- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.393
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
- #42.361
Hıhıhı çok sevindimmmmEvet 1,2 gün olucak aramızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hıhıhı çok sevindimmmmEvet 1,2 gün olucak aramızda
Yok sanmıyorum aynısını bende yaşadım vücut şoka uğruyo bence napacağını sapıtıyoBenim yumurta adet biter bitmez mi çatladı nedir? Daha dur değerlendirmelere başlamadık yaa Dün akşam adetim bitti. Bu sabah uyandıktan sonra kasık karın ağrısı başladı, demin de günlerdir donan beni birden sıcak basmaya başladı. Mümkün müdür? Bu kadar erken olmasaydı ya.
Bende merak ettim inşallah bize ulaşırAynen öyle kuzum ama neden ceza almış napmışda ceza almış 1 gün gıremedım kaçırmışım ya
Hahaha baktın belki kendi ister sonraki günÖyle yapayım kuzum zorlansın zorlansın zaten bı takvıye kullandığı yok burda bari bi işe yarasın
İnşallah bakalım yaBende merak ettim inşallah bize ulaşır
Belkide çocuk olsun onu yanıma yanaştırmıcam zatenHahaha baktın belki kendi ister sonraki gün
Canım en son reglimden 1 gün sonra adet ağrısı gibi ağrı yaşamıştım. Burda sorduğumda yumurtan gelişiyor olabilir demişti Afra'm . Zaten 6 7 gün sonra pik görmüştüm .haklı çıkmıştı. belki sende de öyledir .Benim yumurta adet biter bitmez mi çatladı nedir? Daha dur değerlendirmelere başlamadık yaa Dün akşam adetim bitti. Bu sabah uyandıktan sonra kasık karın ağrısı başladı, demin de günlerdir donan beni birden sıcak basmaya başladı. Mümkün müdür? Bu kadar erken olmasaydı ya.
Bugünlerin acısı çıkacak diyosunBelkide çocuk olsun onu yanıma yanaştırmıcam zaten
Fazlasıyla ben onca şey yaparken o hiç bişey yapmıyosa acısını sonradan çekecekBugünlerin acısı çıkacak diyosun
İyi bari inşallah öyledir. Adam gibi doğru düzgün bir vakitte yumurtlama olsunYok sanmıyorum aynısını bende yaşadım vücut şoka uğruyo bence napacağını sapıtıyo
Olur olur sen bu ay hangi takviyeleri kullanıyorsun kuzumİyi bari inşallah öyledir. Adam gibi doğru düzgün bir vakitte yumurtlama olsun
Sıcak da bastı ama belki yumurta gelişmeye başlayınca vücut heyecan yapmıştırCanım en son reglimden 1 gün sonra adet ağrısı gibi ağrı yaşamıştım. Burda sorduğumda yumurtan gelişiyor olabilir demişti Afra'm . Zaten 6 7 gün sonra pik görmüştüm .haklı çıkmıştı. belki sende de öyledir .
Bu ay çörekotu kürü devam. Başka da bişey yok. Hatta geçen ay o kadar güzel beslendim, yumurtalar gelişsin diye de bacakları vücudu çalıştırdım yine de olmadı diye sinir oldum saldım bu ay. Kendime geleyim önümüzdeki ay çakşır suyu alıcaz bakalım. Bi de eşim bu ay öğütülmüş çörekotlu kürden yiyor. Geçen ay yedirememiştim. Bunu da bayılarak yemiyor ama en azından yiyorOlur olur sen bu ay hangi takviyeleri kullanıyorsun kuzum
Oh hiç yoktan yiyiyo canım birdahaki ay çaşkır suyuna gerek kalmaz inşallahhhhBu ay çörekotu kürü devam. Başka da bişey yok. Hatta geçen ay o kadar güzel beslendim, yumurtalar gelişsin diye de bacakları vücudu çalıştırdım yine de olmadı diye sinir oldum saldım bu ay. Kendime geleyim önümüzdeki ay çakşır suyu alıcaz bakalım. Bi de eşim bu ay öğütülmüş çörekotlu kürden yiyor. Geçen ay yedirememiştim. Bunu da bayılarak yemiyor ama en azından yiyor
İnşallah canım. Artık ne zaman olursa bakalım.Oh hiç yoktan yiyiyo canım birdahaki ay çaşkır suyuna gerek kalmaz inşallahhhh
Ya ben de gördümm yazdığı mesajlara baktım hatta cezalık bir şey göremedim neden ceza almış acabaAaaaa maaavi nereye gitti kızlar bilen varmı cezamı almış
Yokkk bugün ovulasyon böyleİnşallah canım. Artık ne zaman olursa bakalım.
Senin yumurtlama geçti galiba di mi? Benden erkendin sanki.
Vallahi bi bilsem meraktan çatladım ama neredeki mesajlarına baktın sen kuzumYa ben de gördümm yazdığı mesajlara baktım hatta cezalık bir şey göremedim neden ceza almış acaba
Yavrum sen artık çok düzenli bir şekilde ovülasyon testi mi yapmaya başlasan?Benim yumurta adet biter bitmez mi çatladı nedir? Daha dur değerlendirmelere başlamadık yaa Dün akşam adetim bitti. Bu sabah uyandıktan sonra kasık karın ağrısı başladı, demin de günlerdir donan beni birden sıcak basmaya başladı. Mümkün müdür? Bu kadar erken olmasaydı ya.