- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #4.481
Canım pcos bi arkadasım vardı benden sonra bebek düsünmeye basladı hatta derdi ben de sorun var sen daha kolay kalırsın diye bana, suan 20 haftalık hamile olunca hicbir sey engel olmuyor yeterki vakti gelsin buna cok inanıyorum artıkEvet hormonlar düzeldi ancak Pcos var bende şayet Duphaston kullanmazsam regl olamıyorum. Mecburen kullanıyorum. Ekliyorum canım, uğurlu gelsin
Evet canım şimdiki adetin ilk günü Sat ve Beklediğin ne zaman olacak diye düşündüğün gün BatBenide yazar msn? Aşılama tedavisine başlıcam şuan adetm o yüzden başlangıcı bu adetimi söylüyorum dimi?
SAT: 08.07.23 BAT: 04.08.23Evet canım şimdiki adetin ilk günü Sat ve Beklediğin ne zaman olacak diye düşündüğün gün Bat
Kız sen varmışsın zaten tablodaSAT: 08.07.23 BAT: 04.08.23
Ben seni hep afro saç örgülü biriymişsin gibi düşünüyorumAy kızlar bazen hepinizin gerçekte nasıl birileri olduğunuzu çok merak ediyorum. Suratlarınızı filan. Bir tek ben değilim demi
Lütfen yönetim bu mesajımı yanlış anlamasın, hiç bir sosyal medya hesabıma davet falan etmiyorum. Öyle içimden geldi demek.
Benim zihnimde bazılarınız sarışın bazılarınız esmer kimisi uzun boylu falan hattaAy kızlar bazen hepinizin gerçekte nasıl birileri olduğunuzu çok merak ediyorum. Suratlarınızı filan. Bir tek ben değilim demi
Lütfen yönetim bu mesajımı yanlış anlamasın, hiç bir sosyal medya hesabıma davet falan etmiyorum. Öyle içimden geldi demek.
Keşke kaçırmasaydımBendeeeeA Afratafrac hepimizin gerçek isimlerini ve fotoğraflarını paylaştığı gün vardı o gün orada yok muydun
Sende benim zihnimde kumral minyon birisin saçların da kısa gibi geliyorBenim zihnimde bazılarınız sarışın bazılarınız esmer kimisi uzun boylu falan hatta
Ocak ayından bahsedşyorum canım 7 ay olmuşKeşke kaçırmasaydım
Eski mesajlarıma bakıp söylicem sana yine size söylemiştim çünkü burdaSarı akıntısı gelen arkadaşlardan döllenmeden kaç gün sonra ilk gelmeye başladı? Hatırlıyor musunuz? Biraz önce benden geldi de. @Perlitik Seni de etiketlim dedim, gelen bişi var mı senden? Ay bugün nickini bi türlü hatırlayamadığım öğretmen arkadaşımız vardı o tüm gün takip yapıcaktı onda var mı acaba bişi.
Eski mesajlar arasından mesaj bulmak da ayrı zor. Kadınlar kulübü yetkilileri eski mesajlar içinde filreleme-arama yapabilir miyiz lütfen. Böyle bir özellik gelirse süper olur.Eski mesajlarıma bakıp söylicem sana yine size söylemiştim çünkü burda
Tamam teşekkür ederimKız sen varmışsın zaten tablodaYazdırmışsın önceden ismini ve tarihleri bebişim
Kuşum bütün yanlış tahminleri barındıran bi cümle kurmayı nasıl başardınSende benim zihnimde kumral minyon birisin saçların da kısa gibi geliyor
Viiiii ben uzaktan uzaktan okuyodum o zamanlarOcak ayından bahsedşyorum canım 7 ay olmuş
Bugün yetkililere çok seslendin dikkat çekiceksin dur durEski mesajlar arasından mesaj bulmak da ayrı zor. Kadınlar kulübü yetkilileri eski mesajlar içinde filreleme-arama yapabilir miyiz lütfen. Böyle bir özellik gelirse süper olur.
AhahaKuşum bütün yanlış tahminleri barındıran bi cümle kurmayı nasıl başardın
Yani keşke minyon olsaydım boyum 175Ahahatahmin diyince de ben
Yok şu an değilim bakalım nasıl olcakTesekkür ederim o sizin tatlılıgınızSiz hamile misiniz suan
Benim burdan tanışıp reelde görüştüğüm arkadaşlarım varAy kızlar bazen hepinizin gerçekte nasıl birileri olduğunuzu çok merak ediyorum. Suratlarınızı filan. Bir tek ben değilim demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?