- Konu Sahibi Afratafrac
- #42.481
Hala aynı kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı genel olarak ağrılar çok halsizleşmeye başladım ekstra olarak, hemen uykum geliyorBaşlayalım bakalım. Senin hamilelik nasıl gidiyor? Belirtiler çoğaldı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala aynı kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı genel olarak ağrılar çok halsizleşmeye başladım ekstra olarak, hemen uykum geliyorBaşlayalım bakalım. Senin hamilelik nasıl gidiyor? Belirtiler çoğaldı mı?
Canımmmm ben çok sohbetlere dahil olamıyorum kafam kalkmıyor maalesef ama özelden istediğin zaman isteyen herkes yazabilir
Allah yardımcın olsun canım benimCanımmmm ben çok sohbetlere dahil olamıyorum kafam kalkmıyor maalesef ama özelden istediğin zaman isteyen herkes yazabilir
İyim kuzum unutma kız beniZumruduanka96 bak seni etiketlemeyi unuttum değiştirdin adını bi anda gitti aklımdan
Burdayım kuzum da pek aktif olamıyorum. Ben de yazılanları baştan sona okuyamamaya başladım. Etiketlenince görüyorum. Yarın aşılama olacağım onu bekliyorum heyecanla. Sen nasılsın kuzum? Değerlendirebildiniz mi?
Burayı boş bırakmayan bir sen iki @edahandroİyim kuzum unutma kız beni
Ay sinirdim arkadaşlar Eylül ayı topiğimiz burası bizim tabikide kimse kimseye karışamaz ama bu topik bi bitseydi keşke oraya öyle geçseydik zaten açan kişi burda Eylül topiği olduğunu bilmiyordu heralde yada biliyordu ay bilmiyorum ben buraya çok alışmışım yeni topike hazırmıyım bilmiyorum burası çok güzel bi topik oldu herkes aile gibi yaklaştı birbirine sadece hamilelik değil biz burda her türlü derdimizi sevincimizi üzüntümüzü paylaştık kimi zaman tartıştık 5 10 dakka içinde birbirimiz bildiğimiz için hiç bişey olmamış gibi davranabildik nazımız geçtiği için sadece burda Eylül ayı için bir topikimizi varken henüz Eylül ayı bitmemişken bir başkasının tekrar Eylül ayını içine alarak topik açması dokundu bana
Bebişkolar bu ay bitince bu topic komple kapanıyor mu ben anlamadım orayı artık buraya msj atmak yasaklanıyor mu yani? Gitmeyiverin yeni topiğe hepimiz burda konuşmaya devam edelim ben de burayı çok seviyorum cidden mesele listeye isim yazdırmaksa yazdırmayıverin gariSeni ıssırmak istedim şuan yaa sen nasıl romantiksin nasıl sadıksın öyle sevdiğine burdayız kuzum burdayızzz. Henüz ben gitmiyorum bi yere. Adetim gelirse öyle kayarım belki eee bizden biri açmayınca bu müstehak bize tabi bi yandanda
Amin kuzum inşallah haber ederim rabbim 10 gün sonra seninde pozitif haberini göstermeyi nasip etsin inşallahAllah yardımcın olsun canım benim
Zamanla geçer inşAllahh sağlıklı sıhhatli olunda
Rabbim yarın hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşAllahh
Valla sorma o kadar modum düştüki o topiği görünce hayır bıde Eylül ayınıda almışlar sanki burda yokBebişkolar bu ay bitince bu topic komple kapanıyor mu ben anlamadım orayı artık buraya msj atmak yasaklanıyor mu yani? Gitmeyiverin yeni topiğe hepimiz burda konuşmaya devam edelim ben de burayı çok seviyorum cidden mesele listeye isim yazdırmaksa yazdırmayıverin gari
Hamilelik vücudunu ele geçirmeye başlamış Koyver gitsin müsait olan her yerde uyuHala aynı kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı genel olarak ağrılar çok halsizleşmeye başladım ekstra olarak, hemen uykum geliyor
Yaaa en hayırlı şekilde bebiş haberini alırız inşAllahhhhh sağlıkla sıhhatleBurdayım kuzum da pek aktif olamıyorum. Ben de yazılanları baştan sona okuyamamaya başladım. Etiketlenince görüyorum. Yarın aşılama olacağım onu bekliyorum heyecanla. Sen nasılsın kuzum? Değerlendirebildiniz mi?
Eferim unutmaBurayı boş bırakmayan bir sen iki @edahandro
Unutur muyum hiç
Eşim hasta bebeğim sirkeli suda bezleri ıslatıp ateşini düşürmeye çalışıyorum şimdi bşraz daha iyi çok şükür Sanki kocaman adama değilde 5 yaşında bebeye bakıyorum öyle bir naz niyaz
Ayy inşallah hayırlı olur güzel haberi alırsınBurdayım kuzum da pek aktif olamıyorum. Ben de yazılanları baştan sona okuyamamaya başladım. Etiketlenince görüyorum. Yarın aşılama olacağım onu bekliyorum heyecanla. Sen nasılsın kuzum? Değerlendirebildiniz mi?
Olabilir kibi gelivereyo bana da gülüm, öyle ediverem olmazsa, kalıverem bana da başka yere kitmek zor gelivereyo emme herkeşler giderse mecbur gidivecezz Zumruduanka96Bebişkolar bu ay bitince bu topic komple kapanıyor mu ben anlamadım orayı artık buraya msj atmak yasaklanıyor mu yani? Gitmeyiverin yeni topiğe hepimiz burda konuşmaya devam edelim ben de burayı çok seviyorum cidden mesele listeye isim yazdırmaksa yazdırmayıverin gari
Aman bebek gibi oluyolar hastalanınca zaten yaEşim hasta bebeğim sirkeli suda bezleri ıslatıp ateşini düşürmeye çalışıyorum şimdi bşraz daha iyi çok şükür Sanki kocaman adama değilde 5 yaşında bebeye bakıyorum öyle bir naz niyaz
Yaa dualarım seninle bebeğim İnşAllah en hayırlı en güzel şekilde pozitif sonuç alırsınBurdayım kuzum da pek aktif olamıyorum. Ben de yazılanları baştan sona okuyamamaya başladım. Etiketlenince görüyorum. Yarın aşılama olacağım onu bekliyorum heyecanla. Sen nasılsın kuzum? Değerlendirebildiniz mi?
Gitcez mi gitmeyelim ya valla burdan konuşsak bolca Allah AllahOlabilir kibi gelivereyo bana da gülüm, öyle ediverem olmazsa, kalıverem bana da başka yere kitmek zor gelivereyo emme herkeşler giderse mecbur gidivecezz Zumruduanka96