- Konu Sahibi Afratafrac
- #4.461
Evde test olunca bana bir seyler oluyorO halde hafta sonunu bekle. Sabret azcık daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde test olunca bana bir seyler oluyorO halde hafta sonunu bekle. Sabret azcık daha
RABBİM İnsAllah sağlıkla hayırlısı ile hayalini gerçekleştirmek nasip etsin herkesinİlk bebis olacak ama 17 aydır deneme
Biliyorum seni canım insallah en kısa sürede kalırsın, hepimiz kalalımBenim yılları, ay hesabina çevirince kaç çıkıyor hesaplayamiyom bile ağlanacak halime gülüyorum
Amin amiiiin çok aminBiliyorum seni canım insallah en kısa sürede kalırsın, hepimiz kalalım
Polikistik mıydı sizin nedenBiliyorum seni canım insallah en kısa sürede kalırsın, hepimiz kalalım
İnşallah güzel sonuçlarını alacaksın kuzum. Tüm şartları sağlamışsın.Evet özelde çektirdim özeldeki doktor tüplerde sorun var dedi devlette infertiliteye gitmiştm ordaki 2 doktorda gayet açık sorun yok dedi anlamadım. 1 sene önce 8 haftalık düşükle kürtaj olmuştum. Yarın heyete çıkıcam onlarda değerlendircek film sonucumu bakalım
Yok ben bi sene normal denedim acelem yoktu doktora rutin kontroller icin gittim bi sıkıntı yok dediler sonra olmayınca hala hsg cekildim mayısta tüplerim kapalıymıs onlar acıldı ilacla, ama henüz kalmadımPolikistik mıydı sizin neden
Bi kaç gündür giremedim gittinmi dr aİdrara sık çıkma bendede başlamış ve ilk günler göğüslerim yumşaktı ama şimdi uclarında ağrı var
Harika iste özlenen ve hasretle beklenen testler. Masallah canım Rabbim bizlere de nasip etsinKızlar piknikten geldim
3-4 kupa çay içtim üstelik
Çok şukur rabbime
@melisaa93 melegim can A Afratafrac @Sirius2023 @fnd_50 S simurgggg @Perlitik @destinesiaa Niqu @savascii @beyons @TASUU @trueliving_ @uvercinka65 @1fafeyla
Yaaaa sizin ne zamandır kusura bakmayın guruba yeni dahil oldum aslında kadınlara kulübünde yeni aktif oldum da sayılırAy pintrest'e sardım ben de. Kendime gizli panolar oluşturp beğendiğim fotoları kaydediyorum ben de çekerim ileride diye
Aramıza hoşgeldin canım İsmini ekleyebilirim istersen tabloya Sat ve Bat söylersen.Yaaaa sizin ne zamandır kusura bakmayın guruba yeni dahil oldum aslında kadınlara kulübünde yeni aktif oldum da sayılır
Keseyi gördüm ama karından göremedi 1 hafta sonra tekrar çağırdıBi kaç gündür giremedim gittinmi dr a
İnsAllah gönlünüze göre olur sizinde şu an hormonlar düzeldi tedavisiz devam ediyorsunuz demi benim 26 Haziran 26 temmuzAramıza hoşgeldin canım İsmini ekleyebilirim istersen tabloya Sat ve Bat söylersen.
Ben 2023 Ocak ayında ilk denememe başladım ancak 2022 Haziran ayında doktora gittim hamile kalmak istiyorum dedim. Bana aylarca ilaç kullandırdı hormonlarım çok kötü olduğu için önce onları düzene soktuk.
Yaa siz çok tatlısınız İnsAllahMesela suan sag tarafımda aşırı bi batma var allahım lütfen bebekten olsun gercekten kendimi dinlemiyorum yani bu batıyor sonuçta aklıma gelmiyor şuan oranda batma hisset diye
Maşallah canım maşallah nasılda güzel tamda rüyamdaki gibi saglıkla gelsin annesi inşallahKızlar piknikten geldim
3-4 kupa çay içtim üstelik
Çok şukur rabbime
@melisaa93 melegim can A Afratafrac @Sirius2023 @fnd_50 S simurgggg @Perlitik @destinesiaa Niqu @savascii @beyons @TASUU @trueliving_ @uvercinka65 @1fafeyla
Tesekkür ederim o sizin tatlılıgınız Siz hamile misiniz suanYaa siz çok tatlısınız İnsAllah
Evet hormonlar düzeldi ancak Pcos var bende şayet Duphaston kullanmazsam regl olamıyorum. Mecburen kullanıyorum. Ekliyorum canım, uğurlu gelsinİnsAllah gönlünüze göre olur sizinde şu an hormonlar düzeldi tedavisiz devam ediyorsunuz demi benim 26 Haziran 26 temmuz
Benide yazar msn? Aşılama tedavisine başlıcam şuan adetm o yüzden başlangıcı bu adetimi söylüyorum dimi?Aramıza hoşgeldin canım İsmini ekleyebilirim istersen tabloya Sat ve Bat söylersen.
Ben 2023 Ocak ayında ilk denememe başladım ancak 2022 Haziran ayında doktora gittim hamile kalmak istiyorum dedim. Bana aylarca ilaç kullandırdı hormonlarım çok kötü olduğu için önce onları düzene soktuk.