- 31 Ağustos 2012
- 21.811
- 35.101
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #41.981
Anladım canim.Kuzum ben bu programı çok anlayamıyorum ben ya ff App kesin ve net oluyor bana göre. Bazen ateş yavaş yavaş yükselir bazen birden yükselir bunu yumurtanın tam çatlayıp çatlamalarına bağlayabilir miyiz bilemiyorum. Ama lh hormonu düştükçe progestan hormonu da arttıkça ateş artıyor
Ben gördüm canım kac dk da çıktı? Eğer kuruma degilse var gibiGölge gibi bir şeyler gören var mı? Dpo 9.gün.
Evet canım gittikçe koyulasabilir ya da silikken bir anda pik olabilir, ilk defa başlıyorsan erken yapman iyi olmuş@edahandrogolden-snitch @Belisimm @maaaavi Niqu Adetin 8.günündeyim kızlar dün ve bugün yaptım erken başladım belki bilmiyorum ama şuan iki gün de aynı olması normal dimi ? İlk defa yapıyorum o yüzden
Geçen ay bende kuruma çıkardı kuzum 10 dk da hemdeKızlar freely gebelik testinde kuruma çizgisi gören var mı aranızda? Çıkartmıyor diye biliyorum
Evet canım 19'u için randevu aldım gun sayıyorumAmin kuzumsen randevu aldın mı
Ayy beni de beni deeBu ayın tatlı hamişleride biz olalım inşallah kuzum
Çok şükür canımmValla bana da geçmedi kuzum hep endişe hep endişe. Daha bir fotoğraf bile çekemedim düşün. Çok korkulu geçti. Ama attık 12.haftaya giriyorum öyle olmayacağımrahatladım biraz
Evet belki erken yumurtluyorm diye başlamak istedim 6 aydır sadece uygulamaya göre yaptım gerçi hiç boş geçmiyordk ama işte nasip bakalımEvet canım gittikçe koyulasabilir ya da silikken bir anda pik olabilir, ilk defa başlıyorsan erken yapman iyi olmuş
Tamam canımEn son yaptığın daha koyu gibi geldi banahavuç ye anbugün bol bol yarın bile pik olabilir
Sen naptın kuzum pik oldumuAy az kalmış gibi sanki bir iki güne pik olacak gibi geldi bana kuzum.
Vardı canım daha net olmuştuBen de bekleyemem belki ama hala korku var ya hemen çıksaydı neyse deAllahım nasip et. Canım senin sabah ile aksam aksam yaptıgın testte koyulaşma farklı var mıydı
10 dk dan sonra bi gölge gördüm ama pembemsiydi biraz. Aynı testi dün yaptım canım o hala bembeyaz hiçbir şey yok. 5 aydır da onlarca test yaptım böyle çıkmadıÇıkartıyor, burada bı kaç kişiye çıkarttı
Test mi yaptın canım, buraya at istersen bakalım kaç dkda gordun
Arkandan bende geliyorum canımTamam canımheycanlandım
Ben bu ay 2 defa kuruma çizgisi gördüm canım freely mavi kaset test
Oyy maşallah kuzuma sağlıkla gelsin büyüsün inşallahEvet kuzum girtim progesteron verdi sabah akşam. Dünde vajinadan baktı kese gördük çok erken ama betam güzel arttıgı için baktı gördü kanama alanı yoktu çok şükür. Benim bu ay iki yumurtam vardı ikinci tuttu belki iki yumurta çatladıgı için oluyordur diye düşündüm lekeler. Bak teyzesi minicik
Şu an regle 6 gün var zaten bakalım öyle yapayımBen gördüm canım kac dk da çıktı? Eğer kuruma degilse var gibiGeçen ay benim de oldu böyle kurumaymis regle son 2 kala tekrarla testini
Bende aynı şekilde 5 ay o kadar test yaptım hiç görmemiştim Bu ay freely ile başladım testlere ilk defa ve iki defa kuruma gördüm. Sen yinede sabah tekrar dene canım 10 dk erken bir süre belki kuruma değildir inşallahYa o zaman bilemedim canın
Canım yukardakı daha koyu her gün aynı saatde yap@edahandrogolden-snitch @Belisimm @maaaavi Niqu Adetin 8.günündeyim kızlar dün ve bugün yaptım erken başladım belki bilmiyorum ama şuan iki gün de aynı olması normal dimi ? İlk defa yapıyorum o yüzden
Ben bu ay ovü testi yapmıyorum kuzum ateş takibi yapıyorum ateş tablomu attım bugün kızlar 14.gün çatlamış olabilir dedi o gün değerlendirmiştim bugün 16.gün bugün de değerlendirdim bakalım artık bilmiyorum ama 2 gündür kasık ağrım var çatlayamadığı için mi diye düşündüm havuç yedim bide bugünSen naptın kuzum pik oldumu