- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #4.521
Bence kuruma çizgisi olabilir canımFreely 1 saat sonra baktığımda böyleydi anlamsız dimi?Eki Görüntüle 3270911
Yok devlete ben hiç gitmiyorum zaten aslına kalırsa dün okudum bir doktor demiş hamile kadına kalb atışını erkenden dinlemeye izin vermemiş çocuk için çok zararlı 12 haftada dinletmiş..Sevindim canım özel klinikte duydum bende kalp atışını devlet hastanesi sadece kalp atışı var dedi dinletmedi
Devlette o yüzden dinletmiyorlar zaten zararlı olduğu için. Ben farklı doktorlara sordum ilk zamanlar istemiyoruz dediler. Isı artışı yapılması gerekiyormuş onun duyulması için. Kalp atışı görünüyor zaten ben duyuyayım diye hiç uğraşmadım bebek iyi olsun önemli olan o.Yok devlete ben hiç gitmiyorum zaten aslına kalırsa dün okudum bir doktor demiş hamile kadına kalb atışını erkenden dinlemeye izin vermemiş çocuk için çok zararlı 12 haftada dinletmiş..
Yaa sorma kanımız hızlı akıyormus heralde o zamanlar
6 gün sonra gelmişti canım benden sarı akıntı devam etti düşük yapana kadar da
Yenile kuzum tabi. Benim dündü. Bugün tekrar yapıcamGünaydın kızlar bat 10du dün yemekten sonra test yaptım negatif. Bugün sabah yenilesemmi
Umarım vardır ama bu kuruma çizgisine benziyor kuzum. Tekrar yap istersen sabah idrarıylaFreely 1 saat sonra baktığımda böyleydi anlamsız dimi?Eki Görüntüle 3270911
Senin ne çıkmıştı önceki mesajlara bakamadımYenile kuzum tabi. Benim dündü. Bugün tekrar yapıcam
Evet biraz keskindi kokusuYa valla kafayı yicez biz böyle böyleilk gebeliğinde idrar kokusu mu olmuştu???
Devlette o yüzden dinletmiyorlar zaten zararlı olduğu için. Ben farklı doktorlara sordum ilk zamanlar istemiyoruz dediler. Isı artışı yapılması gerekiyormuş onun duyulması için. Kalp atışı görünüyor zaten ben duyuyayım diye hiç uğraşmadım bebek iyi olsun önemli olan o.
[/QUOT
Kalb atışı yeterki olsun bende sanırım öyle edicem önemli bebek
hayırlısı olsun canım ama regl gelmeyınceye kadar hep umut vardırYaptım ama negatif
maşallah canım kırmızı kırmızı bu bebiş sana sıkıca tutunmuş sağlıkla kucagına alırsın inşallahKızlar piknikten geldim
3-4 kupa çay içtim üstelik
Çok şukur rabbime
melisaa93 @melegim can A Afratafrac @Sirius2023 @fnd_50 @simurgggg Perlitik @destinesiaa Niqu @savascii beyons @TASUU @trueliving_ @uvercinka65 @1fafeyla
Saolasın cnm aminmaşallah canım kırmızı kırmızı bu bebiş sana sıkıca tutunmuş sağlıkla kucagına alırsın inşallah
ay bende kacırmıştım o gunu sabahına msjları gördüm çok üzülmüştüm bu sefer etkilik olursa önceden barı haber edin kızlarAy herkes görmüş birbirini. Çıldırıciğimmmm.
Bana da gösterin
Çok şükür kuzumCanım nasılsın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?