mi bu değerler için koyulaşma .bazıları öyle diyor
Sen bugün nasılsın. Ekstra bir şey var mı? @monimoni Bebişim sende var mı bişi ? Senin de 7. günün bugün.
Panik yapma hemen nasılsa kan verecekmişsin bugün koyulaşma olmaması test kaynaklı olabilir boşuna strese sokma kendinicanım galiba hamileyim salı günü 78 çıktı yarın tekrar kan vercem ama testim koyulaşmıyor anlamadımsizce erken mi bu değerler için koyulaşma .bazıları öyle diyor
Canım ben de senin gibi çok taktım gecen ay piki kaçırdım mı tam pik olmuş muydu değerlendirebildim mi diye ama inan boşa stres olacağı varsa olur tek ilişkiyle bile hamile kalabilenler var.Evet evet çok haklısın pik günü olan da çatlama günü olan da hamile kalıyor sonuçta nasipte varsa olacak inşallah
Kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor bugün 4. gün akıntım yok ama bu olumsuz birşeymiBelki sürpriz yapar
Günaydıın canım banada atar mısın linkEvet bebişim ancak hepsi aynı gelmiyor. İsteyen kızlara özelden linkini atıyorum.
Hadi inşallah canım ben ınanıyorum hsg vesıle olacak o ay bu ay ınsallahA Afratafrac kuzucum malesef kırmızıyı gördüm. Sat 13 tammuz, bat 8 Ağustos ekleyebilir misin? Bu ay hsg çekileceğim inşallah doktorumla da görüştüm imagination forever ....
Bir yandan çok sevindim. Bir yandan da koyulaşmıyor diyince bir tedirgin oldum. Aslında bugün de verebilirsin, aynı saatte ve aynı yere. Tam 2 gün oluyor çünkü bugün. Değer 2 katı artmış mı artmamış mı daha net belli olur.canım galiba hamileyim salı günü 78 çıktı yarın tekrar kan vercem ama testim koyulaşmıyor anlamadımsizce erken mi bu değerler için koyulaşma .bazıları öyle diyor
Selam kusura bakma bayadır hayat koşturmasına kaptırmışım hayaller suya düşünce.Kızlar selam, sizlerin Bat geçeli baya oldu. Ne durumdasınız? Regl olanların Sat ve Bat'ını güncelleyebilirim söylerseniz. Olmayanlar da olmadım bekliyorum yazarsa sevinirim. Cevap vermeyenleri isim listesinden sileceğim.
@bhykrttl @beun8 @fiyonaprensesolan @doga D Deniz_61 @Cancanyus @babytoys @cey3406 @reyhani500 @Madame butterfly pempbepsikolog @halles
Yeni yumurtlama olduğu için o yumurtlama ağrısı devam edebiliyor genelde.Kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor bugün 4. gün akıntım yok ama bu olumsuz birşeymi
Çok haklısın canım, bir zamanı var ve o zaman gelecek boşu boşuna kendime zehir etmeyeyim bugünleriCanım ben de senin gibi çok taktım gecen ay piki kaçırdım mı tam pik olmuş muydu değerlendirebildim mi diye ama inan boşa stres olacağı varsa olur tek ilişkiyle bile hamile kalabilenler var.
Ay bebişim senin yeni yumurtlama dönemin yaklaşmış. Hadi inşallah bu sefer tutacakSelam kusura bakma bayadır hayat koşturmasına kaptırmışım hayaller suya düşünce.
SAT 05 Temmuz BAT 03 Ağustos