- 7 Mayıs 2020
- 327
- 211
- 53
- 35
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #4.501
Aaa sen Bursa’dan mısınBende memleket merak ediyorum 81 ilden mesajlar geliyor çok farklı
Harbiden çok seslendimBugün yetkililere çok seslendin dikkat çekiceksin dur durTahmini yumurtlamamın 8.gününde görmeye başlamışım aşkım yoğun idrar kokusuyla birlikte.
İl olsa gene iyi ben ülkelerden yazanlar var ben gibiBende memleket merak ediyorum 81 ilden mesajlar geliyor çok farklı
Ben yapınca şöyle bi kokluyorum bu ara ama bişey yokBugün yetkililere çok seslendin dikkat çekiceksin dur durTahmini yumurtlamamın 8.gününde görmeye başlamışım aşkım yoğun idrar kokusuyla birlikte.
Kız kokmasın zaten boşver hiç güzel bi şey değilBen yapınca şöyle bi kokluyorum bu ara ama bişey yokAkıntım da yok gibi zaten. Moralim bozuldu valla. Mide yanmam da akşam saati gitti. Cuma günü o kaset testi yapayım da oturayım yerime
Yok ben biliyorum ilk gebelikten. Ama ne zaman kokmaya başlamıştı hatırlamıyorumKız kokmasın zaten boşver hiç güzel bi şey değilmide yanması belirti miymiş ya?
Ya valla kafayı yicez biz böyle böyleYok ben biliyorum ilk gebelikten. Ama ne zaman kokmaya başlamıştı hatırlamıyorum
Ne bileyim genelde okuyordum onu. Ama değilse hiç takılmayımDüzgün bi belirtim yok neye tutunayım bilmem ki
Ya canım Allah razı olsun insanın böyle düşünceli arkadaşları olduğunu görmek ne güzel ay çok duygulandımİyi geceler canım kızlar.
İki gündür yatılı misafirim var. Aklım sizde arada ergen gibi telefonu elime alıyorum gizli gizli ne yazdınız diye okuyordum. Sonunda tüm mesajları okudum.
Öncelikle 5 dakikalığına yaptığınız etkinliği çok kıskandım. Bende sizleri merak ediyorum
Zumruduanka96 en çok anneni merak etmiştim cevap yazamadım ama iyi olduğunu öğrenince çok sevindim, inşallah ameliyatı da iyi geçer sağlığına kavuşur
Tikabasa tebrik ediyorum canım.
G gunes2018 seni de tebrik ediyorum canım.
Başka neleri kaçırdım bilmiyorum. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz topiğimiz uğur getirsin inşallah
Sistit hakkında yazmışsınız. Kimseyi ümitlendirmek istemem ama bir yakınım da hamileliğinin ilk günlerinde tuvaletten çıkamıyordu. İnşallah sizlerinki de hamileliktendir
İnşallah canım. Gurbet olunca zor oluyor işte.Ya canım Allah razı olsun insanın böyle düşünceli arkadaşları olduğunu görmek ne güzel ay çok duygulandımçok şükür inşallah ameliyatında iyi geçecek
Evet çok zor ciddenİnşallah canım. Gurbet olunca zor oluyor işte.
Sevindim canım özel klinikte duydum bende kalp atışını devlet hastanesi sadece kalp atışı var dedi dinletmediKeseyi gördüm ama karından göremedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı
Çok teşekkür ediyorum canım darısı sizlere olsun inşallah ilk sayfadaki tablo neredeyse hep benimki gidiyor gurup olarak mart annelerine geçeriz inşallahİyi geceler canım kızlar.
İki gündür yatılı misafirim var. Aklım sizde arada ergen gibi telefonu elime alıyorum gizli gizli ne yazdınız diye okuyordum. Sonunda tüm mesajları okudum.
Öncelikle 5 dakikalığına yaptığınız etkinliği çok kıskandım. Bende sizleri merak ediyorum
Zumruduanka96 en çok anneni merak etmiştim cevap yazamadım ama iyi olduğunu öğrenince çok sevindim, inşallah ameliyatı da iyi geçer sağlığına kavuşur
Tikabasa tebrik ediyorum canım.
G gunes2018 seni de tebrik ediyorum canım.
Başka neleri kaçırdım bilmiyorum. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz topiğimiz uğur getirsin inşallah
Sistit hakkında yazmışsınız. Kimseyi ümitlendirmek istemem ama bir yakınım da hamileliğinin ilk günlerinde tuvaletten çıkamıyordu. İnşallah sizlerinki de hamileliktendir
Amin canım inşallahÇok teşekkür ediyorum canım darısı sizlere olsun inşallah ilk sayfadaki tablo neredeyse hep benimki gidiyor gurup olarak mart annelerine geçeriz inşallah
Yaa beni ne hissediyorsun çok merak ediyorummBir geldin tam gelsin bebek. Moral aşıladın resmen.Öncelikle sen mutlaka bir doktora görün. Hiç hsg çekilmesiysen bu ay olmadı hsg çektir.takviye kullanmıyorsan da başla mutlaka. İsim vermeyeceğim ancak gebe kalacağını düşündüklerim kaldı bu ay ve kalmaya devam ediyor, bazılarının da önümüzdeki ay kalacağını hissediyorum ancak yine isim vermeden geriye kalanların Eylül ayında olacağını hissediyorum. Bir şekilde herkes sonbahara hamile girecek. Bu yazı da burada dursun. 6. hissi kuvvetli arkadaşınızdan
Ay maşaAllah maşaAllahYani keşke minyon olsaydım boyum 175
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?