-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #43.021
Malesef ki regli oldum yineKızlar sizlerin arasında regl olan ya da hamile olan var mı kaçırdığım?
@nzlnzl6296 @Pkolu_anneadayi @TOMURCUK_27 @Leyla09 @sensen19 @Reydiya @mucizelerbenibulur @minikkelebek_ @Kahvelim_ @sayal @maaaavi @kova35 M Minnos28 S Sevimli_35
Kızlar yumurtlama üzerinden 14gün geçti.ateş ölçtüm bu sürede.dün ateş 36.5 bugün 36.9 çıktı. Gebelik testleri negatif malesef.Bide 8.ve 9.gününde de ateş 36.5 çıkmıştı acaba o zaman yerleşti mi diye düşünmüştüm ama dün yine 36.5 görünce anlam veremedim..Ateş konusunda tecrübeli çok arkadaş var burda lütfen yardımcı olur musunuz..
Tarihlerimiz seninle yakın canım kaset test yap istersen elinde varsa onda daha kesin sonuç alırsın ben de erkn gebelik testi yapmıştım bu kadar bile çıkmamıştı çizgiKızlarrr bir şey sormak istiyorum? bende 3 ay tarihi geçmiş predictor gebelik testi vardı şu adetin ilk günü yapılan testten. Gece aklıma düştü yapayım dedim 1 dk geçince silik çizgi göründü. Tarihi geçik testlerde negatif çıkar genelde diyorlar internette. O yüzden emin olamadım bugun yumurtlamadan sonra 11 gün. Dün testler negatifti. Adete 3 gün var. Kafam çok karıstı önceki günler yaptığım testler sonradan hep silik oldu. Hamile miyim hiç bilmiyorum ilk kez bunlar başıma geldi asla silik bile çıkmazdı günler sonra bile. Test aşağıda kamerada belli olmadı ama gözle görülüyor rahat bi şekilde pembe. Yarın 12.günüm sabah deneyip artık son kere yoluma bakıcam. Dua edin bir mucize olsun
Valla ben de çok ağlar oldumyaaa duygusalım benimm ❤ çok teşekkür ederim.Sağsalim alalım kucağımza yavrularımızı. Hormonlardan olsa gerek bende duygusallaştım bu aralar . Hem sinirli hem de ağlak oldum normalde pek duygusal biri değildim
Yolk sac varsa boş gebelik değil deniyor. 5. Haftada bebek gözükmez zaten canım. Dr'lar da yolk sacina göre yorum yapıyorlar boş veya değil diyeKızlarrr
Bu boş gebelık muhabbeti 5.haftada belli oluyor mu acaba bazıları kese var ama bebek yok diyorlar 5.haftada falan
Hmm oda yanı 6,7 haftadan sonra belli olur herhaldeYolk sac varsa boş gebelik değil deniyor. 5. Haftada bebek gözükmez zaten canım. Dr'lar da yolk sacina göre yorum yapıyorlar boş veya değil diye
Zaten kanaman olmadığı sürece bekliyorlar 7. Haftaya kadar bebek geç gelişim gösterebilir diye ama genel olarak 6-7. Haftada gözüküyor bebekHmm oda yanı 6,7 haftadan sonra belli olur herhalde
Kaset testte çıkmıyor canım. Kafam karıştı ya regl gelecek ya geç döllenmeTarihlerimiz seninle yakın canım kaset test yap istersen elinde varsa onda daha kesin sonuç alırsın ben de erkn gebelik testi yapmıştım bu kadar bile çıkmamıştı çizgi
Hmm anladım kuzum hayırlısı ile görelim bebişlerimizi kalp atışlarını dinledıniz miiiZaten kanaman olmadığı sürece bekliyorlar 7. Haftaya kadar bebek geç gelişim gösterebilir diye ama genel olarak 6-7. Haftada gözüküyor bebek
Hayır canım henüz randevum gelmedi, haftaya saliydi perşembeye çektim inşallah duyabilirizHmm anladım kuzum hayırlısı ile görelim bebişlerimizi kalp atışlarını dinledıniz miii
Yaa benımde randevum haftaya perşembeHayır canım henüz randevum gelmedi, haftaya saliydi perşembeye çektim inşallah duyabiliriz
Aa canım seni görmek ne güzelA Afratafracbeyons melisaa93
golden-snitch kullanıcı adlarını bu kadar hatırlayabildim. Nasılsınız kızlar? En son aylar önce düşük yapıyorum diyip siteden ayrılmıştım. Elhamdülillah gebeligim saglikla ilerliyor. 16. Haftadayim. Siz nasılsınız, sizleri özledim. Hep destek olmustunuz. Bulantı ve kusmadan olecegimi bile düşündüğüm bir dönem geçirdim, şimdi biraz rahatladim
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallahYaa benımde randevum haftaya perşembe
İnşallah inşallah ikimizde güzel haberlerle gelelim hayırlısı ileHadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah
Maşaallah sağlıkla ilerlesin canım keyfini çıkar, her şey olacağına varır 8 e kadar gitme bile bence kontrole, çok heyecanlı oluyoruz anlıyorum ama biraz büyüsün her şey netlessinAa canım seni görmek ne güzelçok sevindim sağlıkla ilerledigine ben de şu an 6+2'yim hesaplarima göre hep bir diken üstündeyim inşallah çabucak gecer bu stresli zamanlar
Maşallah kuzum çok sevindim. sağlıkla büyüyüp doğsun inşallah.A Afratafracbeyons melisaa93
golden-snitch kullanıcı adlarını bu kadar hatırlayabildim. Nasılsınız kızlar? En son aylar önce düşük yapıyorum diyip siteden ayrılmıştım. Elhamdülillah gebeligim saglikla ilerliyor. 16. Haftadayim. Siz nasılsınız, sizleri özledim. Hep destek olmustunuz. Bulantı ve kusmadan olecegimi bile düşündüğüm bir dönem geçirdim, şimdi biraz rahatladim