- 13 Aralık 2022
- 7.757
- 7.388
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #42.521
Yumoşlarım hazır teyzesi bu akşam inşallah bebiş gelecek yerineOkuyorum sizleri kimler hamiş kimler yumurtlamis diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumoşlarım hazır teyzesi bu akşam inşallah bebiş gelecek yerineOkuyorum sizleri kimler hamiş kimler yumurtlamis diye
Yazılanı anlamak daha kolay kadın turbo hızda konuşuyor mümkün değil anlamakTürkçesi bozuk olan beni anladıysan sen meloşum herkesi anlarsın yazdıklarımdan illa biri yanlış oluyo
Ay o belirtilerinize ben de çok mutlu oluyorum ne güzel hissediyorsunuz kuzumHoşuma gidiyo valla orda olduğunu hissediyorum belirti olunca darısı burdaki tüm kızlarıma olsun inşallah
Diğer topike geçmeyi düşünmüyorum ben açıkçası burası olmazsa geçmem heralde baştan uyuz oldumHerkeşler kalırsa kalırız tabi ama sonra sen ben iki kişi kalmayalım
Hahah doğrudur ya bak ben sana dedim topiki aç diye gitti başka ellere topikYazılanı anlamak daha kolay kadın turbo hızda konuşuyor mümkün değil anlamak
Bezleri sıkıp sıkıp değiştiriyorum ya biraz geç değiştiriyorsam yada 5-10 dk ilgilenmediysem sen beni artık sevmiyorsun diyo. Sabır gösteriyorum iç çekiyorum bıktın benden diyoÇok geçmiş olsun ilaçlarını ver duşa girsin ılık tabi girerse bide reddediyorlar ılık duşusakin ol
Edoooş çok tatlısın he ben niye egeli gibi konuşmuşum acaba has be has antepli olarakOlabilir kibi gelivereyo bana da gülüm, öyle ediverem olmazsa, kalıverem bana da başka yere kitmek zor gelivereyo emme herkeşler giderse mecbur gidivecezz Zumruduanka96
Ohooo senınki hepten betermiş iyi sabrediyonBezleri sıkıp sıkıp değiştiriyorum ya biraz geç değiştiriyorsam yada 5-10 dk ilgilenmediysem sen beni artık sevmiyorsun diyo. Sabır gösteriyorum iç çekiyorum bıktın benden diyo
Amin amin kuzum ümitliyim Allah boş çıkarmasın inşallah. Umarım yarın bebeğime kavuşuyorumduredahandro kuzum inşallah pozitifle dön inşallah tutar Rabbim yardımcın olsun
Bu da aynı evin en küçüğü hep ilgilenmişler aynısını benden bekliyorBenim kocamda öyle. Çok nazlı. Anası başı ağrısa doktora götürdüğü için hasta olduğu zaman onla ilgilenim ister hep. Çok geçmiş olsun kuzum
Hadi bakalm Allah muvaffak etsinYumoşlarım hazır teyzesi bu akşam inşallah bebiş gelecek yerine
Aynen güç kuvvet versin AllahımHadi bakalm Allah muvaffak etsin
Çok teşekkür ederim canım, bana kendimi özel hissettirdin. Haklısın, eskisi kadar aktif değilim. Bu hafta okul başladı. Bana ağır geldi. Çok halsizim kendimi bitkin hissediyorum. Okuyorum sürekli ama çok geç kalıyorum. Muhabbet bitmiş oluyor ben okuyana kadar. Yeni tempoma alışmam biraz zaman alacak galiba. Sen nasılsın iyi misinKızlar nasılsınız
Eskisi gb hiç kimse yok buralarda gözlerim arıyor sizleriiii
melisaa93 @Merve3553 O ozgeeeee1 IADK @fnd50 @tweeetyyy edahandro @Belisimm
Kız ben düzgün okumuyorum bile topic açıp nasıl sahip çıkacaktımHahah doğrudur ya bak ben sana dedim topiki aç diye gitti başka ellere topik
Olsun önemli olan hepimizi bi arada tutmandıKız ben düzgün okumuyorum bile topic açıp nasıl sahip çıkacaktım
Yaa o senin tatlılığın ve güzelliğin Hakketen içinden bir an egeli çıkmış, ben de devamını getirmişimEdoooş çok tatlısın he ben niye egeli gibi konuşmuşum acaba has be has antepli olarak
Aynı ben bu bak. Ben de takip edemem diye açmak istemiyorum. Zumruduanka96 asıl sana yakışııyordu açmak da açmadın kuzumKız ben düzgün okumuyorum bile topic açıp nasıl sahip çıkacaktım
Bu konuda sana katılıyorum. Bencede sen harika yönetirdin Zumruduanka96Aynı ben bu bak. Ben de takip edemem diye açmak istemiyorum. Zumruduanka96 asıl sana yakışııyordu açmak da açmadın kuzum
Bu haftalar hep böyle demek ki kuzum. Kasık ağrısı zaman zaman beni korkutsa da iyi düşünüyorum bol bol dinleniyorumBizim belirtilerimiz aynı senle canım. Ani hareketlerde inanılmaz ağrıyor kasık bölgem. Bel ağrım var ara ara hafifleyip tekrar başlıyor, göğüs yanlarım acıyor,halsizlik ve uyku hali var
Ben telden giriyorum onun için tablo nasıl yapılıyo onu bilmiyorum kiAynı ben bu bak. Ben de takip edemem diye açmak istemiyorum. Zumruduanka96 asıl sana yakışııyordu açmak da açmadın kuzum