- 13 Aralık 2022
- 7.757
- 7.384
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #42.541
Of geçti artık açtılar bunalımdayım şuanBu konuda sana katılıyorum. Bencede sen harika yönetirdin Zumruduanka96
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of geçti artık açtılar bunalımdayım şuanBu konuda sana katılıyorum. Bencede sen harika yönetirdin Zumruduanka96
Yaa çok geçmiş olsun bebişimEşim hasta bebeğim sirkeli suda bezleri ıslatıp ateşini düşürmeye çalışıyorum şimdi bşraz daha iyi çok şükür Sanki kocaman adama değilde 5 yaşında bebeye bakıyorum öyle bir naz niyaz
Bak IADK da aynı fikirde. Kız ben de telden giriyorum. Üç saniyede öğrendim bugün tablo nasıl yapılıyor.Ben telden giriyorum onun için tablo nasıl yapılıyo onu bilmiyorum ki
Zumruduanka96 | Holllanda |
edahandro | Türkiye |
Yaaa inşAllahh canımın içiAmin kuzum inşallah haber ederim rabbim 10 gün sonra seninde pozitif haberini göstermeyi nasip etsin inşallah
Tüh ya keşke önceden sorsaymışımBak IADK da aynı fikirde. Kız ben de telden giriyorum. Üç saniyede öğrendim bugün tablo nasıl yapılıyor.
Zumruduanka96 Holllanda edahandro Türkiye
Sen de hissedeceksin çok az kaldı azıcık sabır yarın aşılaman varmış inşallah her şey yolunda gider de tutunur bebişinAy o belirtilerinize ben de çok mutlu oluyorum ne güzel hissediyorsunuz kuzum
Girme bunalıma kuşum. Aaa yazmayı unuttum ben dün rüyamda seni gördüm. Koca bir demlik çay demliyorsun. Hayatımda gördüğüm en büyük çaydanlık olabilir bu kadar çayı kim içecek diyorum sana herhalde topikteki tüm arkadaşlara demledimOf geçti artık açtılar bunalımdayım şuan
Amin amin kuzum inşallah ben de yarın hamişler kervanına katılırım Allah tüm bebiş bekleyenlerin ellerinden tutsunSen de hissedeceksin çok az kaldı azıcık sabır yarın aşılaman varmış inşallah her şey yolunda gider de tutunur bebişin
Hepimiz inşAllahh canım benimmm aminnnnAmin kuzum sağolasın
Senin de hayırlı sonuçlarını alacağız canım inanıyorum inşallah çok beklemeden kavuşacaksın yavrunla
Ayy özlemişim burayı beeYaa o senin tatlılığın ve güzelliğin Hakketen içinden bir an egeli çıkmış, ben de devamını getirmişim
Canımm geçmiş olsun bikaç gün önce eşimde ateşlendi gece, tabiiki de duşa girmek istemedi kıyafetlerini hafiflettim. Duru suyla bezi ıslatıp alnına koydum.ekstra pamuk ıslatıp koltuk altlarına da koydum çok iyi geldi. ateşi düşene kadar ara ara yeniledim,pencereyi de açtım, Sebebini hatırlamıyorum şuan ama sirkeli su iyi değilmiş diye duymuştum canım nette vardır açıklama. Hemen toparlanır da sen de rahat edersin inşallahEşim hasta bebeğim sirkeli suda bezleri ıslatıp ateşini düşürmeye çalışıyorum şimdi bşraz daha iyi çok şükür Sanki kocaman adama değilde 5 yaşında bebeye bakıyorum öyle bir naz niyaz
Yaa bak bu bi işaretmiiiiiGirme bunalıma kuşum. Aaa yazmayı unuttum ben dün rüyamda seni gördüm. Koca bir demlik çay demliyorsun. Hayatımda gördüğüm en büyük çaydanlık olabilir bu kadar çayı kim içecek diyorum sana herhalde topikteki tüm arkadaşlara demledim
Kimsenin sesi çıkmayınca bir el atıveremde yokluyim herkeşii dedim gariBen hep buradayım sen gözükmüyorsun bayadır
İnşallah bacımYaa bak bu bi işaretmiiiii
Rakip topik açayım mıİnşallah bacım
Aç kız arkandayımRakip topik açayım mı
Ya evet dün çatladı bakalım nasipBen hep buralardayım da okuyorum galiba sadece sen nasılsın canım çatlattın mı yumoşu
Onlara ayıp derken ben yapcam ayıbıAç kız arkandayım
Zaten o topik çok belirsiz olmuş sonu bile yokRakip topik açayım mı
Aç aç aç açRakip topik açayım mı