- 25 Eylül 2022
- 9.241
- 13.377
- 36
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #42.321
Bu ne derece koyulaşıyor bilmiyorum ama pik gibi canım gelsin bebiş inşallahDeğilmi canım
Bende çok bilmiyorum ama bakınca direk ikisi aynı ben bugünden başlıyorum değerlendirmelere ayyy Allahım nolur o ay bu ay olsunnnBu ne derece koyulaşıyor bilmiyorum ama pik gibi canım gelsin bebiş inşallah
Tam pik değil ama bugün olurTamamdırrr
sonunda gördüm pik ya.
Hepimiz güzel güzel haberler alalım inşallah bu ay kuzum benimBelki yumurtalar cifter cifter büyür kuzum bu ay.. insallah gönlüne gore olur hayirli haberi alirsin ay bitmeden
Bilmiyorum ki profilin de tek ayak cezası yazıyordu ordan gördümAaaa neden almış ceza
Vallaha daha ne olsun ben başlıyorum artık çalışmalara aaaa kaç gündür heyecanla bekliyorumTam pik değil ama bugün olur
Tek ayak cezası ne oluyormuş birinci sınıfta verirlerdi teknayak cezasını bizeBilmiyorum ki profilin de tek ayak cezası yazıyordu ordan gördüm
Başla Zaten baya koyulaşmışVallaha daha ne olsun ben başlıyorum artık çalışmalara aaaa kaç gündür heyecanla bekliyorum
3 gün ban yedi işteTek ayak cezası ne oluyormuş birinci sınıfta verirlerdi teknayak cezasını bize
Pike çok yakın ama hala pik değilDeğilmi canım
Yumurtlamadan sonra kaçıncı günse ona dpo deniyor canım. İnsallah isteğimiz olur. En önemlisi bebek düşünemek beklememek kafanın rahat olması ben bu aydan sonra öyle yapıcamDpo ne kuzu yumurtlamadan sonra 9. Gün idrar testi yaptım yok benimde sadece bel agrım var başkada bi belirti yok
Hedefi 12 den vurmamız lazımBaşla Zaten baya koyulaşmışvurduğunuz gol olsun
Ayy inşallah yaaErken verdin bence bebek yerleşmeden ateşin sonradan ardışık gitmeye başlamış ben bu tablolarda genelde hamilelik gördüm inşallah sende hamilesindir kuzum
O zaman 18-19 gün gibi oluyor benim de 14 değil 13 sürüyor meselaCanım değişkenlik gösteriyor sanırım. Geçen ay da hemen hemen böyle olmuştu ama 2 gün pik görmüştüm ve beklenen adet tarihinde regl oldum. Bu ayı Tarih vererek açıklayayım istersenSAT:22 Ağustos, adetimin son günü 27 Ağustos. Erken yumurtladığımı bildiğim için regl bitmeden ovulasyona başladım. 29 Ağustos pik, 30 Ağustos çatlama. BAT: 17 Eylül. Bence herkes 14 gün sonra regl olmuyor. Hatta dün de konuştuk burada birkaç arkadaş daha benim gibi.
Heee 3 gün ben hiç bilmiyorum bu ceza süresini3 gün ban yedi işte
Anladım canım benimPike çok yakın ama hala pik değil
Ama üyelik iptali de diyorHeee 3 gün ben hiç bilmiyorum bu ceza süresini
Pik değil kuzum akşam 7 8 gibi yap o zaman tekrar at bakalım strip test daha koyu olmadı gerekiyor kontrolden akşama pik gibi ama emin ol sen yine de