- 1 Nisan 2022
- 12.544
- 15.411
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #42.961
Tabi çok yalnış yaptın 5 haftadan yatıyorum dün ilk defa doktordan çıkınca azcık gezdim dışarda.İn şa Allah duyarsın canımO hatayı yaptım kuzum lekelenmelerim geçer geçmez işe yapıştım hep tekrarladı bir daha aynı hatayı yapmak istemiyorum eşimde evde kafam rahat cuma günü bebegimi ve kalp atışını duyarım inşallah
Hislerin doğru çıkmış desene kuzum sağlıkla gelsin fındıkBu gün 15 oldum çok şükürBulantılarım geçti çok şükür ara sıra olan bulantıları hesapa katmıyorum o normal zaten bana göre.Oğluşum olucak Ay senin doğumunada az kaldı ya
Yaaa öylemi benimki tutar ya kendinicanım benim eşim çok heyecanlı ve panik yapar daha kan vermedim sonucta ikimizide strese sokar bide dili durmaz şimdi heyecandan hemen kaynanagile söyler onlar hep soruyor cünkü mecbur duruyor perşem be kan verip bi sürpriz yaparım
Ay Amin canım sağ salim kavuş bebeğineHislerin doğru çıkmış desene kuzum sağlıkla gelsin fındıkAz dahs geçsin epey rahatlarsın
Evet kuzucum nasipse max 3 hafta içinde kavuşacağız bizde sağlıkla, amin
olsun canım bebişin sağlıklı olsunda bunlar sadece anı olarak kalıyor bizimki bi yıldır bu anı bekliyor biraz daha beklesin çünkü dilini tutacagını sanmıyorumYaaa öylemi benimki tutar ya kendiniAyy ne güzel ben çok dedim hamile kalmadan önce bunu yapıcam şunu yapıcam ama hiçbir şeyde yapmadın hep heyacandan test sonuçları beklerken hepsini boş verdim
Amin kuzumAy Amin canım sağ salim kavuş bebeğineEvet şimdi azcık kasık ağrıları başlamış bebiş büyüdüğü için zamanla rahatlarım.Evet tam rüyamda gördüğüm gibi oldu
Amin.Cinsiyetin partisi bile yapmadım heyacandan şimdi diyorum karnım büyüsün bir resim çektiririz en azından balonlaolsun canım bebişin sağlıklı olsunda bunlar sadece anı olarak kalıyor bizimki bi yıldır bu anı bekliyor biraz daha beklesin çünkü dilini tutacagını sanmıyorum
çok sevindim canım güzel haberlerini alırız inşaallah bizede moral olurMax 3 hafta var kuzum doktor kontrollerine ve gidişata göre belli olur artıkSon zamanlar zorluyor artık ama çok şükür tabiki de iyiyim, iyiyiz
Zaten çok bekliyorum ya doktor dedi göbekte rahatsızlık hiss etsen demek çocuktan yavaştan başlıcan hiss etmeye dediAmin kuzum3-5 haftaya haraketleriyle gümbür gümbür gelir oğluş bide sen o zaman gör
Aşkım bazen bazı kişilerde oluyor biliyorsun aslında ama insanın başına gelince korkuyor haklısın , kanamanın çoğunu atmışsın okuduğum kadarıyla kalanda buyuk bı alan değil oda kaybolur gider inşallahyaparmıyım hiç iş güçle işim olmaz eşimle kızlarım hallediyor her şeyi çok şükür kuzum. Ama öyle bir kanamam oldu ki canım gitti
Dedim kese görecegim aklıma bile gelmedi bildigin kırmızı bir ped dolusu hemen hemen çok kötü inşallah hiç kimse yaşamaz böyle bir durum
16 17 gibi hissedebilirsin ama anlamayabilirsin belki ilk başta çok minik başlıyorZaten çok bekliyorum ya doktor dedi göbekte rahatsızlık hiss etsen demek çocuktan yavaştan başlıcan hiss etmeye dedi
Amin kuzum sağlıcaklaçok sevindim canım güzel haberlerini alırız inşaallah bizede moral olur
çektir canım hatıra kalsın içinde hiç bişey bırakma bende nedense şimdiden oğlum olacak gibi hissediyorum ama sağlıklı olsunda sadece öyle hissettim bilmiyorumAmin.Cinsiyetin partisi bile yapmadım heyacandan şimdi diyorum karnım büyüsün bir resim çektiririz en azından balonlaBizdede 2.5 sene oldu bekle bekle gelince de unuttuk her şeyi
Evet öyle diyorlar ilk çocukta anlamıyorsun belkide bende anlamam hatda16 17 gibi hissedebilirsin ama anlamayabilirsin belki ilk başta çok minik başlıyorkayar gibi gıdıklanır gibi hatta içinde karınca yürüyormuş gibi bir his diyim
Ben hamile kalınca kız hiss etdim ama sonra iki defa rüyamı görünce kesin dedim erkek ama hiçbir önemi yok benim için kesinlikle hatda deyim güzel giyimler kız için daha çokçektir canım hatıra kalsın içinde hiç bişey bırakma bende nedense şimdiden oğlum olacak gibi hissediyorum ama sağlıklı olsunda sadece öyle hissettim bilmiyorum
Minyonsun biraz sen hatırladığım kadarıyla hemen çıkmaz belki hele ilk gebeliklerde benim oğlumda 25 hafta gibi anca a evet bebiş karnı diyebilirdim yaniEvet öyle diyorlar ilk çocukta anlamıyorsun belkide bende anlamam hatdabekliyorum bende çok sabırsızlıkla ultrasonda görünce inanmiyorumki baya benim karnımda çünkü karnım şimdi küçük
Canım seni ümitlendirmek istemem ama ben 9 gün bu kadar silik çizgi ile öğrendim varsa sabah tekrar yap canımKızlarrr bir şey sormak istiyorum? bende 3 ay tarihi geçmiş predictor gebelik testi vardı şu adetin ilk günü yapılan testten. Gece aklıma düştü yapayım dedim 1 dk geçince silik çizgi göründü. Tarihi geçik testlerde negatif çıkar genelde diyorlar internette. O yüzden emin olamadım bugun yumurtlamadan sonra 11 gün. Dün testler negatifti. Adete 3 gün var. Kafam çok karıstı önceki günler yaptığım testler sonradan hep silik oldu. Hamile miyim hiç bilmiyorum ilk kez bunlar başıma geldi asla silik bile çıkmazdı günler sonra bile. Test aşağıda kamerada belli olmadı ama gözle görülüyor rahat bi şekilde pembe. Yarın 12.günüm sabah deneyip artık son kere yoluma bakıcam. Dua edin bir mucize olsun
Boyum 1.69 benim ama kendim kilolu diğilim.Dün dedim doktoruma karnım hiç bu kadar büyümemiş bana dedi gayet normal dedi ilk haftalarda büyük karın kesin istemiyoruz dedi..o zaman bende rahatladımMinyonsun biraz sen hatırladığım kadarıyla hemen çıkmaz belki hele ilk gebeliklerde benim oğlumda 25 hafta gibi anca a evet bebiş karnı diyebilirdim yaniKarnın küçükmüş büyükmüş takılma hiç sakın Güçlendimi anlarsın o zaman hamilelik daha tatlı bir boyuta ulaşıyor