- 20 Ağustos 2022
- 4.083
- 3.411
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #42.341
Hayır canım mümkün değil dişten çok çektim 20 haftaya kadar elletme zaten riskli oluyorGünaydın kızlar , bugün sağ alttaki yarısı gömük 20’lik dişim fena sızlıyor … Eğer bu ay gebelik olursa diş tedavi ya da çekimi mümkün olur mu bilgisi deneyimi olan var mı ?
Bu bi belirti olabilir mi peki .. bata henüz 10 gün kadar var .. yıllardır orada çürük çürük yatan ağrımayan dişim sızlamaya başladı sürpriz yumurta gibiHayır canım mümkün değil dişten çok çektim 20 haftaya kadar elletme zaten riskli oluyor
Kalçanın altına yastık koy kalçan biraz yukarda olacak enişte bey belki az bişey zorlanabilir kollarına yük binecek diye ama derin bi ilişki olacak spermler direkt en dibe gitcekHedefi 12 den vurmamız lazım
Yaa döndüğünde gebelik haberi verse ne güzel olurHeee 3 gün ben hiç bilmiyorum bu ceza süresini
Sen de haklısın canım o açıdan yalnız olmak en güzelii. İlk 2 3 gün yardım eden varsa yeterli,İlk iki üç gün yardımcı oluyorlar sonra herkesin işi oluyor canım bende istemiyorum kalabalık sevmiyorum zaten
Olabilir evet diş ağrısı duymuştum daha önce inşallah bebiştirBu bi belirti olabilir mi peki .. bata henüz 10 gün kadar var .. yıllardır orada çürük çürük yatan ağrımayan dişim sızlamaya başladı sürpriz yumurta gibi
Ben bugünden başlıyım canım son 2 ovulasyon testim kaldı elimdePik değil kuzum akşam 7 8 gibi yap o zaman tekrar at bakalım strip test daha koyu olmadı gerekiyor kontrolden akşama pik gibi ama emin ol sen yine de
Öyle yapayım kuzum zorlansın zorlansın zaten bı takvıye kullandığı yok burda bari bi işe yarasınKalçanın altına yastık koy kalçan biraz yukarda olacak enişte bey belki az bişey zorlanabilir kollarına yük binecek diye ama derin bi ilişki olacak spermler direkt en dibe gitceksonra zaten biliyosun hemen kalkmazsın en az yarım saat dik ayaklarını yukarı kalçan yukarda kalsın
Aynen öyle kuzum ama neden ceza almış napmışda ceza almış 1 gün gıremedım kaçırmışım yaYaa döndüğünde gebelik haberi verse ne güzel olur
Evet başla bugünden 3 gün full değerlendir kuzumBen bugünden başlıyım canım son 2 ovulasyon testim kaldı elimde
Ben 4-5günnyapayım garantiye alayım işimi.Evet başla bugünden 3 gün full değerlendir kuzum
Sen napıyosun kuzum değerlendirmelere başladın mıBencedebakalım vurdum mu
Başladım dün çatladı gösteriyor ateş yarında yüksek ateş çıkarsa çizgi çekicekSen napıyosun kuzum değerlendirmelere başladın mı
Ben ateşten hiç anlamıyorum yaaaBaşladım dün çatladı gösteriyor ateş yarında yüksek ateş çıkarsa çizgi çekicek
İnofolic kullancam bu ay çok övdüler kuzuYumurtlamadan sonra kaçıncı günse ona dpo deniyor canım. İnsallah isteğimiz olur. En önemlisi bebek düşünemek beklememek kafanın rahat olması ben bu aydan sonra öyle yapıcam
Düşüş var ya hani(16.gün)o yumurtlama demek, sonra birden yükselmiş(17.gün) ya oda çatladığını gösteriyorBen ateşten hiç anlamıyorum yaaa
İnıfolic ne için kullanılıyor canım ?İnofolic kullancam bu ay çok övdüler kuzu
O zaman çoookkk iyi bizim zamanlar yakın olucakDüşüş var ya hani(16.gün)o yumurtlama demek, sonra birden yükselmiş(17.gün) ya oda çatladığını gösteriyor
Yumurtama için ek vitamin takviyesi canım ben bu ay kullanıyorumİnıfolic ne için kullanılıyor canım ?
Evet 1,2 gün olucak aramızdaO zaman çoookkk iyi bizim zamanlar yakın olucak